- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Olur geçer bence beyaz tenli terliyor normal görünüyorKızlar oğlumun kafası çok terliyo. Dipleri de böyle kızarmış bu neden olur bileniniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur geçer bence beyaz tenli terliyor normal görünüyorKızlar oğlumun kafası çok terliyo. Dipleri de böyle kızarmış bu neden olur bileniniz var mı?
Ya ben de kim yazdı diye aradım bulamadım. Ya çok teşekkürler gerçekten bakalım ben melisaya bağlıyorum bu durumu ama inşallah öyledir. ☺Tamam canım araştırıyorum ben de çok sağol
Ayy çok sevindim canım ben şok olmuştum denediğimde resmen dalmasına yardımcı oluyor . Ama dikkat et 5 -6 yapraktan fazla koyma. Ben bikere fazla koymuşum herhalde çocuk tüm gün uykuluydu bida yapmadım öyle
ben yarım çalışmıyorum cnm sabah 9 akşam 6 pc başındayım.Yarım gun calısırkwn süt iznini de kullanabiliyor musun ki? Yoksa devlet memuru musun da onlarda mı gecerli? Cunku okuduğuma gore sut izni verilmiyor bu sekılde. Cok merak ettim
3.ayda dişi cıkan bebek olur. Normal sayılıyor canım
Ben de ona bağladım canım baya rahatladık. Bir de bugün köye geldikaçık havaya çıkardım gezdirdim eve gelince 2 saat uyudu. Her türlü sese uyanan çocuk başında konuştuk ettik uyanmadıYa ben de kim yazdı diye aradım bulamadım. Ya çok teşekkürler gerçekten bakalım ben melisaya bağlıyorum bu durumu ama inşallah öyledir. ☺
ben olmadım henüz. ilk doğumumda da 1sene olmamıştım.Kızlar merhaba aranızda adet olan varmı ilk oğlumda hemen oldum ve düzene girdi . Şimdi 40çıktıktan bir hafta sonra adet oldum normal döngüm 26 gün ama bugün 30. Gün hala olmadım iki defa korunmalı ilişki oldu inşsllah ona rağmen hamile değilimdir. Sizin adet düzeniniz nasıl
Ben adet olmadım ama benim de içim içimi yiyor. 2 aylık muayenede yumurtlamışsın dikkat et demişti doktorum. Korunmalı ilişki oldu. Ben adet olmadım. Yumurta oluşmasına rağmen hala adet olmadım. Yumurtlama olduysa çatlayıp regl olmam gerekmiyor muydu. Çok korkuyorum ben de test alıp yapmaya korkuyorum. Bir de midem bulanıyor artık psikolojik mi bilmiyorumKızlar merhaba aranızda adet olan varmı ilk oğlumda hemen oldum ve düzene girdi . Şimdi 40çıktıktan bir hafta sonra adet oldum normal döngüm 26 gün ama bugün 30. Gün hala olmadım iki defa korunmalı ilişki oldu inşsllah ona rağmen hamile değilimdir. Sizin adet düzeniniz nasıl
Aynen bende korunma derken kondom lamı korundunuz biz o şekilde ama inşallah r rağmen olmamıştır. Okadar stresliyimki dediğiniz gibi test yapmaya korkuyorumBen de ona bağladım canım baya rahatladık. Bir de bugün köye geldikaçık havaya çıkardım gezdirdim eve gelince 2 saat uyudu. Her türlü sese uyanan çocuk başında konuştuk ettik uyanmadı
sizler bebeklerinizi dışarı çıkarıyor musunuz her gün? Ben artık hava güzel olduğu günler çıkartmak istiyorum temiz havaya onların da ihtiyacı var. Ama bir yandan da korkuyorum virüsden dolayı. Biz maske takıyoruz ama onları nasıl koruyacağız bebek arabasının yağmurluğunu taksak maske niyetine havasız kalır mı çocuk acaba
