hiç korkma canım, eğer biberon alıyorsa hiç sorun yaşamazsınız, ben süt sağıp bırakıyorum yokken güzelce ya 1 öğün ya 2 öğün içiyor, çok yokluğumuzu farkedicek ayda değiller, zaten süt iznin olacak, ufak ufak alışırlar.Çalışmaya başlayan güzel anneleralıştınız mı ? Bebişiniz zorlandı mı ? Azıcık anlatsanıza ben işe başlama olayını çok stres yaptım nedense , çok küçük geliyor bana ama bi yandan da hayat şartları ..
Geçmiş olsun canım rahatsızlıkla ilgili pek bilgim yok inşallah iyileşir bebeğin en kısa sürede. Süt konusunda seni çok iyi anlıyorum ben de ne zaman az beslensem hemen göğüslerim az dolmaya başlıyor. O konuda bana en iyi gelen şey su içmek , bol hurma yemek ve bol yeşillikli salata yemek oldu. Boza da iyi süt yapıyor öneririm. Bitki çayı olarak da humana rezene kullandım ikisi de iyiydi. Ama suyu iyi tüketmeyip güzel beslenmezsem bende işe yaramıyor. Artık yemeği bol yapıp ertesi gün öğlen tüketmeye çalışıyorum o şekilde daha iyi oluyorbayanlar merhaba,
neredeyse 2 aydir yazmamışım topige :))
sizin bebisler nasıl uslu mu bilmem benim kız maşallah su bile icirmiyor desem yeri..
dogumundan bu ana bakıldığında biraz azalmış olsada yinede çok ağlıyor.
karnı acsa aglar, uykusu varsa ağlar, altını doldurdu ise ağlar, canı sıkıldıysa ağlar..
Allah canını sağ etsin yalnız 5.kattaki insanlara dahi duyuracak kadar ağlar ki seside çok yanık
Onu pış pışlamaktan yemek yiyemiyorum haliyle sütümde az.
mama ve biberon olayina öyle alıştıki meme reddi başlıyor sanki..
bu anlamda beni aydınlatir misiniz lütfen.
süt arttirici çaylardan kullanip şu çok işe yarıyor diyen var mi?
Sagmak için makina aldım ama onu kullanmaya vakit olmuyor cogu zaman vakit bulsam süt gelmiyor..
birde bebegimin boğazında hirlama var.Genzi balgam dolu.
dogumdan beri vardi, yeni doganda normal gecer dediler 2 ay oldu gecmiyor artiyor.Nefes almasini zorlaştırıyor.
kbb'ye götürdük burundan kamera ile kontrol etti burun tikanikligi yok.
göğüs hastaliklarina götürdük normal diyor.
kalbine baktirdik çok şükür bi sorun yok.
Simdi tekrar göğüs hastaliklarinda anestezi verilerek bakılacak kamera ile yine ama bu kez ben korkuyorum.
2 aylik cocuga narkoz verilecek de ya sonra bi yan etkisi olur mu diye düşünüyorum
Sadece pazartrsi çarşamba mı öğleye kadar ? Bide tam kaç aylıkken başlamış olsun işe ?Kac aylik ve kac ogun veriyorsun ogunde kac cc aliyor cnm
Arada benimkide sicriyor cnm agliyo hatta korkup bazen ama herzaman degil ben onemsemedim cok ruya gormus olabilir cunku bazende guluyor uyurken
Ben basladim cnm ama esnek calisiyorum pazrtesi crsmba ogleye kadar isteyim babanne bakiyor bebege gayet alistim uyurken birakiyorum ben gelinceye kadar 1kez biberon icip tekrar uyuyormus sonrasinda ben geliyorum
Henüz sadece memede ... bende 22 sinde başlayacağım büyük ihtimal ... yarım gün çalışacağım o biraz rahatlatıyor beni .. bide sizden cesaret alıyorum .. yavaştan biberona başlayalım bizde o zaman ... buzluğa stok yapmış mıydın? Bide bide tam kaç aylık başladın işe ?hiç korkma canım, eğer biberon alıyorsa hiç sorun yaşamazsınız, ben süt sağıp bırakıyorum yokken güzelce ya 1 öğün ya 2 öğün içiyor, çok yokluğumuzu farkedicek ayda değiller, zaten süt iznin olacak, ufak ufak alışırlar.
