9-10 kullanıyorum canım ama çevrem hep zayıf mı diyor ve yaşıtlarına bakıyorum benim minnoşum ufak acaba yetermiyor muyum psikolojisine giriyor insanGün de kaç bez kullanıyorsunuz canim, doktor anne sütünün yeterli olduğunu söylüyorsa hiç sıkma canını..
Süt alerjisi mi canım ? Huysuzluk çok zor hakiki bi sabır istiyor gerçekten allah yardımcın olsunYok tatlım herkesin sıkıntısı başka başka bizimde alerji var mama yiyemiyor ben diyet yaparak emziriyorum çok huzursuzluğumuz var maşallah boyu güzel uzamış bebişin bizimde boy 61 cm
Mama + süt diyorsun değil mi canım . Doktoru normal diyor ama işte bence zayıfJaylah canım moralini bozma sakın panik yapma doktorunu değiştirip mamaya başla çok hızla toparlar çok çok az değil kilosu 5 kilo sayılır
9 kasım canım daha önce de yazmıştım belli denk gelmedi ama o zaman da sormuştum kilosunu biraz daha sabrettim doktoruna sormuştum normal demişti yarın rota için gidicem ebe hemşireye danışıp doktorumu değiştireyimYani disimi cikiyor canim seninkinin
Canim sen ne zaman dogum yapmistin sanki aramizda fazla yoktu keske onceleri yazsaydin doktorunla gorusmedinmj bisey dedimi bak yetersizse hemen mama takviye yap herkes oyle yapiyor once emzir sonra mama hazirla ver sen kimseye kulak asma o senin cocugum senden daha iyi kimse bilemez ve 1 ayda bile bak gor nasil toparlanıyor hic moralini bozma gerekirse doktorunuda degistir bene bu kilo olayini internetten hep arastirirdim
Gittim canım gittim ama doktoru normal demişti mama vereyim mi dediğimde çok sert çıktı o yüzden bu zamana kadar anne sütü verdim sadece ama artık iyice batmaya başladı üzülüyorum eşim de hiç istemiyor mamayı konusu açılınca bile morali bozuluyorJaylah sen sanki gidicem doktora demiştin gitmediniz mi hala? Her Ay en alt sınırda almış sanırım kiloyu normal de denebilir ama neden ek mama verip bebişin kendini biraz toparlamasına izin vermedin ki?
3065 doğdu 6130 nerde 4835 nerdeJaylah doktoru boşver en azından bir süre emzirdikten sonra mama takviyesi yap. ortalamanın altında kalmış çünkü. 1ay yapsan toparlar. bak biz 106günlüğüz.3460 doğdu oğlum 3.ay kontolünde 7500dü.biz de ortalama üstündeyiz ama kabataslak 3.ayında doğum kilosunu ikiye katlaması gerekiyor.
Cnm çok güzel kilo almis merak etme laktamax kullanıyorum ben bendeki gazi bebeğe geçirmiyor.neredeyse çok az gazi oluyor.4 litre de su içiyorum.deneye bilirsinKızlar uzun bir süreden sonra merhaba benim kız 2 ay 11 günlük oldu şükür.. Geçen hafta aşısına götürdüm boy 62 cm kilo 5.600 gram 3.500 kg doğdu kuzum ama etrafımdakiler bana sürekli kızın zayıf diyor ya kafayı yiyecem sizcede çok normal değil mi kendimi eksik hissettiriyolar bana kızımın aşırı gazı var zincoyla ayakta duruyoruz resmen bazen çok ememiyor yani eksik hissetmekten yoruldum boyu uzun maşallah kızımın diyorum. Çocuğu büyütene kadar keşke kimse etrafımızda olmasa bıktım yeminle
9 kasım canım daha önce de yazmıştım belli denk gelmedi ama o zaman da sormuştum kilosunu biraz daha sabrettim doktoruna sormuştum normal demişti yarın rota için gidicem ebe hemşireye danışıp doktorumu değiştireyim
Yok artık çevredekiler dost mu düşman mıKızlar uzun bir süreden sonra merhaba benim kız 2 ay 11 günlük oldu şükür.. Geçen hafta aşısına götürdüm boy 62 cm kilo 5.600 gram 3.500 kg doğdu kuzum ama etrafımdakiler bana sürekli kızın zayıf diyor ya kafayı yiyecem sizcede çok normal değil mi kendimi eksik hissettiriyolar bana kızımın aşırı gazı var zincoyla ayakta duruyoruz resmen bazen çok ememiyor yani eksik hissetmekten yoruldum boyu uzun maşallah kızımın diyorum. Çocuğu büyütene kadar keşke kimse etrafımızda olmasa bıktım yeminle
Emziriyorum canım gece 2 maksimum 2.5 saatte bir kalkıp besliyorum . Ya evet normal sınırlar içinde ama benim takıldığım nokta şu sağıyorum çok çıkmıyor sütüm , süt artsın diye dünyanın şeyini yaptım bi bestlak işe yaradı onda da ikisinden 60 ml çıkıyor. Hani düşünüyorum alması gereken vitamini minerali eksik alıyorsa kalsiyum vs hastalığa kalacak diye suçlu hissediyorum ama bugüne kadar dayandım mama vermedim doktora danışıcam eğer ver derlerse vericem , verme derslerde bi gece yatarken veririm sadece çok süt kalmıyor diyeCanim cok düşük degil kilosu boşuna evham yapma.. bak bütün kaynaklqrda 3 aylik bebek kilosu ile ilgili yazanları yazıyorum asagida.. hemen hemen bütün sitelerde ayni kiloyu yazmis.. gece emziriyor musun .. eger bebek mikirdaniyorsq mutlaka gece de emzir gece emzirmeleri cok kilo aldırıyor. Mesela bebegin 9 da uyuyorsa 12 gibi sen yatmadan emzir hic uyandırmadan.. doktorun veya yeni gideceğin doktorun mama derse basla tabii ama kendini hic üzme bunun icin .. bak asagida kopyaladım..
