2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kimi doktor da direkt suyun altında çözdürün diyor , oda ısısında bekletmeden , çeşmeden akam suyun altında ..kafam karışık o yüzden
O da olabiliyo ama yoğunbakımdan taburculukta bu şekil söylemişti ama bazen bende mesela çözülmediyse zaman yoksa su altında yada bi kapta önce normal su doldurup içine koyuyorum hemen eriyor zaten sonra ısıtıyorum

Yaptım cnm bu mama haricini hzzmedemiyor

Kızlar dün banyo yaptırdım su kaçtı ağzına herhalde sabahtan beri ağlıyor karni lik lik ediyor mahvolduk
Su da şampuan vardı da o yuzden mı kötü oldu. Normal su gidince sıkıntı olmaz bir gün geçmiş üstünden coktan idrarla atmıştır onu.

Üşütmüş olabilir gaz kalmış olabilir midesinde o yuzden lık sesi gelebilir

Belkide suyun içine şampuan dönmedim ama kafasına döküyoruz ya ordan mi geçti ay görmeniz lazım karnı liklik yada usuttum gaz bu çocuğu mahvediyor çok mu hassas
Yani bazı bebekler neden hiç etkilenmiyor
Düşünun hiçbir mamayı da haznedemedi
Kacaydir ne çekiyorum
Mama olmadan anne sütünü hazmedemiuir yediğim hersey dokundu
Bu kadar hassas olmasının nedeni ne
Erken doğum vs de değil
Çok zor bebek

Dediginiz gibi sebebi hersey olabilir.
Anne sütü varken yaramayan bebekler oluyo kilo almıyor gaz yapıyor huzur olabiliyorlar.

Sizi anlayan yardımcı olacak güzel bir doktor veya emzirme danışmanı da olabilir bi yardımcı gerekiyor. Doktora gittiniz galiba da tam içinizi rahatlatacak bi çözüm olmadı galiba

Rota aşısı yaptırmış mıydınız. Bagırsak problemi yaşayan bebekler de yan etki olabiliyor. Daha da cok gaz kaka sayısında artış. Mukuslu kaka rotanın yan etkilerinden

Canim seni tanımadan sana tasalanır oldum el birliğiyle bi çözüm bulalım artik bebise rahata erin. Bize, zahmet olmazsa bir gün içinde neler yaptığını bebeğe ,neler yedirdigini ,evin ısisisini neler giydirdigini,neler giydiğini,neler yediğini,bebeğin tepkilerini , gerekirse fotoğraflı atar misin nerde sorun var çözelim belki gözünden kaçan bizim görebileceğimiz bisey vardır care oluruz. Aktiviteleri de dahil et lütfen. Biliyorum zaman yok ama 1000 sayfa once bile ayni sorunlar varmis bakıyorumda. Allah bi yol göstersin dua edelimde

Rota yaptırmadım doktora gidiyorum degsitirdm onun verdiği mama ile kaka yapıyor ama ishal şekilde kilo alımı yavaşladı bence tatlrtilmadi ama belli doktora gidince anlarim
Ama çözümü yok gibi
Bu mama hariic kabız yapıyor onları veremem
Bu ishalde olsa rahatlatıyor enaizndan

Ç
Canim aslinda bizim bebeklerde hep ishal gibi.. anne sütü alanlar boyle olur dedi doktor baya sulu sari .. belki sizinki de böyle normale dönmüştür.. kilo aliminda sorun yoksa ve baska rahatsızlık veriyorsa belki sorunun çözülmustur

S Sağol cnm
Altında zıbın üstüne eşofman takımı tarzı birşey giydiriyorum yelekde var ayağına çorap üstü patik giyiyor.
Sanırım yediklerin dokunuyor doktor süt ürünlerinden paket ürünlerinden uzak dur dedi
Mesela gece uykusu yine iyi şükür dört saat vs uyuyor sıkıntı gündüz de
Benim sutum yetersiz mecbur mama veriyorum bu verdiği mama diyet mama imis.
Yer yemez ishal .
Ama rahatlıyor
Yıkanınca sorun oldu ağzına su yada şampuan kaçtı sanırım karnı liklikti

İşte herkes öyle diyor kilo alımı zayıfladı gibi geldi ayın ondokuzunda saglikocaginda baktircm ucaylik olacak

Evde kilosunu tartabilirsin bizde ilk eşim tartıya çıkıyor sonra bebişle kiloyu düşüyoruz bebişin kilo çıkıyo doktorla aynı
Hemen hemen 2 günde 1 tartıyorum gidişatına bakıyorum

Evde kilosunu tartabilirsin bizde ilk eşim tartıya çıkıyor sonra bebişle kiloyu düşüyoruz bebişin kilo çıkıyo doktorla aynı
Hemen hemen 2 günde 1 tartıyorum gidişatına bakıyorum
Biz öyle yaptık ama hiç saglikocagi ya doktorla tutmadı hepsi farkli çıkıyor neredeyse 300gram vs oynuyor heryerde değişik.

Canım kakası nasıl mukuslumu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…