2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kac gunde vir yapiyor cnm benimki gecen 7.gunde yapti ben alistim artik ama benkm sadece anne sutu aliyor suan normalmis diye umursamiyorum cunku rahatsiz etmiyor onu
CNN benjmki mama alıyor yapması lazim kendilginden yapamyor hic
Hep uğraşmayla oluyor birde rahatsiz oluyor çünkü surekli ikiniyir yapamyincada ağlıyor gaz ve kaka buyuk sorunumuz
Şuan doktor mamayi degsitirdi şuanda ishal kivaminda geliyor bakalim nolck

Kızlar bu çitli oyun parkı varya eve kurulan iyi para istiyorlar içinde parkı oyunhqvuzu salincagi olan gibi
Öyle şeyleri çocuklar seviyirmu yoksa para tuzağı mi
İlk bebegim olduğu icin fıkrim yok
Yuklu para lazim boşa mı alinir yoksa pandemi doneminde kaydirak salincak içinde hoş mu olur bilemedim

şu an çok çok erken onlarla oyalanma ve vakit geçirme zamanları 1 yaş sonrası hatta 2bile denebilir. alıp napcan evde onları tamamen yer israfı. parka çıkarırsın arada büyüyünce. top havuzu olabilir ama kaydırak salınca falan evde istemem ben

Benimde ayni canim.bende biraz gec farkettim kipkirmizi olmus bende pisik kremi suruyorum ama boynuna ulasmakta cok zor kaldirmiyor kafasini rahatla temizleyip kremleyim

Canım salıncak al ben aldım işe yarıyor ona koyuyorjm tv karsısına koy ızlesjn artık yapcsk nişi uok sakınlesmesi ıcın
Yok cnm ben tv izletmiyorum kesinlikle o uyuyana kadar hep kapali bizim hocamizin ikizleri otistik oldu tv tetikliyormus ve sende izletme birak aglasin cocugun gelisiminden daha onemli degil zamanla uysallasirlar zaten

Bide kafa atıyor ekstra uykusu var uyuyamiyor demek bu dediğiniz aynı dertten bizdede var
Yaa korktum canim ya, bi oraya bi buraya artik iki yanına Müslim koydum baktim olmayacak kafasını omzuma koydum oyle uyutmaya calistim oyle de kafa atıyor cidden internette bir sey aratmayacak bir daha korkunç yazılar var.. sagolasin cevabin icin

Kizlar bebegim uyumadan 9nce başını hızlı hızlı sağa sola çeviriyor.. sizin bebeklerinizde de böyle bir durum var mi..
BeNimkide yapiyor cnm dalmaya calisiyor dalamayinca genelde kafasi bir saga bir sola dondurup duruyor

Anladim cnm mama isi cok zor ya bende kullandim ki muhtemelen yine basliycam gibi gozukuyor bizide kabiz yapmisti ama bizimki rutin anne sutuyle bile ayni oldu kucukken cok sık kaka yapan cocuk ilk mamaya basladigimizdan beri 4-5 gunde bir falan yapiyor insallah duzelir bebisin kaka buyuk sorun ya yapinca evde dugun havasi oluyor bizde

Ay zaten internete bakmamak lazim cnm felaket tellalligi yapiyor netteki yazilar burdan sor sen illa birilerinde oluyor

Hmm şuan değil de ilerisi icin demsitim
Herks gereksiz diyor

Kızımda burda yazılan herşeyi yasiyorum internetten aratsam hepsini hastaneden cikmazdik heralde

Uzun uzun yazmışsın canım çok sağol vermedim bidaha calpol. Bugün daha iyi çıkmadı ateşi yine gülücükler saçmaya başladı Allah a şükür . sen öyle dedim diye sürekli emzirdim gece de uyandırıp emzirdim hep sanki emzririken bile ateşi düşüyordu buz gibi oluyordu çocuk. Öyle böyle bu 2. Ay aşısını da atlattık çok şükür
Ya bende bugün yaptırdım aşı 36.5 ölçtüm ama aşırıı huzursuz
Çok normal canım ya bize yapılsa o kadar aşı bi anda biz bile öyle oluruz. Nasıl oldu şimdi ? Ateşi çıkmamış seninkinin ama belli olmaz sürekli takip et bizim de yoktu 1 saat içinde çıktı. 2 gün sürdü halsizliği bugün daha iyi kendine geldi gibi

Hmm şuan değil de ilerisi icin demsitim
Herks gereksiz diyor
Kesinlikle gereksiz canim, bi de baktığın yerde küçük gibi görünüyor, eve gelince devasa olur. Benim arkadaş aldı da, odayı tamamen kapladı. Hiç tavsiye etmem. Ben ilk kızım da.top havuzu yapmıştım, eğleniyor onunla ,onu tavsiye ederim.

Anladım cnm bende heves ettim pandemi varya sokağa çıkamıyoruz
Yazında çıkılmaz gibi geliyor öyle işte
Ama kimiside sevmiyor çocuklar diyor

Kızlar bebelerinize oyuncak uzatınca uzanıp eliyle kendi alıyor mu siz eline vermeden kendi uzanıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…