2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yok 10 gün yogun bakımda kaldı bende cok ustelemedım acıkcası. Sjmdj memede cığlık cığlığa doktorum ver diyo ama nasıl? Anlatmıuor gelsın kolaysa kendısı versın anlamıyorım🤦🏻‍♀️
Canım işe yarar mı bilmem ama ben meme reddi yaşadığım dönem ayakta gezerek emzirdim bide öyle ver biberonu biraz gezdir azının yanına yaklastir kendisi alır zorlama ama yada müzik aç bı dk videoya bakmasına izin ver o arada vermeyi dene

Canım işe yarar mı bilmem ama ben meme reddi yaşadığım dönem ayakta gezerek emzirdim bide öyle ver biberonu biraz gezdir azının yanına yaklastir kendisi alır zorlama ama yada müzik aç bı dk videoya bakmasına izin ver o arada vermeyi dene
Bıraz ınternetten aradtırdım da bebegımde buarada zayıfladıgını gıssedıyorum evdekı tartıya göre 2 haftada hıc kılo almamıs 100-200 gram arası vermıs.. cok kaka yapıyor tazikli bi sekılde fosurt dıye cıkarıyr ve hep belıne kadar yapıyor sıvı yanı baya. Ishal olabılır sanırım anlamadıgım bir rahatsızlıgımı var anlamadım

Merhaba sevgili anneler.emzirme donemi için takviye alıyor musunuz.balik yagi d vitamini kalsiyum gibi? Alinmali mi acaba
Ben de imom latte vitamin ve demir hapı içiyorum
Yok 10 gün yogun bakımda kaldı bende cok ustelemedım acıkcası. Sjmdj memede cığlık cığlığa doktorum ver diyo ama nasıl? Anlatmıuor gelsın kolaysa kendısı versın anlamıyorım🤦🏻‍♀️
Canım silikon uçla memeyi tutturmayı denedn mi. Takıp ayakta gez veya koltukta hafif hafif zıpla o arada ağzına doğru tut memeyi

Yaa varya A Aysegulllllalas aynısı benımkınınde rengı bugday eller bembeyaz pamuk. Bende beyaz tenlıyım esım sarısın bebısın ıns rengı acılır 😁😂
Benim eşim esmer ben beyaz tenliyim. Kızımız ilk doğduğunda beyazdı kıpkırmızı yanakları vardı ama sonra bi anda esmer oldu 😊 eşim kendimi kopyaladım diyor herkes de babasına benzetiyor ilk başta takmıyordum ama herkes sana hiç benzemiyor dedikçe sinir olmaya başladım 🤭

Ben de imom latte vitamin ve demir hapı içiyorum

Canım silikon uçla memeyi tutturmayı denedn mi. Takıp ayakta gez veya koltukta hafif hafif zıpla o arada ağzına doğru tut memeyi
İ mom ben de kullanıyorum canım doktor sütü artırdığını söylemişti. Ama çoğunlukla unutuyorum almayı. Farkettin mi sen artırdığını?

Bıraz ınternetten aradtırdım da bebegımde buarada zayıfladıgını gıssedıyorum evdekı tartıya göre 2 haftada hıc kılo almamıs 100-200 gram arası vermıs.. cok kaka yapıyor tazikli bi sekılde fosurt dıye cıkarıyr ve hep belıne kadar yapıyor sıvı yanı baya. Ishal olabılır sanırım anlamadıgım bir rahatsızlıgımı var anlamadım
Benimkide sulu ve tazzikli yapıyor kaka yaptığını anlamak için koklamama hiç gerek kalmıyor .bide çok kötü kokuyor . Emzir bol bol ablam an iyi antibiyotik anne sütüdür der hep. Bebek hasta ise süt ona göre uretirmis .bide kiloya çok takılmayın artık. Ben hiç tartmiyorum. Kaka yapıyor mu yapıyor cişli bez varmı var bu kadar benim tartım bu .

bayanlar merhaba,
neredeyse 2 aydir yazmamışım topige :))
sizin bebisler nasıl uslu mu bilmem benim kız maşallah su bile icirmiyor desem yeri..
dogumundan bu ana bakıldığında biraz azalmış olsada yinede çok ağlıyor.
karnı acsa aglar, uykusu varsa ağlar, altını doldurdu ise ağlar, canı sıkıldıysa ağlar..
Allah canını sağ etsin yalnız 5.kattaki insanlara dahi duyuracak kadar ağlar ki seside çok yanık 😀

Onu pış pışlamaktan yemek yiyemiyorum haliyle sütümde az.
mama ve biberon olayina öyle alıştıki meme reddi başlıyor sanki..

bu anlamda beni aydınlatir misiniz lütfen.
süt arttirici çaylardan kullanip şu çok işe yarıyor diyen var mi?
Sagmak için makina aldım ama onu kullanmaya vakit olmuyor cogu zaman vakit bulsam süt gelmiyor..

