Sizin bebegniz kaç kilo baby turco prima gibi buyuk degil prima da 3 kullanıyorsanız baby turco da 4yada 5 numara alın. İnanın bezlerin boyu küçük hele bide bebişin bacakları tombul ise lastikleri cok iz yapıyor. Buyuk bez de kaka belden yukarı cıkmıyor iyi oluyor.Denemelik alırım premium care pahalı bir o iyi geldi
Molfix iyi gelmedi normal primalar iyi gelmedi
Bende başka şeyler deniyorum tutmadi
Şuan doktorun verdiği mama ile bende sürekli bez degsitiyirum ve prima yetmiyir
Diğerleri ishal ya hep sızdırıyor
Hmm benimki ucaylik olacakSizin bebegniz kaç kilo baby turco prima gibi buyuk degil prima da 3 kullanıyorsanız baby turco da 4yada 5 numara alın. İnanın bezlerin boyu küçük hele bide bebişin bacakları tombul ise lastikleri cok iz yapıyor. Buyuk bez de kaka belden yukarı cıkmıyor iyi oluyor.
Genel de prima premium care iyi geliyor diyenlere başka baz iyi gelmiyor deneme paketi alın. Az cıkıyor iyi gelmezse siz kullanırsınız. Ben adetimin ilk iki günü bebek bezi kullanıyorum
Uğur hoca süper bir perinatolog kesinlikle sorgusuz gidebilirsinizMerhaba. Uğur Turhana ayrıntılı ultrasona mı gittiniz? Ben Sinoptayım, ona gitmeyi düşünüyorum. Memnun kaldınız mı?
Tamda bugün bu konuyu araştırıyordum özelde bin lira istediler ücretBenim bildiğim kadarıyla adetin 3.günü yapılıyo ama lohusalıktan sonra adet olma şartı yoktur herhalde çünkü benim doktorum 40 çıktıktan sonra gel takalım demişti
Teşekkürler. Randevu aldımUğur hoca süper bir perinatolog kesinlikle sorgusuz gidebilirsiniz
Bende tam size soracaktım Melisa çayı deneyiminiz nasıl gidiyor diye.Uyuyor diye iki üç gündür içmedim melisa bugün yine uyuyamıyor kızım. Sabah 7 den beri yapışık ikiz gibiyiz başka hiçbişey yapamıyorum . Kahvaltı yapabildiğime şükrettim.
Biz de 40 indan sonra bakmaya başladık aynalara..nasil bir sakıncası olabilir kiBiz gezerken evdeki tüm aynalara bakıyoruz nolucak ki konuşuyorum hatta aynaya bakıp
İyi gidiyordu valla sonra bir de köye gittik orada uyudu bol bol ben de içmedim. Şimdi eve gelince yine uykusuzluk başladı. Yarın yine başlayacağımBende tam size soracaktım Melisa çayı deneyiminiz nasıl gidiyor diye.
