CNN benjmki mama alıyor yapması lazim kendilginden yapamyor hicKac gunde vir yapiyor cnm benimki gecen 7.gunde yapti ben alistim artik ama benkm sadece anne sutu aliyor suan normalmis diye umursamiyorum cunku rahatsiz etmiyor onu
D vitamini demir magnezyum solgar kullanıyorum. Yakında kafada saç kalmaz benimKızlar bu arada sizde saç dökülmesi başladı mi ? Varsa kullandığınız birşey var mı? Benim 2 3 haftadır baya baya dökülüyor
Bide kafa atıyor ekstra uykusu var uyuyamiyor demek bu dediğinizKizlar bebegim uyumadan 9nce başını hızlı hızlı sağa sola çeviriyor.. sizin bebeklerinizde de böyle bir durum var mi..
şu an çok çok erken onlarla oyalanma ve vakit geçirme zamanları 1 yaş sonrası hatta 2bile denebilir. alıp napcan evde onları tamamen yer israfı. parka çıkarırsın arada büyüyünce. top havuzu olabilir ama kaydırak salınca falan evde istemem benKızlar bu çitli oyun parkı varya eve kurulan iyi para istiyorlar içinde parkı oyunhqvuzu salincagi olan gibi
Öyle şeyleri çocuklar seviyirmu yoksa para tuzağı mi
İlk bebegim olduğu icin fıkrim yok
Yuklu para lazim boşa mı alinir yoksa pandemi doneminde kaydirak salincak içinde hoş mu olur bilemedim
Benimde ayni canim.bende biraz gec farkettim kipkirmizi olmus bende pisik kremi suruyorum ama boynuna ulasmakta cok zor kaldirmiyor kafasini rahatla temizleyip kremleyimKızlar Bebişlerin boyunlarını yani hemen çene altlarını , gıdının olduğu yeri kontrol ediyor musunuz ?ayy benim kızın orası pişmiş, kv fark etti bu sabah .. çok fena kızarmıştı , hemen krem sürdük , inşallah tez vakitte işe yarar..sizde ara ara kontrol edin , boyun , koltuk altı
Yok cnm ben tv izletmiyorum kesinlikle o uyuyana kadar hep kapali bizim hocamizin ikizleri otistik oldu tv tetikliyormus ve sende izletme birak aglasin cocugun gelisiminden daha onemli degil zamanla uysallasirlar zatenCanım salıncak al ben aldım işe yarıyor ona koyuyorjm tv karsısına koy ızlesjn artık yapcsk nişi uok sakınlesmesi ıcın
Beyaz gurultu ac cnm benimki supurge sesinde cok sakinlesiyorCanım kolık anlarında ancak o sekılde susuyor anlık sessızlık için bile yapılıyor pek sabırlı kalamıyorsun
Yaa korktum canim ya, bi oraya bi buraya artik iki yanına Müslim koydum baktim olmayacak kafasını omzuma koydum oyle uyutmaya calistim oyle de kafa atıyor ciddenBide kafa atıyor ekstra uykusu var uyuyamiyor demek bu dediğinizaynı dertten bizdede var
BeNimkide yapiyor cnm dalmaya calisiyor dalamayinca genelde kafasi bir saga bir sola dondurup duruyorKizlar bebegim uyumadan 9nce başını hızlı hızlı sağa sola çeviriyor.. sizin bebeklerinizde de böyle bir durum var mi..
