2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizim kızı ne kullandiysam pişik yaptı sleepy prima minnies bı tek Molfix kaldı evy baby de yapıyor gibi.bana kaba geldi evy baby . Islak mendili değiştireceğim belki o yapıyordur .her kaka sonrası zeytin yağı sürüyorum . İhmal edince kabarıyor hemen bide az bişe çiş yapsa hemen değiştiriyorum ona rağmen pişik sorununu çözemedim

Ya bende bugün yaptırdım aşı 36.5 ölçtüm ama aşırıı huzursuz

senin bebeğin kaç kiloydu canım çoklu almayayım o zaman ne olur ne olmaz
Ben molfix pure and soft kullanıyorum şuan 3 numara kullanıyoruz bence 3 al.sleepy bio natural 3 denemiştim kalıpları diğer sleepy ile aynı mı bilmiyorum
Bende 3 numara almayı düşünüyorum
Gece emzirdikten snra uyuyor memede gazını çıkartıyormusunux direk yatırıyormusunuz
Evet ben çıkarmaya çalışıyorum ama uzun süre değil 3-4 dakika çıkmıyorsa yatırıyorum.
Maşallah canım sağlıkla büyüsün

Kızlar oto koltuğu arayanlar ebebekte 425 TL sepette bu model ben soobaby kullanıyorum çoğu zaman onda geçiriyor kızım zamanını genelde gaz sancısı olduğunda

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-04-00-25-46-460_com.instagram.android.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bu arada sizde saç dökülmesi başladı mi ? Varsa kullandığınız birşey var mı? Benim 2 3 haftadır baya baya dökülüyor

6 kilo canım az bi kusurati var ben dar bez sevmiyorum 4 numara iyi bundan sonra epey 4 kullanılır

Evet canım molfix pure and soft kalıbı geniş bayağıdır 3 numara kullanıyorum 4 ü daha büyük geçemedim henüz. Normal molfix kullanmadım bende nasıl bilmiyorum sleepy kalıbı dar 4 den asagı alma. Sleepy bio naturalde denedim 3 numara bacakları sıktı

Canım benim bebeğim de pişik olmustu ne denediysem geçmedi artık yara olacak kadar pişmişti. Molfix pure and soft kullandım çok iyi geldi. her kaka yaptığında poposunu yıkadım iyice kuruttum pişiği geçene kadar hametanla trosyd krem karıştırıp sürdüm az bekletip kremi altını öyle bağladım. Çiş yapınca da ılık su pamukla sildim ıslak mendil kullanmadım geçene kadar

Bebeğin kaç kilo canım

Merhaba sevgili anneler.emzirme donemi için takviye alıyor musunuz.balik yagi d vitamini kalsiyum gibi? Alinmali mi acaba
öncelikle kendimiz için özellikle ilk 6 ay almalıyız. depolarımızı sömürüyorlar çünkü. yorgunluk, saç dökülmesi gibi şeyler çok yaşanıyor.
ben regenesis vitamin ve solgar demir ve b12 kullanıyorum. ayrıca d vitamini alıyorum.

Bende aynı sorunu yaşıyorum iki gündür aşırı saç dökülmesi yaşıyorum zaten çok ince bir saç yapısına sahibim geri kalanda gidck ne önerirsiniz kızlar

Benimki 3 gün önce 5350 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…