Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
kızlar beyaz gürültü cihazı aldınız mı bebeğiniz için?
çok ikilemde kaldım. bazı doktorlar iyi derken bazıları önermiyor.

bi de bazıları bebeğin gelişimi için iyi derken bazıları anne-babanın uykusu için iyi demeye getiriyor. bilemedim.

aldıysanız marka tavsiyeniz var mı bir de?
Ben almadım, ilk 4 ay öneriliyor fakat 4.aydan sonra uyku rutini oluşmaya başladığı için genellikle önerilmiyor. Baştan böyle bir şeye ihtiyacı olsun istemedim, çaresiz kalınırsa alınır ama karşı değilim.

bi de bazıları bebeğin gelişimi için iyi derken bazıları anne-babanın uykusu için iyi demeye getiriyor. bilemedim.

Ben çok kullandım ama interneti kapalı tabletten açtık hep, ayrıca bir cihaz almadık. Şimdi uzmanların yorumlarını görüyorum, en fazla 3 ay diyorlar. Ben de bu defa kullansam bile en fazla o kadar kullanmaya çalışacağım.

Sağol yavrum.Ne 1 ayı daha 1 hafta önce sapasağlamdım bu hafta zor yuruyorum artik her gün daha da agir oluyoruz
Eveet dün bunu yazdım bugün de 20lik dişim iltihaplandı hamilelik tüm tuşlarıma aynı anda basmaya devam ediyor 🥺 Diş hekimi largopen verdi kendi doktorum kullanabilirsin dedi yine mecburen antibiyotik kullanicam

Ben çok kullandım ama interneti kapalı tabletten açtık hep, ayrıca bir cihaz almadık. Şimdi uzmanların yorumlarını görüyorum, en fazla 3 ay diyorlar. Ben de bu defa kullansam bile en fazla o kadar kullanmaya çalışacağım.
tablet fikri çok mantıklıymış. Ninniler falan da mı sıkıntı? Ben direk bir müziği sadece uyutmak için kullanmak istiyordum. Ablam genelde öyle yaptı çocuklar o müziği duyunca anında uyku moduna geçerlerdi. Hayalim yatağa koyup müzik açınca uyuması ahahahahaha 🤣🤣

Eveet dün bunu yazdım bugün de 20lik dişim iltihaplandı hamilelik tüm tuşlarıma aynı anda basmaya devam ediyor 🥺 Diş hekimi largopen verdi kendi doktorum kullanabilirsin dedi yine mecburen antibiyotik kullanicam
Çok geçmiş olsun. Hiç canını sıkma bebişin büyüdü artık hem eskisi kadar riskli değil ki kullanmaman daha riskli geliyor bana

cep telefonundan acabilirsin gerektigi zamanlarda kaydedip ucus moduna alirsin cihazi ayni sekilde evde tablet varsa da olur

Çok nahoş ve iştahsızım bebişim, şimdilik kusma yok ama açlıktan midem kazınsa da bir şey yiyemiyorum. Zaten az yiyordum Prilam sayesindeymiş onu anladım. Benim bulantılarım akşam oluyor genelde, güncellerim seni 🫠
Tamam canım güncelle beni. O nahoşluğu bilirim, çok keyifsiz oluyor. Bakalım akşama ne olacak

tablet fikri çok mantıklıymış. Ninniler falan da mı sıkıntı? Ben direk bir müziği sadece uyutmak için kullanmak istiyordum. Ablam genelde öyle yaptı çocuklar o müziği duyunca anında uyku moduna geçerlerdi. Hayalim yatağa koyup müzik açınca uyuması ahahahahaha 🤣🤣
Allah gönlüne göre versin canım, sonuçta öyle uyuyan bebekler de var, imkansız değil 🥰 Ninni nasıl sıkıntı olabilir ya 😀 ninninin ne kadar güzel bir şey olduğunu kızımdan sonra öğrendim, yorgun olup uyuyamadığım zamanlar açıyorum ninnimi, sen sağ ben selamet 😂😂

En sevdiğim ninnileri de bırakayım hatta ama çocuk gözünden diyemiyorum, yetişkin gözünden 😂😂

Haleden ninniler 1
Haleden ninniler 2
Bu ninni beni çok duygulandırıyor, favorilerimden birisi.
Hiç sevmediğim, yavrum okula gider çektiğimi unuturum gibi sözleri olan, çocuğa gece gece negatiflik yükleyen ninni 😒😂

