2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim bizimki uzattığımiz oyuncağa eliyle vuruyor. Ama tutmuyor.. ben tutturursam tutuyor.. o da daha iki haftadır oyle .. normalde gelişimi cok iyi bir suru şeyi goz temasi agulamaya başlaması beklenenden erken oldu ama elleri ile ilgili şeyler geriden geliyor sanki..
Kızlar bebelerinize oyuncak uzatınca uzanıp eliyle kendi alıyor mu siz eline vermeden kendi uzanıyor mu

Regenesis balik yağı degerleri bakımından da iyiydi sanirim bende yarin başlayayım cok haklisiniz

Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten
Cnm 500 gr kotu değil ki hiç merak etme her çocuğun gelişimi farklı. Gündüz her istediğinde emzir gece de uyanınca. Dr bana gece buyur bebekler dedi .

Ben ilk çocuğuma aldım tamamen yer kaplıyor ve belli bir süreden sonra sıkılıp oynamıyor lar artık pişmanım yani

Cnm 500 gr kotu değil ki hiç merak etme her çocuğun gelişimi farklı. Gündüz her istediğinde emzir gece de uyanınca. Dr bana gece buyur bebekler dedi .
Ne bileyim ya dünden beri başım ağrıdı artık düşünmekten. Sıkıntı yaptım iyice. Yemediğim şey kalmadı sütüm mü yok yoksa diye midem bulanıyor artık.

A Aysegulllllalas benımkıde oyle hatta ıkı gun oncr esıme soyledım nıye boyle dıye hızlı hızlı donuyor bazen sonra aglıyor uykuya dalmaya calısıyor dıye dusunmustum bende ıns oyledır

Kızlar ben bebegımı sagıp bıberonla beslıyorum. Normalde ıcmesınde sıkıntı yoktu son dort bes gundur bıberonu reddediyor aç ama aglıyo anlamadım napıcam ya. Benım gibi olan varmı cozum bulan yada sebebını bılen aç gezıyo resmen

Memeyi almiyor mu canim ?

Buarada kızlar 0-4 ay arası ıcın zeka kartları var sıyah beyaz. Ben ınanılmaz etkısını gördüm. Bebıse her gün gösteriyorum yüz üstü yatırıp . Hem sakınlesıyor hemde pür dikkat bakıyor konusuyor bazen . Alın derm Hatta tavsiye edecegınız oyun varsa bende alabılırım

Yok 10 gün yogun bakımda kaldı bende cok ustelemedım acıkcası. Sjmdj memede cığlık cığlığa doktorum ver diyo ama nasıl? Anlatmıuor gelsın kolaysa kendısı versın anlamıyorım
Bastan beri almadıysa zor elbet canim, allah kolaylık versin, karanlık sessiz ortamda ayaktayken denesen biberonu, belki daha kolay alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…