2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Denemelik alırım premium care pahalı bir o iyi geldi
Molfix iyi gelmedi normal primalar iyi gelmedi
Bende başka şeyler deniyorum tutmadi
Şuan doktorun verdiği mama ile bende sürekli bez degsitiyirum ve prima yetmiyir
Diğerleri ishal ya hep sızdırıyor

valla 3-4gündür bu şekilde vücudu. onun harici rahatsızlığı yok o sebeple normal devam ediyoruz günümüze
Degildir alerji felan ya o döküntü çok sebeblerden olabilir anlık belirip geçen döküntüler mesela stres hormonlarından olurmuş öyle dedi alerji doktoru

Canım bende premium kullanıyorum ama eşim baby turco deneme paketti almış güzel slepydeb iyi ama premium kalitesinde değil ben gündüz turco gece prima kullanıyorum
Bende gündüz Molfix gece Premium denedim Molfix acayip pisk yaptı ve sizdirdi aynen babyturco deneyeyim

Kizlar bez ,pişik,kaka derken akil vermek gibi olmasın ama "tuvalet iletisimi" adli kitabi okumanızı cok isterim. Öncesinde isterseniz instagramda hastag olarak aratın yapan anneleri bi inceleyin. Biz 1 aydir kakalari %90 lavaboya tutuyoruz yapiyor nadiren kaçıyor beze cis tabi daha cogu beze yapiyor. Pişik vs açısından coook rahatladık hatta kakayi daha kolay yaptığı için huzursuzluğu olmuyor. Karşı gelen ,beğenmeyen illaki olacaktır ama bunu bana söylemeyin lütfen karşıysanız yapmazsınız olur biter.

Bende alt açma bezlerinin üzerine tuvalete oturuyormuş gibi yapıyorum ama yapmıyor . Bayadir deniyorum yürümeye başladığında direk tuvalet eğitimine gecebilsin diye . Lazimligi var ona mi oturtsam diye düşünmüyor değilim

Cok sağol canim , ilaçsız uyutabildim cok sukur ama 4 saatte bur kalkti normalde daha kesintisiz uyur belki atagi falan vardır yarin da rotayı yaptırayım, menenjit beklesek olurcmu diyeceğim doktora bakalim..

Uyuyor diye iki üç gündür içmedim melisa bugün yine uyuyamıyor kızım. Sabah 7 den beri yapışık ikiz gibiyiz başka hiçbişey yapamıyorum . Kahvaltı yapabildiğime şükrettim.

Melisayı günde bir bardakmı içiyordunuz brde hangi saatlerde
Bebege ne zaman etki ediyor
Sabah kahvaltıda 9 gibi içiyordum öğleden sonraya etki ediyordu 12 den sonra. Artık tesadüf mü bilemicem ama sanki baya etkiliyordu . Gündüz uykularında uyuttuğumda hemen geri uyanırdı onu engelliyordu sanki.

Benim bildiğim kadarıyla adetin 3.günü yapılıyo ama lohusalıktan sonra adet olma şartı yoktur herhalde çünkü benim doktorum 40 çıktıktan sonra gel takalım demişti
Bugun saglik ocagina sordum da devlette adetin 3. Gunu takiyorlarmis yani adet olmak gerekiyormus hem rahim agzi acik oluyormus adetli iken. ozelde adet olmak sarti aranmaksizin gebelik testi yapip oyle takiyorlar. Benim doktorumda 2 aylikken gel takariz demisti ama maddiyattan dolayi gidemedim ben simdilik esim korunuyor ilerleyen zamanda bakacagiz tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…