birde bebegimin boğazında hirlama var.Genzi balgam dolu.
dogumdan beri vardi, yeni doganda normal gecer dediler 2 ay oldu gecmiyor artiyor.Nefes almasini zorlaştırıyor.
kbb'ye götürdük burundan kamera ile kontrol etti burun tikanikligi yok.
göğüs hastaliklarina götürdük normal diyor.
kalbine baktirdik çok şükür bi sorun yok.
Simdi tekrar göğüs hastaliklarinda anestezi verilerek bakılacak kamera ile yine ama bu kez ben korkuyorum.
2 aylik cocuga narkoz verilecek de ya sonra bi yan etkisi olur mu diye düşünüyorum :KK43:

Kızlar, bebegim uykudan uyanınca korkup kasılıyor gibi oluyor, ben elini tutarsam kendine geliyor. Böyle bir şey yaşayan var mi? Çok korkuyorum yalnız bırakamıyorum hic uyurken . Çocuk nörologuna götürmeyi düşünüyorum. Neden böyle olur ki :KK43:

Çalışmaya başlayan güzel anneler 😇 alıştınız mı ? Bebişiniz zorlandı mı ? Azıcık anlatsanıza 🙏 ben işe başlama olayını çok stres yaptım nedense , çok küçük geliyor bana ama bi yandan da hayat şartları ..

Kızlar, bebegim uykudan uyanınca korkup kasılıyor gibi oluyor, ben elini tutarsam kendine geliyor. Böyle bir şey yaşayan var mi? Çok korkuyorum yalnız bırakamıyorum hic uyurken . Çocuk nörologuna götürmeyi düşünüyorum. Neden böyle olur ki :KK43:
Tam uyanmamış olabilir mi ? Gözleri açık ama ruhu hala uykuda gibi ... hani bazen dalarız da sonra bişey olur da kendimize geliriz ya öyle olabilir mi ?

A Aysegulllllalas benımkıde oyle hatta ıkı gun oncr esıme soyledım nıye boyle dıye hızlı hızlı donuyor bazen sonra aglıyor uykuya dalmaya calısıyor dıye dusunmustum bende ıns oyledır😅
Ondandir tabi cnm baska neden olcak oyle herseyi kurcalamamak lazim

Kızlar ben bebegımı sagıp bıberonla beslıyorum. Normalde ıcmesınde sıkıntı yoktu son dort bes gundur bıberonu reddediyor aç ama aglıyo anlamadım napıcam ya. Benım gibi olan varmı cozum bulan yada sebebını bılen aç gezıyo resmen
Bende oldu cnm rota asisindan bijacgun sonra ne meme ne biberon istahla yiyen cocuk hicbirini istemedi zarla zorla verdim hep bikac gun sonra kendiliginden duzeldi benimki bu arada bende sagarak veriyorum benimki emiyor ama 2dk biraz gelemsin hemen birakiyor memeyi haliyle ac kaliyor bende artik sagip veriyorum napiyim hem nekadar ictigini goruncede rahatliyorum bakaljm sutum nekadar dayancak bu sekilde suanda yetmiyor cunku agliyo biberon bitince😢
Buarada kızlar 0-4 ay arası ıcın zeka kartları var sıyah beyaz. Ben ınanılmaz etkısını gördüm. Bebıse her gün gösteriyorum yüz üstü yatırıp . Hem sakınlesıyor hemde pür dikkat bakıyor konusuyor bazen . Alın derm 👍🏻Hatta tavsiye edecegınız oyun varsa bende alabılırım
Bende aldim cnm cok ilgilerini cekiyor karti netarafa cevirirsem guzel takip ediyor ben simdi 4-6 ay kartina gecicem ben birde ilk 100 kelime diye kartlar aldim ama daha acmadim onlarlada kelime dagircigini gelistitririm hemde ogretmek kolay olur

Kac aylik ve kac ogun veriyorsun ogunde kac cc aliyor cnm

Arada benimkide sicriyor cnm agliyo hatta korkup bazen ama herzaman degil ben onemsemedim cok ruya gormus olabilir cunku bazende guluyor uyurken

Çalışmaya başlayan güzel anneler 😇 alıştınız mı ? Bebişiniz zorlandı mı ? Azıcık anlatsanıza 🙏 ben işe başlama olayını çok stres yaptım nedense , çok küçük geliyor bana ama bi yandan da hayat şartları ..
Ben basladim cnm ama esnek calisiyorum pazrtesi crsmba ogleye kadar isteyim babanne bakiyor bebege gayet alistim uyurken birakiyorum ben gelinceye kadar 1kez biberon icip tekrar uyuyormus sonrasinda ben geliyorum

Kac aylik ve kac ogun veriyorsun ogunde kac cc aliyor cnm

Arada benimkide sicriyor cnm agliyo hatta korkup bazen ama herzaman degil ben onemsemedim cok ruya gormus olabilir cunku bazende guluyor uyurken

Ben basladim cnm ama esnek calisiyorum pazrtesi crsmba ogleye kadar isteyim babanne bakiyor bebege gayet alistim uyurken birakiyorum ben gelinceye kadar 1kez biberon icip tekrar uyuyormus sonrasinda ben geliyorum
Sıçrama gibi değilde, elleri ayakları kasıyor korkuyor

X