4 gün sonra 3 aylık olacak canımKaç aylık oldu
Ala ala doktorum bana al dedi .. anlamadım simdi
Zeka kartlarını bende aldım dediğin gibi çok dikkatli inceliyor ama yüzüstü nasıl gösteriyorsun benim kız hiç yüzüstü yatöak istemiyor ya ben de öyle yatsın biraz kaslarını geliştirsin istiyorumBuarada kızlar 0-4 ay arası ıcın zeka kartları var sıyah beyaz. Ben ınanılmaz etkısını gördüm. Bebıse her gün gösteriyorum yüz üstü yatırıp . Hem sakınlesıyor hemde pür dikkat bakıyor konusuyor bazen . Alın dermHatta tavsiye edecegınız oyun varsa bende alabılırım
Canım solgar tablet yazmıştık o bende çok işe yaradı sık sık emzirmek gerçkten etkili oluyor zaten bütün uzmanlar bunu söylüyor bide elektrikli ile süt sağmaya bende üşeniyorum ama geceleri göğsüm dolduğu için 2 kez mochi ile sağıyorum bence onunda faydası oldu mochi pratik olduğu için onu alabilirsin.bayanlar merhaba,
sizin bebisler nasıl uslu mu bilmem benim kız maşallah su bile icirmiyor desem yeri..
karnı acsa aglar, uykusu varsa ağlar, altını doldurdu ise ağlar, canı sıkıldıysa ağlar..
Allah canını sağ etsin yalnız 5.kattaki insanlara dahi duyuracak kadar ağlar ki seside çok yanık
Sagmak için makina aldım ama onu kullanmaya vakit olmuyor cogu zaman vakit bulsam süt gelmiyor..
dogumdan beri vardi, yeni doganda normal gecer dediler 2 ay oldu gecmiyor artiyor.Nefes almasini zorlaştırıyor.
Simdi tekrar göğüs hastaliklarinda anestezi verilerek bakılacak kamera ile yine ama bu kez ben korkuyorum.
2 aylik cocuga narkoz verilecek de ya sonra bi yan etkisi olur mu diye düşünüyorum
Cnm ben dr geldim 250 gr ve 1 kilo arasında değişecek kilo alımı artık dedi..hareketlenecek dedi.Ne bileyim ya dünden beri başım ağrıdı artık düşünmekten. Sıkıntı yaptım iyice. Yemediğim şey kalmadı sütüm mü yok yoksa diye midem bulanıyor artık.
2,5 aylıktı başladığımda, hiç stok yapmadım valla işten gelince sağıyorum ertesi günün sütü oluyor o, buzluktan çıkar ısıt vs anneme zor olur diye böyle yaptım. biberona alışmazsa yapamazsınız ben az çok tahmin ettiğim için baştan beri mamayı kesmemiştim oğlumda, sonra mamayı kestim sütümü veriyodum.enüz sadece memede ... bende 22 sinde başlayacağım büyük ihtimal ... yarım gün çalışacağım o biraz rahatlatıyor beni .. bide sizden cesaret alıyorum .. yavaştan biberona başlayalım bizde o zaman ... buzluğa stok yapmış mıydın? Bide bide tam kaç aylık başladın işe ?
4 gün sonra 3 aylık olacak canım
Zeka kartlarını bende aldım dediğin gibi çok dikkatli inceliyor ama yüzüstü nasıl gösteriyorsun benim kız hiç yüzüstü yatöak istemiyor ya ben de öyle yatsın biraz kaslarını geliştirsin istiyorum
Canım solgar tablet yazmıştık o bende çok işe yaradı sık sık emzirmek gerçkten etkili oluyor zaten bütün uzmanlar bunu söylüyor bide elektrikli ile süt sağmaya bende üşeniyorum ama geceleri göğsüm dolduğu için 2 kez mochi ile sağıyorum bence onunda faydası oldu mochi pratik olduğu için onu alabilirsin.
