2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugün tam 3 aylık oldu benim prenses, doktor kontrolü vardı. Doktor 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıkmasını bekleriz dedi. Şükür doğum kilosunun 2 katını yakalamış. Boy ve baş çevresi de iyi dedi. Rota aşısını da doktor amcası sohbet ede ede yedirdi..bizim kontrolden haber ler böyle kızlar...

Canım düzelmiş galiba biraz mesajları okuyamadım çok sevindim ağla ağla harap olmuştu çoçuk

Canım rotayı ağızdan alıyor , onun dışında iğne olarak var mıydı başka aşı ?

kızlar 2. Ay aşımızı olduk çok huzursuz sürekli mıkırdıyor ağlıyor fitil attım siz ne yaptınız yan etkisi ne oldu

kızlar 2. Ay aşımızı olduk çok huzursuz sürekli mıkırdıyor ağlıyor fitil attım siz ne yaptınız yan etkisi ne oldu
Ateşi kaçtı fitil vermeden önce ? Bizim dünden beri 37lerde geziyor calpol de bikere verdim çok yüksek değil diye ama dünden beri çok halsiz uyukluyor sürekli. Eski neşeli haline ne zaman döner bilmiyorum çok üzülüyorum onu böyle gördükçe

Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten
Benim bebiş de öyle 450 gr aldı. Sürekli emiyor ama emerken genellikle uyuyor, büyük ihtimalle bu nedenle alamadı diye düşündük. Ben yediklerime dikkat etmeye başladım ekstradan hamsi yedim , et yedim , bol su bir de süt artırıcı malt içeceğine başladım. Bi de yatırdığım odayı değiştirdim daha serin bir odada yatırdığımda daha uzun uyuduğunu fark ettim . Ardından kontrole gittik ve bebiş 10 günde 230 gr aldığını öğrendik. Dr Fena değil ortalama dedi. Böyle devam ederse 4 ayında belki besin vermeye başlayabiliriz dedi. 22 sinde 4 aylık olacak randevu aldık bakalım.

Masallah canim size.. menenjit asisi icin biseyler planladi mi

Evet ya benimki de uyuyor uyandırıp uyandırıp emmesine devam ettiriyorum hep zor zar. Hemen uykusu geliyor emerken. Bazen de iki memeyi birden iştahlı emiyor ama bir anı bir anını tutmuyor bebişlerin işte. Bize de dr ek besine geçebiliriz 4 te dedi bakalım o nasıl bir süreç olacak.

Ateşi yoktu ağrı kesici özelliği oldugu icin verdim

Bende evy baby aldım ay çok kalın pişik yapmiyormus onun için aldım . Ama kaka sızdı bugün .ayağını kesmesin diye çok sıkı baglamiyorum ondanda olabilir tabi .bide plastik kokuyor sanki
Kalin değilde hemen şişiyor cabuk doluyor sanki bizde sızdırma felan olmadı da bende eh iste kullanıyorum almışken artik pişik yapmadı baktım trendyolda indirimde ondan aldım bi kaç paket şimdi baby turco indirimde onu alsam diyordum çok şükür aşırı bez hassasiyeti olmadı molfix ve evy baby kullandık
Molfix pure and soft kalıbı pek dar değil 3 numara sleepy göre daha büyük
Sleepy daha hiç almadım sleepy alırsam 4 den aşağı almayım o zaman canim püre and soft ilk ay kullandim eni biraz geniş sanki de mi

Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten

Kaç kilo olmuş bebekleriniz kızlar biz sabah tartiya gideceğiz
Dün hastanede kendim tarttım ama çok hareket etti tartıda ağladı indi çıktı tartı 6100 ile 6200 gr arası gibiydi sabah tam belli olur boyu da 61 cm geldi

Benimki 5700 geldi bugün. 4 gün sonra 3aylık olacağız.

Canım sen daha iyi bilirsin ama vermesen daha iyi .benimkide ikinci gün uyudu dermanı yoktu ses yok gözünü acamadi .düşer ateşi artık yavaş yavaş .ben çocuğun ateşini dusurecegim diye hasta ediyordum . Sen sürekli emzir kafasından ateslenmiyordur ısı atiyordur . Emzirirken koluna çok sıcak gelmiştir saç kısmı .alın boyun sıcaksa ateş oluyor diye biliyorum . İnşallah hemen düzelir Aşıdan sonra gece uykusu kalmadı bende .sakin kalmaya calis ben kalamadim kızımdan daha kötü geçirdim bana yapsalar daha iyiydi sürekli emzir sürekli ateş düşene kadar bide iki ateş ölçer kullan koltuk altı alın pek doğru olmuyor yani bizde öyle oldu

Merhaba sevgili anneler.emzirme donemi için takviye alıyor musunuz.balik yagi d vitamini kalsiyum gibi? Alinmali mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…