Bizim de kontrolümüz vardı bugün hem de rota aşısını yaptırdık. Kalçada tip 2 a çıkmıştı düzelmiş Allah a şükür. Göz kontrolünüzü kim yaptı bizim birtek sağlık ocağında baktılar gözüne ışıkla falanBugün yoğun bir gündü önce rota aşısı ardından göz kontrolü hersey yokunda çok şükürler olsun
Umarım herkes iyidir
Canim menenjit yaptırdınız mi yoksa sadece rota mi. Doktorunuz menenjit 8cin bir plan yapti miBizim de kontrolümüz vardı bugün hem de rota aşısını yaptırdık. Kalçada tip 2 a çıkmıştı düzelmiş Allah a şükür. Göz kontrolünüzü kim yaptı bizim birtek sağlık ocağında baktılar gözüne ışıkla falan
Biz de bugün rota yaptırdık.. gelişimi de gayet iyi.. menenjit asisi yaptırdınız mi.. doktorunuz menenjit icin bi plan belirledi miBugün yoğun bir gündü önce rota aşısı ardından göz kontrolü hersey yokunda çok şükürler olsun
Umarım herkes iyidir
Kullandım günde altı tane aldım faydasını gördüm artış oldugunda bıraktım ara ara azalma oluyor iki üç günlük yorgunluk uykusuzluktan o zaman hemen içiyorum.Solgar brewers yeast kullananlar vardı nasıl işe yaradımı şimdi sipariş verdim malum benim erken doğum oldu ya 6 aydır sağıyorum son 3 aydır da kızım yanımda diye emziriyorum sağdıklarımı da veriyodum dondurucu dolu diye güvenip ama malum hazıra dağ dayanmazmış inşallah sütü artırır ki tekrar stok yapabilirim kullananlar acil cvp verebilir mi
Ben hem emziriyorum hem dondurduklarımı veriyorum çözdürüp ısıtıp eger derin dondurucudaysa 6 aya kadar dayanıyo demişlerdi varsa sizinde 3 aylık verin derim beklemesin ben nasılsa çok diye biriktirmeyi bırakmıştım ama bitti gibi emzirirken çabuk yoruluyo(prematüre benim bebeğim) ve eskisi kadar değil öğlene kadar iyi gece vs ama öğleden sonra azalıyor malesefKullandım günde altı tane aldım faydasını gördüm artış oldugunda bıraktım ara ara azalma oluyor iki üç günlük yorgunluk uykusuzluktan o zaman hemen içiyorum.
Artık terbiye olmuştur o kadar sagma ya bide bebek emiyorsa süt azalmamıştır inşallah
Ben de sagdıgınız sütleri sorayım üç ayı geçen sütünüz var mı bine yaptınız onları dondurucu da üç ay kalmalı yazıyor
Canim dongulerimiz duzenli deil kacamak olmadigina eminsen sorun yoktur gecikmen normal daha vucud anca toparlicak bi kac ay sonra duzene girerEşim korun muyor ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ..yani doğum dan beri topasan 5 defa birliktelik olmuştur şans ya 3 sene tutma iki ayda tuttest yapmaya korkuyorum . Eşime kalsa o hemen ikinciyi olsun diyor bide
Benim doktorum zaten 6. Aya kadar bir suru asi var dedi en erken 5. Ayda oneriyorum dedi cunku 5. Ayda devlet asisi yok rota 2. Doz ve menenjit olucazKizlar merhaba, yarin rota aşısı yaptırmaya gideceğim.. bizim doktor menenjit aşılarını da yaptirma taraftari.. ama bugün o kadar huysuz ki aşıyı kaldirabilecegini düşünmüyorum.. osman gonulali dinledim o da 9. Aydan sonra yapılmasını öneririm diyor. Sizin doktorlar neler söyledi menenjit aşılarını ne zaman yaptiracaksinix. Cok kararsiz kaldım lütfen bana döner misiniz.. bu ayda da başlarsak cok fazla doz, yqptir.amiz gerekiyor
Bende tam 3. Ayimizi doldurdugumuz gun oldum 10 subatBen 3 aydır regl olmamıştım bugün oldum ama
Biliyorum grubumuzun ilk bebegisiniz gram gram kilo alışının haberini beklemiştim cok sevinmiştim büyüdükçeBen hem emziriyorum hem dondurduklarımı veriyorum çözdürüp ısıtıp eger derin dondurucudaysa 6 aya kadar dayanıyo demişlerdi varsa sizinde 3 aylık verin derim beklemesin ben nasılsa çok diye biriktirmeyi bırakmıştım ama bitti gibi emzirirken çabuk yoruluyo(prematüre benim bebeğim) ve eskisi kadar değil öğlene kadar iyi gece vs ama öğleden sonra azalıyor malesef
Hormonlu spiral 450 tl ozelde sordum arti muayne ucreti o fiyat ne oyleTamda bugün bu konuyu araştırıyordum özelde bin lira istediler ücret
Bilmiyorum canım zaten yaptırmadımHormonlu spiral 450 tl ozelde sordum arti muayne ucreti o fiyat ne oyle