Süt alerjisi varmıydıBen de maalesef uyku sorununu bi turlu çözemedim.. aksam 9 dan gece 1 e kadar gece uykusuna geçmeye çalışıyor.. tükendim artık hic gücüm kalmadi
canım hala bi göğsümde benmde yara ver silikon uçla emziriyormEh işte canım bende dert bitmiyor mastit, meme ucu yarası, 3 aylık olcaz hala dertliyim
Dolu 2 göğüsten toplam 60 ml mi cıkıyor kaç dk sağıyorsun. Bebegin huysuzmu aç olsa baya huysuzlanırdı değilmiEmziriyorum canım gece 2 maksimum 2.5 saatte bir kalkıp besliyorum . Ya evet normal sınırlar içinde ama benim takıldığım nokta şu sağıyorum çok çıkmıyor sütüm , süt artsın diye dünyanın şeyini yaptım bi bestlak işe yaradı onda da ikisinden 60 ml çıkıyor. Hani düşünüyorum alması gereken vitamini minerali eksik alıyorsa kalsiyum vs hastalığa kalacak diye suçlu hissediyorum ama bugüne kadar dayandım mama vermedim doktora danışıcam eğer ver derlerse vericem , verme derslerde bi gece yatarken veririm sadece çok süt kalmıyor diye
Uzulume canim herkes ayni sorunu yasiyor insaallah ise yarar..Hemen yarın alayım bu vitamin den umarım işe yarar az önce gözyaşlarımı sildim hiç morelim yok. Bir insanın saçı tutam tutam dökülür mü hiç
Evet canim bu vitamin umarım ise yarar.. gunde iki tane bordo haptan bir tane sarı balik yagi gibi olandan içiyorsun.. insaallah yarar sac dökülmesini problem etme kendine uzulme ..Bu mu canım
Bizede haber ver canim onlar daha iyi bilir tabi ama bazen doktorun bile dikkatinden kaciyor kacmamasi gerekirken bende kontrole gitmeden hep kac kilo olmasi gerek bakarim ona gore aa azmi almis diye doktora soylerim burda onemli olan saglikli olmalari kilo biraz alt sinirda kaliyorsa ya doktorla tekrar görüşürüm yada doktoru degisirim bizimkide cok kusuyordu bizim doktor ilac yazmaktan yana degildi bende 1 haftada olsa baska doktora gidip mecbur ilac kullandim sonra kusmasi azaldi cok sukur her zaman ayni doktorda bagimli kalmamak gerekiyor9 kasım canım daha önce de yazmıştım belli denk gelmedi ama o zaman da sormuştum kilosunu biraz daha sabrettim doktoruna sormuştum normal demişti yarın rota için gidicem ebe hemşireye danışıp doktorumu değiştireyim
Ac olunca huysuzlanmayanda varSüt alerjisi varmıydı
canım hala bi göğsümde benmde yara ver silikon uçla emziriyorm
Dolu 2 göğüsten toplam 60 ml mi cıkıyor kaç dk sağıyorsun. Bebegin huysuzmu aç olsa baya huysuzlanırdı değilmi
Bilmiyorum ki canim ben xok gazli diye sut ürünlerini kesmiştim. Bir haftadır yavas yavaş tekrar yemeye başladım. Ama ben yemezken de uykulari böyleydi.. uyku problemi var bence tüm normal bebekler kadar uykuya ihtiyacı yok daha az saat uyumak istiyor..Süt alerjisi varmıydı
canım hala bi göğsümde benmde yara ver silikon uçla emziriyorm
Dolu 2 göğüsten toplam 60 ml mi cıkıyor kaç dk sağıyorsun. Bebegin huysuzmu aç olsa baya huysuzlanırdı değilmi
Yarım gun calısırkwn süt iznini de kullanabiliyor musun ki? Yoksa devlet memuru musun da onlarda mı gecerli? Cunku okuduğuma gore sut izni verilmiyor bu sekılde. Cok merak ettimbenim de ptesi işbaşı ama evden başlıyorum. süt iznimi birleştirdim cuma günü izinli olacağım. haftada 4gün çalışıcam
3.ayda dişi cıkan bebek olur. Normal sayılıyor canımKızlar size tuhaf gelebilir ama bebeğim diş çıkarıyor henüz 3 ayına girmedi. Agzından salyalar akıyor ve parmağımla alt ön dişlerine elimle kontrel ettim bildiginiz dişi hisettim var mı aranızda normal bu
Uyunacak zamanı zarar sayan bebeler de varBilmiyorum ki canim ben xok gazli diye sut ürünlerini kesmiştim. Bir haftadır yavas yavaş tekrar yemeye başladım. Ama ben yemezken de uykulari böyleydi.. uyku problemi var bence tüm normal bebekler kadar uykuya ihtiyacı yok daha az saat uyumak istiyor..
Evet canım AminSüt alerjisi mi canım ? Huysuzluk çok zor hakiki bi sabır istiyor gerçekten allah yardımcın olsun
Aynen mama nasıl veriliyor tam bilmiyorum arkadaşlar her emzirme sonrası birazda mama veriyordu bazı arkadaşlarda ayrıca 2 öğün yapıyordu mesela gece yatarken ve öğlene doğru ki 2 öğün olabilirMama + süt diyorsun değil mi canım . Doktoru normal diyor ama işte bence zayıf3-6 ay kıyafetler olmuyor
Galiba bizimki ondanUyunacak zamanı zarar sayan bebeler de var
Bence boşuna kendini üzüyorsun dün doktorumuz dediki dogum kilosunun iki katına 5.ayda çıkmasını bekleriz. Doktorun normal diyorsa Normal sınırlar içindedir. Doktor yıllarca bunun eğitimini almış. Hrseyden önce ona saygı duymak lazım nihayetinde biz değil onlar eğitim alıyor. Yinede güvenemiyorsan ikinci bir görüş al.3065 doğdu 6130 nerde 4835 nerdeeşimi ikna edip doktoruna da danışıp başlicam sanırım
Bence terden oluyor buKızlar oğlumun kafası çok terliyo. Dipleri de böyle kızarmış bu neden olur bileniniz var mı?
Gidip alabilirsiniz benim de öyle yazıyordu aldımE devlette dogum yardimi sorguladigimda ödeme aşamasında yazıyor ne demekki.ptt ye gitsem alabilirmiyim bekliyimmi biraz daha
Yastığını degiştir bence canımKızlar oğlumun kafası çok terliyo. Dipleri de böyle kızarmış bu neden olur bileniniz var mı?
Tamam canım araştırıyorum ben de çok sağolCasuel markası canım.Travel sistem ben aslında puseti kardeşimden almıştım baby plus marka ama pusette bebeğim rahat edemedi iki kat duruyordu bel desteği yoktu bir muddet onu kullanip baharda joie baston tipi bebek arabası alacaktım ama baktım hast gidip gelirken rahatsız oluyir mecbur travel aldım. Dışarda arabayı kullanmadik evde kullanıyoruz açma kapaması çok rahat hafif bir araba tavsiye ederim
Ayy çok sevindim canımMelisa çayı mucizesi yaşıyorum resmen. Bebeğim gündüzleri yarım saatten fazla asla uyumazdı aylardır bu böyleydi. İki gündür melisa çayı içiyorum ve bugün sanırım faydasını görüyorum. Bugün uyuyor bebişim bakalım devam edecek mi böyle eğer devam ederse eminim ki melisa çayından.