direk yatırıyorum.Gece emzirdikten snra uyuyor memede gazını çıkartıyormusunux direk yatırıyormusunuz
Canım düzelmiş galiba biraz mesajları okuyamadım çok sevindim ağla ağla harap olmuştu çoçukSagolcnm gayet iyidi
Farabi beyin verdiği mama çocuğu kabızlıktan kurtardı simdilik
O da dedi haber verin dun eşimle konuştu
O da deneme yanılma yapıyoruz dedi
Korkuyorum bunada alisr yine olmaz diye ama şuan iyi persmebe de devam ederse o doktor rapor cikartcm dedi
İlk defa çocuğum uyanik olsun istiyorum önceden hep uyusun çünkü hep aglakti
İlkdefa cocugumla iletişim kuruyorum
Canım rotayı ağızdan alıyor , onun dışında iğne olarak var mıydı başka aşı ?Bugün tam 3 aylık oldu benim prenses, doktor kontrolü vardı. Doktor 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıkmasını bekleriz dedi. Şükür doğum kilosunun 2 katını yakalamış. Boy ve baş çevresi de iyi dedi. Rota aşısını da doktor amcası sohbet ede ede yedirdi..bizim kontrolden haber ler böyle kızlar...
Ateşi kaçtı fitil vermeden önce ? Bizim dünden beri 37lerde geziyor calpol de bikere verdim çok yüksek değil diye ama dünden beri çok halsiz uyukluyor sürekli. Eski neşeli haline ne zaman döner bilmiyorum çok üzülüyorum onu böyle gördükçekızlar 2. Ay aşımızı olduk çok huzursuz sürekli mıkırdıyor ağlıyor fitil attım siz ne yaptınız yan etkisi ne oldu
Aynen cnm sağolasın şuan iyiCanım düzelmiş galiba biraz mesajları okuyamadım çok sevindim ağla ağla harap olmuştu çoçuk
Benim bebiş de öyle 450 gr aldı. Sürekli emiyor ama emerken genellikle uyuyor, büyük ihtimalle bu nedenle alamadı diye düşündük. Ben yediklerime dikkat etmeye başladım ekstradan hamsi yedim , et yedim , bol su bir de süt artırıcı malt içeceğine başladım. Bi de yatırdığım odayı değiştirdim daha serin bir odada yatırdığımda daha uzun uyuduğunu fark ettim . Ardından kontrole gittik ve bebiş 10 günde 230 gr aldığını öğrendik. Dr Fena değil ortalama dedi. Böyle devam ederse 4 ayında belki besin vermeye başlayabiliriz dedi. 22 sinde 4 aylık olacak randevu aldık bakalım.Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten
Masallah canim size.. menenjit asisi icin biseyler planladi miBugün tam 3 aylık oldu benim prenses, doktor kontrolü vardı. Doktor 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıkmasını bekleriz dedi. Şükür doğum kilosunun 2 katını yakalamış. Boy ve baş çevresi de iyi dedi. Rota aşısını da doktor amcası sohbet ede ede yedirdi..bizim kontrolden haber ler böyle kızlar...
Evet ya benimki de uyuyor uyandırıp uyandırıp emmesine devam ettiriyorum hep zor zar. Hemen uykusu geliyor emerken. Bazen de iki memeyi birden iştahlı emiyor ama bir anı bir anını tutmuyor bebişlerin işte. Bize de dr ek besine geçebiliriz 4 te dedi bakalım o nasıl bir süreç olacak.Benim bebiş de öyle 450 gr aldı. Sürekli emiyor ama emerken genellikle uyuyor, büyük ihtimalle bu nedenle alamadı diye düşündük. Ben yediklerime dikkat etmeye başladım ekstradan hamsi yedim , et yedim , bol su bir de süt artırıcı malt içeceğine başladım. Bi de yatırdığım odayı değiştirdim daha serin bir odada yatırdığımda daha uzun uyuduğunu fark ettim . Ardından kontrole gittik ve bebiş 10 günde 230 gr aldığını öğrendik. Dr Fena değil ortalama dedi. Böyle devam ederse 4 ayında belki besin vermeye başlayabiliriz dedi. 22 sinde 4 aylık olacak randevu aldık bakalım.
