2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçmiş olsun canım benim de birazı geçti bie delik kalmış ama kanıyor emince o küçücük delik nasıl bir acı yaptı. Tüm gece sızladı mahvoldum. Şimdi krem karışım yaptım sürdüm açıkta bekliyorum

Aynen bende korunma derken kondom lamı korundunuz biz o şekilde ama inşallah r rağmen olmamıştır. Okadar stresliyimki dediğiniz gibi test yapmaya korkuyorum
Evet kondomla. Sürekli kasıklarım ağrıyor. Regl olacağım diyorum olmuyor kaç haftadır. Bugün test alıp yarın sabah yapacağım artık korkunun ecele faydası yok. 2 aylıkken kalmışsam dikişlerim açılır büyük ihtimalle dimi
Ben de öyleyim. İlk başta saçmalama diyordu şimdi eşim de şüphelenmeye başladı. Ben de aynı belirtileri yaşıyorum resmen. Bir yandan korunurken bi de emziriyorsun olmamıştır diyorum. Çünkü 2 sene kondom kullandık hiçbişey olmamıştı. Eğer şimdi olduysa çok şaşırırım yani.
Kızlar bebeğinizin kakası hep sıvı mı yoksa katı da oluyor mu? Benim bebeğimin kakası hep sıvı bu normsl mi ne zaman katı hale gelecek
Benimkinin bazen sıvı oluyor bazen katı oluyor oyun hamuru gibi
Ne güzelmiş öyle canım bahçeniz bence de oksijen çarpıyor çocuklara iyi geliyor dün test ettim onayladım

Sezaryen olan kızlar erken hamile kalırsak süreç nasıl oluyor bebeği aldırmak zorunda mı kalıyoruz yoksa
Ben 3 ay sonra oldum eskiden düzenliydi ama şimdi nasıl olacak merak ediyorum 1hafta sonra tekrar olmam lazım beklemedeyim ben de
Maşallah canım artık büyüdükçe bilinçli davranışlar yapmaya başlıyorlar bir yeri aprıdığındaki ağlamasıyla uyku ağlaması artık farklı oluyor
Netleştikçe bizim işimiz biraz olsun kolaylaşıyor

Sezaryen olan kızlar erken hamile kalırsak süreç nasıl oluyor bebeği aldırmak zorunda mı kalıyoruz yoksa
Allah korusun canım olur mu öyle şey, herhangi bir sıkıntı olmuyor korkma. bi arkadaşın iki çocuğunun arası 9 ay, erken doğdu diğer kuzusu hiç sıkıntı yaşamadılar.

Eşim korun muyor ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ..yani doğum dan beri topasan 5 defa birliktelik olmuştur şans ya 3 sene tutma iki ayda tut test yapmaya korkuyorum . Eşime kalsa o hemen ikinciyi olsun diyor bide

bizim hep öle. bildiğin ishal gibi. ek gıdaya kadar normal olan o zaten
Canım ya benim diğer çocuklarım hep sade anne sütüyle büyüdüler biraz da olsa katıydı kakalar bunun sulu ishal gibi alerji diyip diyet yapıyorum değişen birşey yok başka alerjik belirti de kalmadi boşa diyet yapmasam yesem diyorum tahlillerde de çıkmıyor
Bakıyorum herkesin kaka sulu bir ben diyet yapıyorum

Kakada mukus herkeste yoktur ama alerjide oda oluyor

Arkadaşlar merhabalar ben aralik 2020 annesiyim ama kendi sayfamda cevap bulamadim birde sizlere sormak istedim. Bizde şuan esim korunuyor ve hamile kalmaktan cok korkuyorum. Spiral taktirmak istiyorum ozeldeki doktorum adet olmadan takariz dedi ama maddiyat acisindan şuan pek musait degiliz. Devlet hastanesine veya aile planlama merkezine gitsem orada takarlar mi adet gormeden? Sizlerden taktiran oldu mu? Tesekkur ederim simdiden.

Devlet hastanesi ücretsiz yapıyo

Kizlar merhaba, yarin rota aşısı yaptırmaya gideceğim.. bizim doktor menenjit aşılarını da yaptirma taraftari.. ama bugün o kadar huysuz ki aşıyı kaldirabilecegini düşünmüyorum.. osman gonulali dinledim o da 9. Aydan sonra yapılmasını öneririm diyor. Sizin doktorlar neler söyledi menenjit aşılarını ne zaman yaptiracaksinix. Cok kararsiz kaldım lütfen bana döner misiniz.. bu ayda da başlarsak cok fazla doz, yqptir.amiz gerekiyor

Evet kakada mukus var şimdi çevremden duyuyorum mukus da sadece alerjiden olmaz diyorlar usutmekten bile olur diyorlar doktorumuzla yeniden görüşeceğim bende
Ben de diyet yapıyordum yaklaşık bir ay olacaktı sancı, huzursuzluk, uykuya dalamama ,gürültülü kaka ve mukus vardı. Gaz sancısında bir iyileşme gördüm ve gazını çok rahat çıkartıyordu artık ama mukus hep devam etti. Acaba boşuna mı kestim diye bir iki deneme yapıyorum kaç gündür. Sancıda bir artma olmadı, uykuya dalabildi. Demekki büyüdüğü için rahatladı diye düşündüm. Bu gidişle ben süt ürünlerini artırıcam galiba

alperenin vücudunda da döküntüler çıktı. 3gündür.boyun altı kulak arkası ve karnında isilik gibi şeyler oldu. ben diyet yapmadım. krem aldık tavsiyeyle biraz kullanıcam geçmezse haftaya götürücem

1 yaşta tek doz nimenrix önerdi bizim doktorumuz. bexsero için konuşmadık ama ben yurtdışında 10yaş üstüne önerilen bir aşıyı yaptırmayabilirim o yaşa kadar.

1 yaşta tek doz nimenrix önerdi bizim doktorumuz. bexsero için konuşmadık ama ben yurtdışında 10yaş üstüne önerilen bir aşıyı yaptırmayabilirim o yaşa kadar.
Sizin doktorunuz mu menenjit vakası zaten cok demisti degil mi canim.. koronadan sonra cok korktum hastalıktan iyice evham oldum.. bir de sen baya tecrübelisin bir sey sormak istiyorum sana.. bugun bebegim cok huzursuz atesi yok kakqsi normal, bir yeri agriyor mu diye düşünüyorum nasıl anlarım.. yoksa atakdan falan midir .. annem arada cocuklqr oyle olur diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…