3 aylık kız bebeğin kilosu en az 4000 gram, en fazla 7000 gram olmalı. İdeal kilo ise 5400 gramdır. Bebeğiniz erkek ise en az 4100, en fazla 7500 gram ağırlığında olmalı. Erkek bebekler için ideal ağırlık 5900 gramdır.
Vitabiotics bi arkadaş daha yazmıştı dün tek tel saçım dökülmüyor diye biraz tuzlu ama iş görüyor belli ki.Kizlar sac dokulmelerini cok yazmışsınız. Benim bebegim gaz problemi yaşadığı için ben sut ürünlerini diyeti yapıyordum. Gaz icin bakliyat hic yemiyorum, turunçgiller cok az, tursu lahanagiller falan derken dedim bu cocuga vitamin nereden gidecek. Vitabiotics pregnacare emzirme vitamini kullanıyorum. Omega3 de geliyor icinde bebegin beyin gelişimi için.. zaten onu da buradan sorarak almistim. Biri önermişti.. sacim dokulmuyir benim.. belki bu vitamindendir diye dusumdum. Bir de ben silikonsuz şampuan kullanıyorum..
Tabiiki canim doktor ne derse o.. zaten bi karara bagla bak o sut nasil artacak.. simdi sen biraz streslenmissin ondan da biraz azalmış olabilir.. kafana takmadığın gun sutun artacak görürsün biraz takviye yaparsin sutunun yettiğini hissettiğinde bırakırsın geri, burada oyle bırakanlar oldu mamayi.. gerektiğinde kullandılar ve bıraktılar.. önemli olan stres yapmamak..Emziriyorum canım gece 2 maksimum 2.5 saatte bir kalkıp besliyorum . Ya evet normal sınırlar içinde ama benim takıldığım nokta şu sağıyorum çok çıkmıyor sütüm , süt artsın diye dünyanın şeyini yaptım bi bestlak işe yaradı onda da ikisinden 60 ml çıkıyor. Hani düşünüyorum alması gereken vitamini minerali eksik alıyorsa kalsiyum vs hastalığa kalacak diye suçlu hissediyorum ama bugüne kadar dayandım mama vermedim doktora danışıcam eğer ver derlerse vericem , verme derslerde bi gece yatarken veririm sadece çok süt kalmıyor diye
Oo canim masallah bez sayınız baya fazla, bizim günlük 5-6 ara Si değiştiriyoruz. Çevreye kulağını kapat canim, onlar herşeyi der9-10 kullanıyorum canım ama çevrem hep zayıf mı diyor ve yaşıtlarına bakıyorum benim minnoşum ufak acaba yetermiyor muyum psikolojisine giriyor insan
Canim mamayı zevkine vermiyoruz ki, ben de günde 2 3 kez mama veriyorum, napalim, süt az geliyor takviye ediyorum. Şükür ki mama var, napacaktik yoksa.. eşin niye buna bozuluyor anlayamadım??Gittim canım gittim ama doktoru normal demişti mama vereyim mi dediğimde çok sert çıktı o yüzden bu zamana kadar anne sütü verdim sadece ama artık iyice batmaya başladı üzülüyorum eşim de hiç istemiyor mamayı konusu açılınca bile morali bozuluyor
Canim 3.ay kontrolünde bizim doktor da 3.ayinda doğum kilosunun 2 katına ulaşmasını bekleriz demişti. Benim kız da düşük kilolu doğdu, 2 katını çok az geçmişti3065 doğdu 6130 nerde 4835 nerdeeşimi ikna edip doktoruna da danışıp başlicam sanırım
Hemen yarın alayım bu vitamin den umarım işe yarar az önce gözyaşlarımı sildim hiç morelim yok. Bir insanın saçı tutam tutam dökülür mü hiçKizlar sac dokulmelerini cok yazmışsınız. Benim bebegim gaz problemi yaşadığı için ben sut ürünlerini diyeti yapıyordum. Gaz icin bakliyat hic yemiyorum, turunçgiller cok az, tursu lahanagiller falan derken dedim bu cocuga vitamin nereden gidecek. Vitabiotics pregnacare emzirme vitamini kullanıyorum. Omega3 de geliyor icinde bebegin beyin gelişimi için.. zaten onu da buradan sorarak almistim. Biri önermişti.. sacim dokulmuyir benim.. belki bu vitamindendir diye dusumdum. Bir de ben silikonsuz şampuan kullanıyorum..
Bu mu canımKizlar sac dokulmelerini cok yazmışsınız. Benim bebegim gaz problemi yaşadığı için ben sut ürünlerini diyeti yapıyordum. Gaz icin bakliyat hic yemiyorum, turunçgiller cok az, tursu lahanagiller falan derken dedim bu cocuga vitamin nereden gidecek. Vitabiotics pregnacare emzirme vitamini kullanıyorum. Omega3 de geliyor icinde bebegin beyin gelişimi için.. zaten onu da buradan sorarak almistim. Biri önermişti.. sacim dokulmuyir benim.. belki bu vitamindendir diye dusumdum. Bir de ben silikonsuz şampuan kullanıyorum..
Benim Dr verme dedi ek gıdaya kadar ama ben veriyorum azını temizliyor .bide cişli bez azalıyor ön süt az oluyor bende artık canım .Cnm benim dr verme dedi ek gıdaya geçince vereceğim..