- 6 Haziran 2010
- 630
- 836
Ek gıdaya geçinceKızlar bebeğinizin kakası hep sıvı mı yoksa katı da oluyor mu? Benim bebeğimin kakası hep sıvı bu normsl mi ne zaman katı hale gelecek
Merhaba. Günde bir kere içiyorum sabah. Ben doğadan sallama melisa içiyorum. Evde o vardı deneyeyim dedim. Bakalım yarın da aynı olursa kesin melisanın etkisi derim.Merhaba. Ne kadar kullanıyorsunuz acaba bir bardak mı?
Bende deneyim bakayim benim kızda günde yarım saat uyuyor isè yara insallahMerhaba. Günde bir kere içiyorum sabah. Ben doğadan sallama melisa içiyorum. Evde o vardı deneyeyim dedim. Bakalım yarın da aynı olursa kesin melisanın etkisi derim.
Tesekur ederimGidip alabilirsiniz benim de öyle yazıyordu aldım
Kimliginle gidip alabilirsin cnm para yatmis sanaE devlette dogum yardimi sorguladigimda ödeme aşamasında yazıyor ne demekki.ptt ye gitsem alabilirmiyim bekliyimmi biraz daha
Canım nasılsın bebeğimiz nasıl boyu kilosu arttı miEk gıdaya geçince
Kim çocuğunun kötülüğünü ister yahu ama öyle aşılıyolar ki sanki yetemiyormuşum gibi geliyorBebeklerimiz aynı benimde boyu var kilosu zayıf duruyor. Kiloları da aynı senin bebekle hatta. Bakma millete sen. Ben mama veriyorum diye linçleniyorum hoş da
Canım nerden temin edebilirizCnm çok güzel kilo almis merak etme laktamax kullanıyorum ben bendeki gazi bebeğe geçirmiyor.neredeyse çok az gazi oluyor.4 litre de su içiyorum.deneye bilirsin
Sorun şu ki bana çok normal geliyor zaten löp et olup nazar olmasındsnsa böyle daha iyi diyorum ama o yetemiyorsun sinyalleri beni çok üzüyor yeni anneyim ve 5 yılın sonunda oldu çocuğumYok artık çevredekiler dost mu düşman mıbenim kız 3aylık 3065 doğdu 4835 şu an senin ki zayıfsa benim ki ne o zaman senin bebiş gayet normal sınırlar içinde bence
Canim ishalden ne kastediyorsun, bizim bebekler hala sulu kaka zamanında, benimki hep ishal o zaman . Ama kilo aliyor 3 ay 20 gunluk 7 kilo civari ,dogum kilosu 2800. Hep sulu hepKızlar doktor tavsiyesiyle mamayi degsitirdm bu sefer de mama ishal yapiyor diğerleri gaz yapıyordu buda ishal bunun ortasi yok mu delirecem
Simdide tartilmadi ama bebeğim zayıflıyor
Napacam doktora sordum .mamayi degistirebilrisin diyor tmm da digeri kabiz yapıyor hep.
Yani neden ortası yok bilemedim
Eğer digerlerini verirsem sabaha kadar ağlıyor
Bu mamayla az ağlıyor sancısı azalıyor
Ama hep ishale döndü
Onu denedim ama o diğer mamadan sonra huysuzlanir aşırı saatlerce agliyorAslında ben de buradan öğrendim canım atak haftaları olduğunu yoksa hiç takip etmiyordum öyle huzursuz oluncada acaba ondan mı diye merak ettim
2 mama birlikte versen olur mu acaba öyle mesela gün içinde bir o mamadan diğer beslenmede de diğer mamadan versen aklıma öyle bir çözüm geldi ama olur mu bilmiyorum
Yanı aşırı sulu su gibiCanim ishalden ne kastediyorsun, bizim bebekler hala sulu kaka zamanında, benimki hep ishal o zaman . Ama kilo aliyor 3 ay 20 gunluk 7 kilo civari ,dogum kilosu 2800. Hep sulu hep
Ben de o vitamini kullanıyorum benim de dökülmüyor içinde yok yok zaten onunKizlar sac dokulmelerini cok yazmışsınız. Benim bebegim gaz problemi yaşadığı için ben sut ürünlerini diyeti yapıyordum. Gaz icin bakliyat hic yemiyorum, turunçgiller cok az, tursu lahanagiller falan derken dedim bu cocuga vitamin nereden gidecek. Vitabiotics pregnacare emzirme vitamini kullanıyorum. Omega3 de geliyor icinde bebegin beyin gelişimi için.. zaten onu da buradan sorarak almistim. Biri önermişti.. sacim dokulmuyir benim.. belki bu vitamindendir diye dusumdum. Bir de ben silikonsuz şampuan kullanıyorum..
Canım ben hava güzelse bahçeye cıkarıyorum orada biraz etrafı inceliyor sonra orda emziriyorum çevremiz korumalı komşular bahçede olsa bile bizi göremiyor, oksijen çarpıyor heralde bir uyuyor ki acıkmasa kalkmazBen de ona bağladım canım baya rahatladık. Bir de bugün köye geldikaçık havaya çıkardım gezdirdim eve gelince 2 saat uyudu. Her türlü sese uyanan çocuk başında konuştuk ettik uyanmadı
sizler bebeklerinizi dışarı çıkarıyor musunuz her gün? Ben artık hava güzel olduğu günler çıkartmak istiyorum temiz havaya onların da ihtiyacı var. Ama bir yandan da korkuyorum virüsden dolayı. Biz maske takıyoruz ama onları nasıl koruyacağız bebek arabasının yağmurluğunu taksak maske niyetine havasız kalır mı çocuk acaba
Çok şükür canım büyüyo herşeyimiz iyi gidiyo siz nasılsınızCanım nasılsın bebeğimiz nasıl boyu kilosu arttı mi
bizim hep öle. bildiğin ishal gibi. ek gıdaya kadar normal olan o zatenYanı aşırı sulu su gibi
Geçti galiba bende bilmiyorum takip etmedim dahadgrusu bebekten hicbirsey yapmaya fırsat kalmadı kafada kalmadı .biri bişey dediğinde kb anlamadım diyip bı daha soruyorumBEnd bit s defa oldum ikinciyi olmadım. Sizin olmanız gerekiyormuydu gün geçtimi
Maşallah diyimBu arada size gelecekten haber vereyim, benim bebis normalde 13 kasımda doğacaktı,sabırsız 21 ekimde geldi , cok zor gecti gunler her gece 21.00 -02.00 arasi çılgınlar gibi agladi emdi ,bikac yol bulduk hafif sakinledi ama ağlamalar son 1 haftaya kadar sürdü. 1 hafta kadar önce sanki sihirli biseyler oldu bizim oglan birden buyudu artik ağlamıyor bi şeye sinir olunca auuuw diye bağırıyor uykusu gelince üüüüv diyerek yalvarir bakışı yapıyor ve uykulardan gülücükler atarak uyaniyor. 1 kez döndü ,basini tutmaya başladı, oyuncaklarla daha bilinçli oynuyor.
3 ay 20 günden selamlar cok guzel gunler geliyor coookk.
Hmm benim bu mamadan önce okadar sulu değildi ondan şaşırdım ama bu şekil nasıl kilo alacakbizim hep öle. bildiğin ishal gibi. ek gıdaya kadar normal olan o zaten