- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
Kızlar bebelerinize oyuncak uzatınca uzanıp eliyle kendi alıyor mu siz eline vermeden kendi uzanıyor mu
Benim ki almıyor henüz .. sadece bakıyor gülüyorKızlar bebelerinize oyuncak uzatınca uzanıp eliyle kendi alıyor mu siz eline vermeden kendi uzanıyor mu
Regenesis balik yağı degerleri bakımından da iyiydi sanirim bende yarin başlayayım cok haklisinizöncelikle kendimiz için özellikle ilk 6 ay almalıyız. depolarımızı sömürüyorlar çünkü. yorgunluk, saç dökülmesi gibi şeyler çok yaşanıyor.
ben regenesis vitamin ve solgar demir ve b12 kullanıyorum. ayrıca d vitamini alıyorum.
Cnm 500 gr kotu değil ki hiç merak etme her çocuğun gelişimi farklı. Gündüz her istediğinde emzir gece de uyanınca. Dr bana gece buyur bebekler dedi .Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten
İsimleri ne vitaminlerin canım aynı durumdayım yaa çok fenaD vitamini demir magnezyum solgar kullanıyorum. Yakında kafada saç kalmaz benim
Ben ilk çocuğuma aldım tamamen yer kaplıyor ve belli bir süreden sonra sıkılıp oynamıyor lar artık pişmanım yaniKızlar bu çitli oyun parkı varya eve kurulan iyi para istiyorlar içinde parkı oyunhqvuzu salincagi olan gibi
Öyle şeyleri çocuklar seviyirmu yoksa para tuzağı mi
İlk bebegim olduğu icin fıkrim yok
Yuklu para lazim boşa mı alinir yoksa pandemi doneminde kaydirak salincak içinde hoş mu olur bilemedim
Dimi herks aynı şeyi diyorBen ilk çocuğuma aldım tamamen yer kaplıyor ve belli bir süreden sonra sıkılıp oynamıyor lar artık pişmanım yani
Ne bileyim ya dünden beri başım ağrıdı artık düşünmekten. Sıkıntı yaptım iyice. Yemediğim şey kalmadı sütüm mü yok yoksa diye midem bulanıyor artık.Cnm 500 gr kotu değil ki hiç merak etme her çocuğun gelişimi farklı. Gündüz her istediğinde emzir gece de uyanınca. Dr bana gece buyur bebekler dedi .
yok cnm onu yapmaları 5.ayda oluyor. 4.ay gibi tutma başlıyor.Kızlar bebelerinize oyuncak uzatınca uzanıp eliyle kendi alıyor mu siz eline vermeden kendi uzanıyor mu
Dün tartıldı 5700 kilosu canımBebeğin kaç kilo canım
Yaa varya A Aysegulllllalas aynısı benımkınınde rengı bugday eller bembeyaz pamuk. Bende beyaz tenlıyım esım sarısın bebısın ıns rengı acılırBen de çok merak ediyorum nasıl olacak diye. Şu an minnoşum esmer güzeliama ay geçtikçe açılabilir diyorlar
Kaç aylık olduDün tartıldı 5700 kilosu canım
Ala ala doktorum bana al dedi .. anlamadım simdi2 yasına kadar yastık önerilmiyor canım , biz reflü yatağında yatıyoruz , eğimli olduğundan yastığa ihtiyaç olmuyor
A Aysegulllllalas benımkıde oyle hatta ıkı gun oncr esıme soyledım nıye boyle dıye hızlı hızlı donuyor bazen sonra aglıyor uykuya dalmaya calısıyor dıye dusunmustum bende ıns oyledırBeNimkide yapiyor cnm dalmaya calisiyor dalamayinca genelde kafasi bir saga bir sola dondurup duruyor
Anladim cnm mama isi cok zor ya bende kullandim ki muhtemelen yine basliycam gibi gozukuyor bizide kabiz yapmisti ama bizimki rutin anne sutuyle bile ayni oldu kucukken cok sık kaka yapan cocuk ilk mamaya basladigimizdan beri 4-5 gunde bir falan yapiyor insallah duzelir bebisin kaka buyuk sorun ya yapinca evde dugun havasi oluyor bizde
Canim daha erken o beceri icin, 4. Aydan sonra yavaş yavaş ancak tutmaya başlarlar.Kızlar bebelerinize oyuncak uzatınca uzanıp eliyle kendi alıyor mu siz eline vermeden kendi uzanıyor mu
Magnezyum c vit cinko d vs bunları ıcmmeızde bırsey olmaz degılmı sütten cocuga gecsede zararı yok degılmı doktorunuza sordunuzmuD vitamini demir magnezyum solgar kullanıyorum. Yakında kafada saç kalmaz benim
Memeyi almiyor mu canim ?Kızlar ben bebegımı sagıp bıberonla beslıyorum. Normalde ıcmesınde sıkıntı yoktu son dort bes gundur bıberonu reddediyor aç ama aglıyo anlamadım napıcam ya. Benım gibi olan varmı cozum bulan yada sebebını bılen aç gezıyo resmen
Yok 10 gün yogun bakımda kaldı bende cok ustelemedım acıkcası. Sjmdj memede cığlık cığlığa doktorum ver diyo ama nasıl? Anlatmıuor gelsın kolaysa kendısı versın anlamıyorımMemeyi almiyor mu canim ?
Bastan beri almadıysa zor elbet canim, allah kolaylık versin, karanlık sessiz ortamda ayaktayken denesen biberonu, belki daha kolay alır.Yok 10 gün yogun bakımda kaldı bende cok ustelemedım acıkcası. Sjmdj memede cığlık cığlığa doktorum ver diyo ama nasıl? Anlatmıuor gelsın kolaysa kendısı versın anlamıyorım