Denemelik alırım premium care pahalı bir o iyi geldiBebegin hassas ise 10 li felan deneme paketleri var onlardan alıp bi bakabilirsin primanin premiumunu ben kullanamam ben tik gibi sürekli bez değiştiriyorum azıcık bırt yapsa birtla beraber sarılık beze değse değiştiriyorum biraz bekleyim diyemiyorum bize çok pahalı ya gelir o yüzden molfix kullandım güzeldi evy baby kötüydü Şimdi baby turco aldım çok sevdik
Her aldığım bezden de çok çok aldığım için ev bez doldu
Degildir alerji felan ya o döküntü çok sebeblerden olabilir anlık belirip geçen döküntüler mesela stres hormonlarından olurmuş öyle dedi alerji doktoruvalla 3-4gündür bu şekilde vücudu. onun harici rahatsızlığı yok o sebeple normal devam ediyoruz günümüze
Canım bende premium kullanıyorum ama eşim baby turco deneme paketti almış güzel slepydeb iyi ama premium kalitesinde değil ben gündüz turco gece prima kullanıyorumOnu bende merak ediyorum bana şuana kadar Prima premium hariç iyi gelen olmadı
Bende gündüz Molfix gece Premium denedim Molfix acayip pisk yaptı ve sizdirdi aynen babyturco deneyeyimCanım bende premium kullanıyorum ama eşim baby turco deneme paketti almış güzel slepydeb iyi ama premium kalitesinde değil ben gündüz turco gece prima kullanıyorum
Evet cnm gunumde oldum gecikmediPEki ikinci normal döngüdeki gibimi oldu geciktimi
Sampuanla yağını kullaniyormKızlar baby me urunleri kullanan var mı aranızda
Memnun musunSampuanla yağını kullaniyorm
Eczanede varCanım nerden temin edebiliriz
Memnun musun
Bende alt açma bezlerinin üzerine tuvalete oturuyormuş gibi yapıyorum ama yapmıyor . Bayadir deniyorum yürümeye başladığında direk tuvalet eğitimine gecebilsin diye . Lazimligi var ona mi oturtsam diye düşünmüyor değilimKizlar bez ,pişik,kaka derken akil vermek gibi olmasın ama "tuvalet iletisimi" adli kitabi okumanızı cok isterim. Öncesinde isterseniz instagramda hastag olarak aratın yapan anneleri bi inceleyin. Biz 1 aydir kakalari %90 lavaboya tutuyoruz yapiyor nadiren kaçıyor beze cis tabi daha cogu beze yapiyor. Pişik vs açısından coook rahatladık hatta kakayi daha kolay yaptığı için huzursuzluğu olmuyor. Karşı gelen ,beğenmeyen illaki olacaktır ama bunu bana söylemeyin lütfen karşıysanız yapmazsınız olur biter.
Alırsın camımE devlette dogum yardimi sorguladigimda ödeme aşamasında yazıyor ne demekki.ptt ye gitsem alabilirmiyim bekliyimmi biraz daha
Cok sağol canim , ilaçsız uyutabildim cok sukur ama 4 saatte bur kalkti normalde daha kesintisiz uyur belki atagi falan vardır yarin da rotayı yaptırayım, menenjit beklesek olurcmu diyeceğim doktora bakalim..aşı yoğunluğu 1yaşa kadar çok oluyor zaten evlerdeyiz çoğunlukla vaka da yok ben 1yaş öneriyorum dedi.
bizim bir günümüz bir günümüzü tutuyor mu hiçbebeklerde de oluyor bu durum. çok rahatsız ise 1çay kaşığı calpol ver rahatlasın bir yeri ağrıyorsa da.
Bende öyleydim şükür geçti agrasifliyimDarısı bize bende sinir yapıyor adet olamamak
Melisayı günde bir bardakmı içiyordunuz brde hangi saatlerdeUyuyor diye iki üç gündür içmedim melisa bugün yine uyuyamıyor kızım. Sabah 7 den beri yapışık ikiz gibiyiz başka hiçbişey yapamıyorum . Kahvaltı yapabildiğime şükrettim.
Benim bildiğim kadarıyla adetin 3.günü yapılıyo ama lohusalıktan sonra adet olma şartı yoktur herhalde çünkü benim doktorum 40 çıktıktan sonra gel takalım demiştiUcretsiz yapiyor onda sorun yok ama adet gormeden takarlar mi ben henüz adet gormedim.
Sabah kahvaltıda 9 gibi içiyordum öğleden sonraya etki ediyordu 12 den sonra. Artık tesadüf mü bilemicem ama sanki baya etkiliyorduMelisayı günde bir bardakmı içiyordunuz brde hangi saatlerde
Bebege ne zaman etki ediyor
Bugun saglik ocagina sordum da devlette adetin 3. Gunu takiyorlarmis yani adet olmak gerekiyormus hem rahim agzi acik oluyormus adetli iken. ozelde adet olmak sarti aranmaksizin gebelik testi yapip oyle takiyorlar. Benim doktorumda 2 aylikken gel takariz demisti ama maddiyattan dolayi gidemedim ben simdilik esim korunuyor ilerleyen zamanda bakacagiz tekrar.Benim bildiğim kadarıyla adetin 3.günü yapılıyo ama lohusalıktan sonra adet olma şartı yoktur herhalde çünkü benim doktorum 40 çıktıktan sonra gel takalım demişti