2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hiç korkma canım, eğer biberon alıyorsa hiç sorun yaşamazsınız, ben süt sağıp bırakıyorum yokken güzelce ya 1 öğün ya 2 öğün içiyor, çok yokluğumuzu farkedicek ayda değiller, zaten süt iznin olacak, ufak ufak alışırlar.

Geçmiş olsun canım rahatsızlıkla ilgili pek bilgim yok inşallah iyileşir bebeğin en kısa sürede. Süt konusunda seni çok iyi anlıyorum ben de ne zaman az beslensem hemen göğüslerim az dolmaya başlıyor. O konuda bana en iyi gelen şey su içmek , bol hurma yemek ve bol yeşillikli salata yemek oldu. Boza da iyi süt yapıyor öneririm. Bitki çayı olarak da humana rezene kullandım ikisi de iyiydi. Ama suyu iyi tüketmeyip güzel beslenmezsem bende işe yaramıyor. Artık yemeği bol yapıp ertesi gün öğlen tüketmeye çalışıyorum o şekilde daha iyi oluyor

Sadece pazartrsi çarşamba mı öğleye kadar ? Bide tam kaç aylıkken başlamış olsun işe ?

Henüz sadece memede ... bende 22 sinde başlayacağım büyük ihtimal ... yarım gün çalışacağım o biraz rahatlatıyor beni .. bide sizden cesaret alıyorum .. yavaştan biberona başlayalım bizde o zaman ... buzluğa stok yapmış mıydın? Bide bide tam kaç aylık başladın işe ?

Kaç aylık oldu

Ala ala doktorum bana al dedi .. anlamadım simdi
4 gün sonra 3 aylık olacak canım
Zeka kartlarını bende aldım dediğin gibi çok dikkatli inceliyor ama yüzüstü nasıl gösteriyorsun benim kız hiç yüzüstü yatöak istemiyor ya ben de öyle yatsın biraz kaslarını geliştirsin istiyorum
Canım solgar tablet yazmıştık o bende çok işe yaradı sık sık emzirmek gerçkten etkili oluyor zaten bütün uzmanlar bunu söylüyor bide elektrikli ile süt sağmaya bende üşeniyorum ama geceleri göğsüm dolduğu için 2 kez mochi ile sağıyorum bence onunda faydası oldu mochi pratik olduğu için onu alabilirsin.

Ne bileyim ya dünden beri başım ağrıdı artık düşünmekten. Sıkıntı yaptım iyice. Yemediğim şey kalmadı sütüm mü yok yoksa diye midem bulanıyor artık.
Cnm ben dr geldim 250 gr ve 1 kilo arasında değişecek kilo alımı artık dedi..hareketlenecek dedi.

2,5 aylıktı başladığımda, hiç stok yapmadım valla işten gelince sağıyorum ertesi günün sütü oluyor o, buzluktan çıkar ısıt vs anneme zor olur diye böyle yaptım. biberona alışmazsa yapamazsınız ben az çok tahmin ettiğim için baştan beri mamayı kesmemiştim oğlumda, sonra mamayı kestim sütümü veriyodum.

mochide var..ama ii beslenemedigim icin süt yok.
solgar tablet süt için mi bebegin hırıltısı icin mi yazdiniz.

Anladım canım , bende bi an önce başlayayım biberona o zaman

Bugun twm
İ mom ben de kullanıyorum canım doktor sütü artırdığını söylemişti. Ama çoğunlukla unutuyorum almayı. Farkettin mi sen artırdığını?
Farketmedm canm ya
Hırlama çokmu. Keşke narkozs gerek olmasaydı baska hastanemi baksa birde
Bir öğünde kaç cc içiyormuş siz evde yokken

Kızlar aranızda diyet yapan var mı acaba? Emzirme diyeti tabi

Bebegim 2.5 aylık oldu ama hala uyutmayı öğrenemedim oda uyumayı bir türlü uyuyamıyor zor bela bi şekilde memede bayılıyor en sın ama ağlaya ağlaya. Hamakta sallıyorm ayakta sallıyorm kucakta yok illa deliriyor uykudan ağlıyor

Bebiş terliyor mu ? Benimki çok terliyor surekli ağız mendillerinden koyup değiştiriyorum ve yattığı yeri her emzirmede ya değiştiriyorum ya da örtü serip onu değiştiriyorum hirlama oyle azaldı neredeyse bitti. Emerken basi terliyor onu da siliyorum.
Size de faydası olur umarim

4 ay tamamlanana kadar uyku aliskanligi olmuyor malesef bizde her gece turlu turlu seyler denerken pat diye uyuyuveriyor sanki bizim hic etkisiz yok o ne zaman isterse uyuyor gibi

saçlı bi bebek..
saçları islanacak kadar terliyor ama sadece beslenirken ve bende kuruluyorum tabiki..

Canim o tarz kaka bizde de oluyor çoğu zaman, yatış şekline göre dediğin gibi beline çıkıyor çoğunlukla o zaman. Ishal denemez sanırım.

Gynoferon magnezinc çileden d 150.000 günde 5 damla bide solgar süt arttırıcı. Solgar hariç hepsini devlet karşılıyor 3 kutu yazmıştı bitince sağlık ocağına yazdırdım.
Canim solgar baya ise yaradı mı senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…