2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten
bu kilo konusunu bu kadar kafaya takmayın lütfen. 500gr kötü bir kilo değil. kendinizi üzerek sütünüzü de etkilersiniz. her çocuk eninde sonunda büyüyor. hepsi iştahlı olcak diye bir kaide yoksağlıkları yerinde olsun yeterki

Geçen sene bugün 2020 kasım anneleri topigi açılmış ilk yorumu G gunesli gunler yazmış görünce hüzünlendim. Bir çoğumuz zorlu mücadelelerden geçerek evlatlarımızı kucağımiza aldık. Bazı arkadaşlarımız ise maalesef mutlu sona bazı sebeplerden ulaşamadılar. Onlar dualarımda Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde onlara da bu mutluluğu nasip etsin .🙏💞💫

Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten
Canim hic uzulne atak haftasında istahi cok etkilenmistir ,aşi falan etkiliyor.. her çocuk farklı etkileniyor.. sık sık emzir seastarin dediğine sonuna kdr katılıyorum 500 gr üzülünecek bir artış degil. Arti yurtdisinda 400 grmi sınır kabul ediyorlar. Hic sıkma canını kilodan baska gelişim problemi yok degil mi gözüyle takip ediyor. Duyuyor cok sukur evlatlarımız saglikli tadını çıkaralım..

Ya kızlar nolur akıl verin gece uykularını nasıl uzatabilirim sürekli uyanıyor artk ağlıcaktm gece yarısı
Canim gazdan uyuyamıyordu degil mi. Kac aylik oldu, 3. Aydan sonra biraz hafifliyor gazları daha rahat uyuyorlar insaallah sizin de oyle olur. Ben saat 8 den sonra odaya geçiyorum uyutuyorum yarim saat sonra uyaniyor, mutlaka yapiyor bunu 9 da uyutsam da 10 da uyutsam da.. eskiden tekrar uyandi diye oynar konuşurdum simdi eger 9 dan sonra uyanirsa sadece emziriyorum ve kucagimda uyutmaya çalışıyorum bazen 2 kere yarim saat uyuyup uyaniyorqama inatla odadan çıkmıyorum isigi açmıyorum çocukla stres yaratmıyorsa uyutmaya devam ediyorum. Eskiden streslenirdi o zaman iyice inatlasiyor odadan çıkmak lazım ama simdi bakıyorum uykuya meyilli ama her unutmamız 20 _30_40 dk sürüyor.bnm tüm aksam gidiyor.. sonra tam uyuyunca sabaha kadar. 5 veya 6 da kalkıp tekrar emip 8 e kadar uyuyor

Ince bi muslin ört yeter canim, tedirgin olma yat uyu bebiş uyurken. Sen de dinlen
Öyle yaptım canım sağol. 🌺
Canım biraz pencere aç başka odada orayı sogut up oraya geç .ben evin ısısını baya düşürmüştüm .ağlaya ağlaya kızımın sesi gitmişti artık çıkmıyordu.bu geceyi atlatin öğlene normale döner inşallah. 38.5 bir kaç defa üstünude gördüm .bizimkide ateş dusurucuyu tükürdü .eşim gidenYeter dedi bı dahada verdirmedi. Aşı ise yarasın diye. Bacaklarına kadar vurmuştu ateş bizde. bebeğin hangi ateşe nasıl tepki vereceğini kimse bilemez .iyiki üstünü çıkarmissin.emzir bide bol bol çiş kaka yaptıkça atesi atıyormuş .ablam demişti burda biri daha demişti .ve cidden çiş yaptıkça rahatladı sabaha kadar emzirdim uyandırdım çoğu zaman halsizlikten baygın gibiydi bide atesde eklenince .bide kafadan ısıyı atmaya başlayınca da rahatlıyor .normalde emerken kafa su olurdu o gün soğuktu kafa .ısıyı bebek kafadan atiyor.
Ben de öyle yaptım havalandırdım odayı sürekli sık emzirdim emzirdikçe ateşi düştü . Uyuyunca arttı biraz. Benim bebeğim tam tersi kafasından ateşleniyor.Seninki çok ağlamış aşıdan sonra benimki dünden beri hiç ağlamıyor resmen. Ateşi çok yok 37.5 lerde hala ama çok halsiz dünden beri çok üzülüyorum. Gündüz uyumayan çocuk sabahtan beri uyukluyor kolunu kaldıracak dermanı yok melül melül bakıyor gözleri kapanıyor sürekli. 37.5 geçmedi diye calpol da vermedim bida ama versem mi acaba ağrısı mı var ki 😔

