2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cnm bence cok iyi benimki 3.ayinda 6kg du ama seninkinin boyu uzun geldi bana belki ondan dolayi zayif gibi duruyordur ama ayina gore gayet iyi bence
Anlatamıyorum ki insanlara ben çocuğumu kimseyle kıyaslamıyorum herkes kıyaslıyor her bebek farklıdır bunaltıyolar beni bebek bu yani kıyaslamak bile o kadar acımasız ki sağlıklı olsun evladım fazlasında gözüm yok ki bencede çok iyi

Kızlar imreniyorum sizlere maşallah 🧿 bezlerde 3-4 geçen olmuş hep ben bu ay daha 2ye yeni geçtim 😞 3065 doğdu yarın 3 ay bitiyor ve 4836 gr 😞 sadece anne sütü veriyorum ve sütüm öyle çok değil kendimi suçlu hissediyorum 😭
Biz de hâlâ 2 numaradayız canim, sıkma canını, sağlıkları yerinde olsun yeter ki

Kızlar imreniyorum sizlere maşallah 🧿 bezlerde 3-4 geçen olmuş hep ben bu ay daha 2ye yeni geçtim 😞 3065 doğdu yarın 3 ay bitiyor ve 4836 gr 😞 sadece anne sütü veriyorum ve sütüm öyle çok değil kendimi suçlu hissediyorum 😭
Gün de kaç bez kullanıyorsunuz canim, doktor anne sütünün yeterli olduğunu söylüyorsa hiç sıkma canını..

Kozlar saçlarım oluk oluk dokuluyor.. eşimle şoklardayız her taramamda banyoda tokamda hep saç.. ne yapmak lazım hangi vitamınler hangi sampuanlar fayda eder sizler ne durumdasınjz
Benimki de aynı canim :KK43: hatta geçen buraya da yazmıştım.. bilmiyorum ne yapmalı, bi vitamine mi başlamak lazım.bilemiyorum

Anlatamıyorum ki insanlara ben çocuğumu kimseyle kıyaslamıyorum herkes kıyaslıyor her bebek farklıdır bunaltıyolar beni bebek bu yani kıyaslamak bile o kadar acımasız ki sağlıklı olsun evladım fazlasında gözüm yok ki bencede çok iyi
Bebeklerimiz aynı benimde boyu var kilosu zayıf duruyor. Kiloları da aynı senin bebekle hatta. Bakma millete sen. Ben mama veriyorum diye linçleniyorum hoş da 😁😁

Bende ayni durumdayum cnm.kel kalmama ramak.kaldi ben birsey kullanmiyorum simdi sut arttiran vitamin var ona basliycam sac dokulmesine de iyj geldigi yaziyordu yorumlarda

Cok sutu olanlarda kolaylik oluyor cnm makine daha verimli ona gore
Hangi vitamin canim ?

Benimki de aynı canim :KK43: hatta geçen buraya da yazmıştım.. bilmiyorum ne yapmalı, bi vitamine mi başlamak lazım.bilemiyorum
Benim de aynı üçüncü ay dolunca başladı dökülmeye. Bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum ben. Muhakkak kanda birseyler eksildi diye düşünüyorum

Kızlar günaydın 😍 bebeklerinize su veriyor musunuz artık biz birkaç gün sonra 4 aylık olacağız ben çay kaşığıyla iki defa veriyorum daha çok istiyor .bide rahatlatıyor sanki midesini gaz sancısı azaldı gibi .ama hala gazı devam ediyor . Probiyotik veriyorum onuda alınca kusuyor kesmeli miyim bilemedim .kızım artık sesler çıkarıyor taklit ediyor beni au diyorum oda diyor 🥰
Cnm benim dr verme dedi ek gıdaya geçince vereceğim..

CNm bana biraz az gelgi kilosu dr ne diyor bu duruma eger o normal dediyse sorun yok bence

Size ne de manken olucak benim kizim de bu insanlar cok acimasiz ya biz anneyiz ama herkes bizden daha cok biliyor ve dusunuyor bende mama verince meme almayinca cok ustume geldiler sanki keyfimden verdim dr dedi yani

Hangi vitamin canim ?
Solgar brewerst yeast with vitamin b12 cok iyi yorumlar duydum emziren annelerden insallah banada faydasi olur

Jaylah Jaylah sen sanki gidicem doktora demiştin gitmediniz mi hala? Her Ay en alt sınırda almış sanırım kiloyu normal de denebilir ama neden ek mama verip bebişin kendini biraz toparlamasına izin vermedin ki?

Canim kiloya pek takilmamak lazm ama kilo alimi az eger doktorun normal diyorsa baska bi doktora daha git bence. Bnm ki 3 bck aylik 2700 dogdu 7 kiloyu geceli cok oldu anne sutu gunde bi kere bazen 2 mama veriyorrum sutum az diye. 4800 cok az ortalama 450 500 gr alms alt sinirin altinda kaliyor. Kimseye kulak asma ama bi doktor degistirmende fayda var bence.

Kızlar iyi akşamlar
Dün rota ve bexsero aşılarımızı olduk. Oğlum dünden beri çok huzursuz fitilde verdim ama sizde de böyle oldu mu oğluma ağır mı geldi ikisi acaba 😔
Diş net eltimin oğlunun yeni çıktı o gördü bugün diş dedi 🤷‍♀️
Yani disimi cikiyor canim seninkinin
Canim sen ne zaman dogum yapmistin sanki aramizda fazla yoktu keske onceleri yazsaydin doktorunla gorusmedinmj bisey dedimi bak yetersizse hemen mama takviye yap herkes oyle yapiyor once emzir sonra mama hazirla ver sen kimseye kulak asma o senin cocugum senden daha iyi kimse bilemez ve 1 ayda bile bak gor nasil toparlanıyor hic moralini bozma gerekirse doktorunuda degistir bene bu kilo olayini internetten hep arastirirdim

Canim biz 2. Ayimizda 5700 du kiyaslama yapmiyorum ama doktorunu degistir bence ve bizde sadece anne sutu aliyiruz senin takviyeye ihtiyacin var

Kızlar uzun bir süreden sonra merhaba benim kız 2 ay 11 günlük oldu şükür.. Geçen hafta aşısına götürdüm boy 62 cm kilo 5.600 gram 3.500 kg doğdu kuzum ama etrafımdakiler bana sürekli kızın zayıf diyor ya kafayı yiyecem sizcede çok normal değil mi kendimi eksik hissettiriyolar bana kızımın aşırı gazı var zincoyla ayakta duruyoruz resmen bazen çok ememiyor yani eksik hissetmekten yoruldum boyu uzun maşallah kızımın diyorum. Çocuğu büyütene kadar keşke kimse etrafımızda olmasa bıktım yeminle
Bence iyi canim boyuna vermis senin kiz cokta zayif deil bence

Jaylah Jaylah canım moralini bozma sakın panik yapma doktorunu değiştirip mamaya başla çok hızla toparlar çok çok az değil kilosu 5 kilo sayılır

X