Ateşi yoktu ağrı kesici özelliği oldugu icin verdimAteşi kaçtı fitil vermeden önce ? Bizim dünden beri 37lerde geziyor calpol de bikere verdim çok yüksek değil diye ama dünden beri çok halsiz uyukluyor sürekli. Eski neşeli haline ne zaman döner bilmiyorum çok üzülüyorum onu böyle gördükçe
Yok canim sadece rota bu ay.Canım rotayı ağızdan alıyor , onun dışında iğne olarak var mıydı başka aşı ?
Aa canim bak onu soracaktım, unuttum. Doktor da bisi demedi, sanırım 1 yaşından sonra yapılır, büyük kızıma da 1 yaşında yapılmıştı.Masallah canim size.. menenjit asisi icin biseyler planladi mi
Bende ateş-i çıkmadan ebe dedi diye fitil atmıştım hep uyumuştu bi yan etkisi olmadikızlar 2. Ay aşımızı olduk çok huzursuz sürekli mıkırdıyor ağlıyor fitil attım siz ne yaptınız yan etkisi ne oldu
Menenjit var canım ama her doktorun programı farklı biz 3.ayda rotayla birlikte oldukCanım rotayı ağızdan alıyor , onun dışında iğne olarak var mıydı başka aşı ?
Kalin değilde hemen şişiyor cabuk doluyor sanki bizde sızdırma felan olmadı da bende eh iste kullanıyorum almışken artik pişik yapmadı baktım trendyolda indirimde ondan aldım bi kaç paket şimdi baby turco indirimde onu alsam diyordum çok şükür aşırı bez hassasiyeti olmadı molfix ve evy baby kullandıkBende evy baby aldım ay çok kalın pişik yapmiyormus onun için aldım . Ama kaka sızdı bugün .ayağını kesmesin diye çok sıkı baglamiyorum ondanda olabilir tabi .bide plastik kokuyor sanki
Sleepy daha hiç almadım sleepy alırsam 4 den aşağı almayım o zaman canim püre and soft ilk ay kullandim eni biraz geniş sanki de miMolfix pure and soft kalıbı pek dar değil 3 numara sleepy göre daha büyük
Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten
Kaç kilo olmuş bebekleriniz kızlar biz sabah tartiya gideceğizBenim bebiş de öyle 450 gr aldı. Sürekli emiyor ama emerken genellikle uyuyor, büyük ihtimalle bu nedenle alamadı diye düşündük. Ben yediklerime dikkat etmeye başladım ekstradan hamsi yedim , et yedim , bol su bir de süt artırıcı malt içeceğine başladım. Bi de yatırdığım odayı değiştirdim daha serin bir odada yatırdığımda daha uzun uyuduğunu fark ettim . Ardından kontrole gittik ve bebiş 10 günde 230 gr aldığını öğrendik. Dr Fena değil ortalama dedi. Böyle devam ederse 4 ayında belki besin vermeye başlayabiliriz dedi. 22 sinde 4 aylık olacak randevu aldık bakalım.
Benimki 5700 geldi bugün. 4 gün sonra 3aylık olacağız.Kaç kilo olmuş bebekleriniz kızlar biz sabah tartiya gideceğiz
Dün hastanede kendim tarttım ama çok hareket etti tartıda ağladı indi çıktı tartı 6100 ile 6200 gr arası gibiydi sabah tam belli olur boyu da 61 cm geldi
Canım sen daha iyi bilirsin ama vermesen daha iyi .benimkide ikinci gün uyudu dermanı yoktu ses yok gözünü acamadi .düşer ateşi artık yavaş yavaş .ben çocuğun ateşini dusurecegim diye hasta ediyordum . Sen sürekli emzir kafasından ateslenmiyordur ısı atiyordur . Emzirirken koluna çok sıcak gelmiştir saç kısmı .alın boyun sıcaksa ateş oluyor diye biliyorum . İnşallah hemen düzelirÖyle yaptım canım sağol.
Ben de öyle yaptım havalandırdım odayı sürekli sık emzirdim emzirdikçe ateşi düştü . Uyuyunca arttı biraz. Benim bebeğim tam tersi kafasından ateşleniyor.Seninki çok ağlamış aşıdan sonra benimki dünden beri hiç ağlamıyor resmen. Ateşi çok yok 37.5 lerde hala ama çok halsiz dünden beri çok üzülüyorum. Gündüz uyumayan çocuk sabahtan beri uyukluyor kolunu kaldıracak dermanı yok melül melül bakıyor gözleri kapanıyor sürekli. 37.5 geçmedi diye calpol da vermedim bida ama versem mi acaba ağrısı mı var ki