Allah gönlüne göre versin canım, sonuçta öyle uyuyan bebekler de var, imkansız değil 🥰 Ninni nasıl sıkıntı olabilir ya 😀 ninninin ne kadar güzel bir şey olduğunu kızımdan sonra öğrendim, yorgun olup uyuyamadığım zamanlar açıyorum ninnimi, sen sağ ben selamet 😂😂

En sevdiğim ninnileri de bırakayım hatta ama çocuk gözünden diyemiyorum, yetişkin gözünden 😂😂

Haleden ninniler 1
Haleden ninniler 2
Hiç sevmediğim, yavrum okula gider çektiğimi unuturum gibi sözleri olan, çocuğa gece gece negatiflik yükleyen ninni 😒😂
Ben de müzikle uyumayı çok severim ya. Şöyle bi dinleyeyim derken uykum geldi mükemmel hepsi 😍😍😍

Direk cihaz almadim ama fisher price in su samuru oyuncagi var gobusune basiyosun muzikte calisiyor beyaz gurultusu de var . Hemde oyuncak 😌 yoksa alayim dedim ama bunu bi denicem duruma gore bakicam

Sancılarım 80-90 arası gidip geliyor ama doktor bu sancıyla doğurmazsın dedi😂 ben hiçbir şey hissetmiyorum bebeğim kıpırdıyor sadece 90 olduğunda da 😬 geceleri çok zorluyor ama.
Çatı muayenesi de yapmadı ben de sormayı unuttum doktora gidince dilim bağlanıyor sanki halbuki sormak istediğim bir çok soru vardı 🤦‍♀️

Canım içini rahatlatacaksa soyleyim. Benim eşimin iş yeri de eve 45 dakika. Ev hastane çok yakın ama saatine göre trafiği de çok yoğun bir yol. Eşim doktora sordu, nasıl yapacağız diye, doktor nereden bilecekse 😂 Doktor dedi ki, sen cevval bir taksiciyle 5 dakikada buradasın, eşime de sen de işten çıkıp geleceksin 😀 Ki doktor çok hızlı bir dogum olabilir diyor, o yüzden esimdeki endişe de aslında. İlk doğum filmlerdeki gibi olmaz merak etme. İlk gittiğin an yalnız olsan bile eşin doğuma yetişir Allahın izniyle. Yani öte yandan endişe etsek de yapacak bir şey yok, ben de yanımda eşimle doğum yapmak istiyorum elbette. Gel biz diğer fikre odaklanmamayi seçelim 🤍
❤❤

Çok geçmiş olsun. Hiç canını sıkma bebişin büyüdü artık hem eskisi kadar riskli değil ki kullanmaman daha riskli geliyor bana
evet doktorum da aynı şeyi söyledi iltihabın yayılması erken doğuma sebep olabilir dedi ama yine uykusuz gecelere başlıyoruz 1 hafta uyumam artık

evet doktorum da aynı şeyi söyledi iltihabın yayılması erken doğuma sebep olabilir dedi ama yine uykusuz gecelere başlıyoruz 1 hafta uyumam artık
hemen geçer inşallah yaa. Ablam hamileliklerinde çok enfeksiyon geçirdi. Kaç kutu antibiyotikler bitirdi sayamadık artık. Ama hep sorunsuz bebişleri oldu. İçini rahat tut sen ilacını içtikçe de erken doğuma falan sebep olmıcak pozitif düşünelim🩵

Haleden ninniler 1
Haleden ninniler 2
ay ben direkt ağlıyorum artık ninnilerde😊☺️

32den itibaren izne hak kazanıldığı için dilekçe yeterli oluyor çalışmamak için. Tekrar rapora ihtiyaç yok kanunen. Aksi halde doktorun çalışamaz demesi için tıbbi ve hukuki olarak geçerli bir sebebi olması lazım. Meb’de nasıl işliyor bilmiyorum ama ben de kamu görevlisiyim, biz dilekçe ile 32den sonra istediğimiz zaman ayrılabiliyoruz.
bana da okulum bir dilekçe örneği verdi bunun için. yanında bir de hastanenin verdiği çalışamaz raporunu versem bir şey olmaz herhalde

X