bu kilo konusunu bu kadar kafaya takmayın lütfen. 500gr kötü bir kilo değil. kendinizi üzerek sütünüzü de etkilersiniz. her çocuk eninde sonunda büyüyor. hepsi iştahlı olcak diye bir kaide yoksağlıkları yerinde olsun yeterki
Doktor az deyince panik oldum haklısın aslında.
Kaç aylık bebişiniz 3.ay kontrolundemi 500 ge almış
3 aylık olacağız 4gün sonra. Evet bugün gittiğimizde 500 gr dedi.
Canim hic uzulne atak haftasında istahi cok etkilenmistir ,aşi falan etkiliyor.. her çocuk farklı etkileniyor.. sık sık emzir seastarin dediğine sonuna kdr katılıyorum 500 gr üzülünecek bir artış degil. Arti yurtdisinda 400 grmi sınır kabul ediyorlar. Hic sıkma canını kilodan baska gelişim problemi yok degil mi gözüyle takip ediyor. Duyuyor cok sukur evlatlarımız saglikli tadını çıkaralım..
Verem aşısı benim bebişimi çok korkuttu, o da baya etkiledi. Herşeyden korkuyor artık banyoda bile sesi çıkmayan bebek şimdi deli gibi ağlayıp korkuyor. Sürekli emiyor ama neden o kadar almış.kilosu da iyi aslında. Başka problem yok çok şükür.

Bana doktor emzirme sonrası sağ demişti...
Emince bişe kalmıyor ya bnde😂
Canim gazdan uyuyamıyordu degil mi. Kac aylik oldu, 3. Aydan sonra biraz hafifliyor gazları daha rahat uyuyorlar insaallah sizin de oyle olur. Ben saat 8 den sonra odaya geçiyorum uyutuyorum yarim saat sonra uyaniyor, mutlaka yapiyor bunu 9 da uyutsam da 10 da uyutsam da.. eskiden tekrar uyandi diye oynar konuşurdum simdi eger 9 dan sonra uyanirsa sadece emziriyorum ve kucagimda uyutmaya çalışıyorum bazen 2 kere yarim saat uyuyup uyaniyorqama inatla odadan çıkmıyorum isigi açmıyorum çocukla stres yaratmıyorsa uyutmaya devam ediyorum. Eskiden streslenirdi o zaman iyice inatlasiyor odadan çıkmak lazım ama simdi bakıyorum uykuya meyilli ama her unutmamız 20 _30_40 dk sürüyor.bnm tüm aksam gidiyor.. sonra tam uyuyunca sabaha kadar. 5 veya 6 da kalkıp tekrar emip 8 e kadar uyuyor
Evet canım gazdan uyanıyor sürekli. Dediğin gbi ben uyutsam bile 1.30 saat geri kalkıyor snra gece boyunca o şekilde devam ediyor 1.30-2 saatte kalkıyor
Doktor az deyince panik oldum haklısın aslında.

3 aylık olacağız 4gün sonra. Evet bugün gittiğimizde 500 gr dedi.

Verem aşısı benim bebişimi çok korkuttu, o da baya etkiledi. Herşeyden korkuyor artık banyoda bile sesi çıkmayan bebek şimdi deli gibi ağlayıp korkuyor. Sürekli emiyor ama neden o kadar almış.kilosu da iyi aslında. Başka problem yok çok şükür.
Kaç kg şuan. Saglıgı iyiyse hiç tedirgin olma gecen ay kaç kg almıştı bnm bebişte 700 gr almıştı

2 ay 14 günlük

Kuzum sürekli emmesi değilde ilk 5 dk sonrası yağlı süt oluyormuş hemşire en fazla 15 dk emse bile yeter yağlı sütte kilo almasını sağlıyormuş.

Emince bişe kalmıyor ya bnde😂

Evet canım gazdan uyanıyor sürekli. Dediğin gbi ben uyutsam bile 1.30 saat geri kalkıyor snra gece boyunca o şekilde devam ediyor 1.30-2 saatte kalkıyor

Kaç kg şuan. Saglıgı iyiyse hiç tedirgin olma gecen ay kaç kg almıştı bnm bebişte 700 gr almıştı
Şimdi 5700. geçen ay benimki de 800 gr almıştı.

X