Anladim cnm mama isi cok zor ya bende kullandim ki muhtemelen yine basliycam gibi gozukuyor bizide kabiz yapmisti ama bizimki rutin anne sutuyle bile ayni oldu kucukken cok sık kaka yapan cocuk ilk mamaya basladigimizdan beri 4-5 gunde bir falan yapiyor insallah duzelir bebisin kaka buyuk sorun ya yapinca evde dugun havasi oluyor bizdeCNN benjmki mama alıyor yapması lazim kendilginden yapamyor hic
Hep uğraşmayla oluyor birde rahatsiz oluyor çünkü surekli ikiniyir yapamyincada ağlıyor gaz ve kaka buyuk sorunumuz
Şuan doktor mamayi degsitirdi şuanda ishal kivaminda geliyor bakalim nolck
Ay zaten internete bakmamak lazim cnm felaket tellalligi yapiyor netteki yazilar burdan sor sen illa birilerinde oluyorYaa korktum canim ya, bi oraya bi buraya artik iki yanına Müslim koydum baktim olmayacak kafasını omzuma koydum oyle uyutmaya calistim oyle de kafa atıyor ciddeninternette bir sey aratmayacak bir daha korkunç yazılar var.. sagolasin cevabin icin
Hmm şuan değil de ilerisi icin demsitimşu an çok çok erken onlarla oyalanma ve vakit geçirme zamanları 1 yaş sonrası hatta 2bile denebilir. alıp napcan evde onları tamamen yer israfı. parka çıkarırsın arada büyüyünce. top havuzu olabilir ama kaydırak salınca falan evde istemem ben
Kızımda burda yazılan herşeyi yasiyorum internetten aratsam hepsini hastaneden cikmazdik heraldeYaa korktum canim ya, bi oraya bi buraya artik iki yanına Müslim koydum baktim olmayacak kafasını omzuma koydum oyle uyutmaya calistim oyle de kafa atıyor ciddeninternette bir sey aratmayacak bir daha korkunç yazılar var.. sagolasin cevabin icin
Uzun uzun yazmışsın canım çok sağolCanım sen daha iyi bilirsin ama vermesen daha iyi .benimkide ikinci gün uyudu dermanı yoktu ses yok gözünü acamadi .düşer ateşi artık yavaş yavaş .ben çocuğun ateşini dusurecegim diye hasta ediyordum . Sen sürekli emzir kafasından ateslenmiyordur ısı atiyordur . Emzirirken koluna çok sıcak gelmiştir saç kısmı .alın boyun sıcaksa ateş oluyor diye biliyorum . İnşallah hemen düzelirAşıdan sonra gece uykusu kalmadı bende .sakin kalmaya calis ben kalamadim kızımdan daha kötü geçirdim bana yapsalar daha iyiydi sürekli emzir sürekli ateş düşene kadar bide iki ateş ölçer kullan koltuk altı alın pek doğru olmuyor yani bizde öyle oldu
Çok normal canım ya bize yapılsa o kadar aşı bi anda biz bile öyle oluruz. Nasıl oldu şimdi ? Ateşi çıkmamış seninkinin ama belli olmaz sürekli takip et bizim de yoktu 1 saat içinde çıktı. 2 gün sürdü halsizliği bugün daha iyi kendine geldi gibiYa bende bugün yaptırdım aşı 36.5 ölçtüm ama aşırıı huzursuz
Ben vitamin de kullanmıyorum.. sen kullandigim halde mi dökülüyor canim ?D vitamini demir magnezyum solgar kullanıyorum. Yakında kafada saç kalmaz benim
Kesinlikle gereksiz canim, bi de baktığın yerde küçük gibi görünüyor, eve gelince devasa olur. Benim arkadaş aldı da, odayı tamamen kapladı. Hiç tavsiye etmem. Ben ilk kızım da.top havuzu yapmıştım, eğleniyor onunla ,onu tavsiye ederim.Hmm şuan değil de ilerisi icin demsitim
Herks gereksiz diyor
Anladım cnm bende heves ettim pandemi varya sokağa çıkamıyoruzKesinlikle gereksiz canim, bi de baktığın yerde küçük gibi görünüyor, eve gelince devasa olur. Benim arkadaş aldı da, odayı tamamen kapladı. Hiç tavsiye etmem. Ben ilk kızım da.top havuzu yapmıştım, eğleniyor onunla ,onu tavsiye ederim.
Maşallah canım 3 ay bitti mi bizim tam 3 aylık olduBenimki 3 gün önce 5350 çıktı
3 ay 1 haftalıktıMaşallah canım 3 ay bitti mi bizim tam 3 aylık oldu