- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
Canim bir kere bizim bebek kakasini doktorun önünde yapti cok sıvıydi hafif mukuslu.. hatta beyaz Pütürlu.. anne sütü alan bebegin kakasi tam boyle olur hicbir sorun yok dedi..Canım ya benim diğer çocuklarım hep sade anne sütüyle büyüdüler biraz da olsa katıydı kakalar bunun sulu ishal gibi alerji diyip diyet yapıyorum değişen birşey yok başka alerjik belirti de kalmadi boşa diyet yapmasam yesem diyorum tahlillerde de çıkmıyor
Bakıyorum herkesin kaka sulu bir ben diyet yapıyorum
Bazı anneler diyet yapıp daha hassaslastirma diyor bazıları diyet yap artar tepkiler diyorlar bizim döküntüler de yok gibi çok az kaka sulu ailem de bu kadar her çocukta olur kendine eziyet etme diyor bilemiyorum bendealperenin vücudunda da döküntüler çıktı. 3gündür.boyun altı kulak arkası ve karnında isilik gibi şeyler oldu. ben diyet yapmadım. krem aldık tavsiyeyle biraz kullanıcam geçmezse haftaya götürücem
Ay bunu bende doktora söyledim diyet yapalı rahatladı ama diyetten mi yoksa büyüdü gazını kolay mi atıyor bilmiyorum dedimBen de diyet yapıyordum yaklaşık bir ay olacaktı sancı, huzursuzluk, uykuya dalamama ,gürültülü kaka ve mukus vardı. Gaz sancısında bir iyileşme gördüm ve gazını çok rahat çıkartıyordu artık ama mukus hep devam etti. Acaba boşuna mı kestim diye bir iki deneme yapıyorum kaç gündür. Sancıda bir artma olmadı, uykuya dalabildi. Demekki büyüdüğü için rahatladı diye düşündüm. Bu gidişle ben süt ürünlerini artırıcam galiba
4. Ay aşısına kadar bekleyeceğim sonra bende diyetimi açıp bakacağım genel durumunaCanim bir kere bizim bebek kakasini doktorun önünde yapti cok sıvıydi hafif mukuslu.. hatta beyaz Pütürlu.. anne sütü alan bebegin kakasi tam boyle olur hicbir sorun yok dedi..
Ben 3 aydır regl olmamıştım bugün oldum amaKızlar merhaba aranızda adet olan varmı ilk oğlumda hemen oldum ve düzene girdi . Şimdi 40çıktıktan bir hafta sonra adet oldum normal döngüm 26 gün ama bugün 30. Gün hala olmadım iki defa korunmalı ilişki oldu inşsllah ona rağmen hamile değilimdir. Sizin adet düzeniniz nasıl
Aldığınız krem nediralperenin vücudunda da döküntüler çıktı. 3gündür.boyun altı kulak arkası ve karnında isilik gibi şeyler oldu. ben diyet yapmadım. krem aldık tavsiyeyle biraz kullanıcam geçmezse haftaya götürücem
Darısı bize bende sinir yapıyor adet olamamakBen 3 aydır regl olmamıştım bugün oldum ama
Yapıyorlardı bir değişiklik oldu mu bilmemUcretsiz yapiyor onda sorun yok ama adet gormeden takarlar mi ben henüz adet gormedim.
aşı yoğunluğu 1yaşa kadar çok oluyor zaten evlerdeyiz çoğunlukla vaka da yok ben 1yaş öneriyorum dedi.Sizin doktorunuz mu menenjit vakası zaten cok demisti degil mi canim.. koronadan sonra cok korktum hastalıktan iyice evham oldum.. bir de sen baya tecrübelisin bir sey sormak istiyorum sana.. bugun bebegim cok huzursuz atesi yok kakqsi normal, bir yeri agriyor mu diye düşünüyorum nasıl anlarım.. yoksa atakdan falan midir .. annem arada cocuklqr oyle olur diyor..
la roche posay lipikar baume balsam krem ve la roche posay lipikar sydnet vücut yıkama jeliAldığınız krem nedir
Cok tesekkur ederim ariyorum telefona kimse bakmiyor 2 kucuk cocuklada gidemiyorum esim izinliyken gidip soracagizYapıyorlardı bir değişiklik oldu mu bilmem
Adetliyken gel demelerinin sebebi rahim daha aşağıda oluyormuş ve daha kolay oluyormuş ama adet olmadan da takıyorlardı bir git istersen
hangi ürünleri soruyorsun? ben kullanıyorum hepsinden memnumum kullandıklarımımKızlar baby me urunleri kullanan var mı aranızda
Şampuan krem bezhangi ürünleri soruyorsun? ben kullanıyorum hepsinden memnumum kullandıklarımım
hım onları kullanmadım. alt açmaları çok güzel pofuduk olan. deterjanlarından memnumum.Şampuan krem bez
Merak ettim hiç almadım arkadaşım övdü de
Pişik kremi vs
Neleri alinabilir
Anladım cnmhım onları kullanmadım. alt açmaları çok güzel pofuduk olan. deterjanlarından memnumum.
Onu bende merak ediyorum bana şuana kadar Prima premium hariç iyi gelen olmadıKızlar ben baby turco getirttim bez çok güzel bezmiş sevdik eni ince o da çok rahat ettiriyor çocuğa
valla 3-4gündür bu şekilde vücudu. onun harici rahatsızlığı yok o sebeple normal devam ediyoruz günümüzeBazı anneler diyet yapıp daha hassaslastirma diyor bazıları diyet yap artar tepkiler diyorlar bizim döküntüler de yok gibi çok az kaka sulu ailem de bu kadar her çocukta olur kendine eziyet etme diyor bilemiyorum bende
Bebegin hassas ise 10 li felan deneme paketleri var onlardan alıp bi bakabilirsin primanin premiumunu ben kullanamam ben tik gibi sürekli bez değiştiriyorum azıcık bırt yapsa birtla beraber sarılık beze değse değiştiriyorum biraz bekleyim diyemiyorum bize çok pahalı ya gelir o yüzden molfix kullandım güzeldi evy baby kötüydü Şimdi baby turco aldım çok sevdikOnu bende merak ediyorum bana şuana kadar Prima premium hariç iyi gelen olmadı