2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim bir kere bizim bebek kakasini doktorun önünde yapti cok sıvıydi hafif mukuslu.. hatta beyaz Pütürlu.. anne sütü alan bebegin kakasi tam boyle olur hicbir sorun yok dedi..

Bazı anneler diyet yapıp daha hassaslastirma diyor bazıları diyet yap artar tepkiler diyorlar bizim döküntüler de yok gibi çok az kaka sulu ailem de bu kadar her çocukta olur kendine eziyet etme diyor bilemiyorum bende

Ay bunu bende doktora söyledim diyet yapalı rahatladı ama diyetten mi yoksa büyüdü gazını kolay mi atıyor bilmiyorum dedim
Ne zor büyüyor bir çocuk

Ben 3 aydır regl olmamıştım bugün oldum ama

Ucretsiz yapiyor onda sorun yok ama adet gormeden takarlar mi ben henüz adet gormedim.
Yapıyorlardı bir değişiklik oldu mu bilmem
Adetliyken gel demelerinin sebebi rahim daha aşağıda oluyormuş ve daha kolay oluyormuş ama adet olmadan da takıyorlardı bir git istersen

aşı yoğunluğu 1yaşa kadar çok oluyor zaten evlerdeyiz çoğunlukla vaka da yok ben 1yaş öneriyorum dedi.
bizim bir günümüz bir günümüzü tutuyor mu hiçbebeklerde de oluyor bu durum. çok rahatsız ise 1çay kaşığı calpol ver rahatlasın bir yeri ağrıyorsa da.

Yapıyorlardı bir değişiklik oldu mu bilmem
Adetliyken gel demelerinin sebebi rahim daha aşağıda oluyormuş ve daha kolay oluyormuş ama adet olmadan da takıyorlardı bir git istersen
Cok tesekkur ederim ariyorum telefona kimse bakmiyor 2 kucuk cocuklada gidemiyorum esim izinliyken gidip soracagiz

Bazı anneler diyet yapıp daha hassaslastirma diyor bazıları diyet yap artar tepkiler diyorlar bizim döküntüler de yok gibi çok az kaka sulu ailem de bu kadar her çocukta olur kendine eziyet etme diyor bilemiyorum bende
valla 3-4gündür bu şekilde vücudu. onun harici rahatsızlığı yok o sebeple normal devam ediyoruz günümüze

Onu bende merak ediyorum bana şuana kadar Prima premium hariç iyi gelen olmadı
Bebegin hassas ise 10 li felan deneme paketleri var onlardan alıp bi bakabilirsin primanin premiumunu ben kullanamam ben tik gibi sürekli bez değiştiriyorum azıcık bırt yapsa birtla beraber sarılık beze değse değiştiriyorum biraz bekleyim diyemiyorum bize çok pahalı ya gelir o yüzden molfix kullandım güzeldi evy baby kötüydü Şimdi baby turco aldım çok sevdik
Her aldığım bezden de çok çok aldığım için ev bez doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…