Merhaba. Ne kadar kullanıyorsunuz acaba bir bardak mı?Ya ben de kim yazdı diye aradım bulamadım. Ya çok teşekkürler gerçekten bakalım ben melisaya bağlıyorum bu durumu ama inşallah öyledir. ☺
Bende anlamadim kırkı cikinca adet oldum şimdi olmam lazım hala olamadim test yaptım hamile degilim acaba dogumkontrol hapı mi geciktirdi anlamadimKızlar merhaba aranızda adet olan varmı ilk oğlumda hemen oldum ve düzene girdi . Şimdi 40çıktıktan bir hafta sonra adet oldum normal döngüm 26 gün ama bugün 30. Gün hala olmadım iki defa korunmalı ilişki oldu inşsllah ona rağmen hamile değilimdir. Sizin adet düzeniniz nasıl
İki yaşında ile ikibucuk aylık bebek var yaş arası az zor oluyor muHİç olmasaydım ulaşarak endişe etmezdim ama hamilelik mi çar aceba diye içim içimi yiyor test yapmaya korkuyorum resmen. İlk oğlum 2 yaşında diğeri 2.5 aylık
Ben oluyorum cnm benim duzene girdi sadece 2.adetim kisa surmustu sonra normal suanda bende de her ader yaklasmasinda korku oluyor valla korundugum haldeKızlar merhaba aranızda adet olan varmı ilk oğlumda hemen oldum ve düzene girdi . Şimdi 40çıktıktan bir hafta sonra adet oldum normal döngüm 26 gün ama bugün 30. Gün hala olmadım iki defa korunmalı ilişki oldu inşsllah ona rağmen hamile değilimdir. Sizin adet düzeniniz nasıl
BEnd bit s defa oldum ikinciyi olmadım. Sizin olmanız gerekiyormuydu gün geçtimiHerkes aynı korkuyu yaşıyor ben eşime sürekli hamilemiyim diyip duruyorum .adet bir defa oldum bide ilacı unuttugum iki gün var midem eksiyir sürekli wc deyim kasigim ağrıyor kızımda yaşadığım bütün belirtileri yaşıyorum .bu korkuyla kalp krizi geçirme ramak kaldı .bu günlerde olmam lazim
PEki ikinci normal döngüdeki gibimi oldu geciktimiBen oluyorum cnm benim duzene girdi sadece 2.adetim kisa surmustu sonra normal suanda bende de her ader yaklasmasinda korku oluyor valla korundugum halde
Ben ikinci bebeğime de korunurken kalmıştımama geri çekilme kondom karışıktı hangisinin kurbanıyım bilmiyorum o yüzden hiç aklımda olmadığından çok korkuyordum. Korktuğun kadar zor olmadı çünkü bebeğim genelde gündüz uyuyor ben evimin işi diğer büyük oğlumla ilgileniyorm beni tek zorlayan oğlumun 2 yaş krizi o zaman asabileşebiliyorum istemedenİki yaşında ile ikibucuk aylık bebek var yaş arası az zor oluyor mu
Çünkü bende boyle düşünüyorum
Aslında ben de buradan öğrendim canım atak haftaları olduğunu yoksa hiç takip etmiyordum öyle huzursuz oluncada acaba ondan mı diye merak ettimIyi takıp ediyorsunuz atak haftalarını vs benim 2 gün iyi bir gün huzursuz hiç takip edemiyorum biz galiba 13 haftalık olduk hiç dikkat etmiyorum ben hangi hafta ne durumda cocuk
2 mama birlikte versen olur mu acaba öyle mesela gün içinde bir o mamadan diğer beslenmede de diğer mamadan versen aklıma öyle bir çözüm geldi ama olur mu bilmiyorumKızlar doktor tavsiyesiyle mamayi degsitirdm bu sefer de mama ishal yapiyor diğerleri gaz yapıyordu buda ishal bunun ortasi yok mu delirecem
Simdide tartilmadi ama bebeğim zayıflıyor
Napacam doktora sordum .mamayi degistirebilrisin diyor tmm da digeri kabiz yapıyor hep.
Yani neden ortası yok bilemedim
Eğer digerlerini verirsem sabaha kadar ağlıyor
Bu mamayla az ağlıyor sancısı azalıyor
Ama hep ishale döndü