Anladım canım , bende bi an önce başlayayım biberona o zaman2,5 aylıktı başladığımda, hiç stok yapmadım valla işten gelince sağıyorum ertesi günün sütü oluyor o, buzluktan çıkar ısıt vs anneme zor olur diye böyle yaptım. biberona alışmazsa yapamazsınız ben az çok tahmin ettiğim için baştan beri mamayı kesmemiştim oğlumda, sonra mamayı kestim sütümü veriyodum.
Farketmedm canm yaİ mom ben de kullanıyorum canım doktor sütü artırdığını söylemişti. Ama çoğunlukla unutuyorum almayı. Farkettin mi sen artırdığını?
Hırlama çokmu. Keşke narkozs gerek olmasaydı baska hastanemi baksa birdebayanlar merhaba,
Bir öğünde kaç cc içiyormuş siz evde yokken2,5 aylıktı başladığımda, hiç stok yapmadım valla işten gelince sağıyorum ertesi günün sütü oluyor o, buzluktan çıkar ısıt vs anneme zor olur diye böyle yaptım. biberona alışmazsa yapamazsınız ben az çok tahmin ettiğim için baştan beri mamayı kesmemiştim oğlumda, sonra mamayı kestim sütümü veriyodum.
Bebiş terliyor mu ? Benimki çok terliyor surekli ağız mendillerinden koyup değiştiriyorum ve yattığı yeri her emzirmede ya değiştiriyorum ya da örtü serip onu değiştiriyorum hirlama oyle azaldı neredeyse bitti. Emerken basi terliyor onu da siliyorum.bayanlar merhaba,
4 ay tamamlanana kadar uyku aliskanligi olmuyor malesef bizde her gece turlu turlu seyler denerken pat diye uyuyuveriyor sanki bizim hic etkisiz yok o ne zaman isterse uyuyor gibiBebegim 2.5 aylık oldu ama hala uyutmayı öğrenemedim oda uyumayı bir türlü uyuyamıyor zor bela bi şekilde memede bayılıyor en sın ama ağlaya ağlaya. Hamakta sallıyorm ayakta sallıyorm kucakta yok illa deliriyor uykudan ağlıyor
Bebiş terliyor mu ? Benimki çok terliyor surekli ağız mendillerinden koyup değiştiriyorum ve yattığı yeri her emzirmede ya değiştiriyorum ya da örtü serip onu değiştiriyorum hirlama oyle azaldı neredeyse bitti. Emerken basi terliyor onu da siliyorum.
Size de faydası olur umarim
Haftada 2 gun calisiyorum o da yarim gun 4ayinin dolmasina 2hafta kala basladim cnmSadece pazartrsi çarşamba mı öğleye kadar ? Bide tam kaç aylıkken başlamış olsun işe ?
Canim o tarz kaka bizde de oluyor çoğu zaman, yatış şekline göre dediğin gibi beline çıkıyor çoğunlukla o zaman. Ishal denemez sanırım.Bıraz ınternetten aradtırdım da bebegımde buarada zayıfladıgını gıssedıyorum evdekı tartıya göre 2 haftada hıc kılo almamıs 100-200 gram arası vermıs.. cok kaka yapıyor tazikli bi sekılde fosurt dıye cıkarıyr ve hep belıne kadar yapıyor sıvı yanı baya. Ishal olabılır sanırım anlamadıgım bir rahatsızlıgımı var anlamadım
Canim solgar baya ise yaradı mı senin ?Gynoferon magnezinc çileden d 150.000 günde 5 damla bide solgar süt arttırıcı. Solgar hariç hepsini devlet karşılıyor 3 kutu yazmıştı bitince sağlık ocağına yazdırdım.