2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım dediğim gibi 38.5 dan önce verne demişti bana ebe.. 38 şerde de verebilirsin ama o üç tane aşıdan sonra bence 37.8 ler normal .. uyuyabilir tabi neden uyumsın. Biz bebeğimle corona olduk ateş 39 lardaydı o zaman uyuyamıyor bile inleyip duruyorlar farklı bir şey olduğunu hemen hissediyorsun .. şimdilik iyi canım endişe etme Ates 38 olunca 6 saati geçmişse tekrar calpol verirsin yarına da hiçbir şey kalmayacak..

Aynisini ben soracaktim canim bizde aynisini yasıyoruz sanirim dis belirtileri

İçimi rahatlattın canım çok sağol . Şu anlık iyiyiz eidediğin gibi rahatsız olduğunu fark ettirir herhalde. Size de geçmiş olsun büyük bişey atlatmışsınız

Canım biraz pencere aç başka odada orayı sogut up oraya geç .ben evin ısısını baya düşürmüştüm .ağlaya ağlaya kızımın sesi gitmişti artık çıkmıyordu.bu geceyi atlatin öğlene normale döner inşallah. 38.5 bir kaç defa üstünude gördüm .bizimkide ateş dusurucuyu tükürdü .eşim gidenYeter dedi bı dahada verdirmedi. Aşı ise yarasın diye. Bacaklarına kadar vurmuştu ateş bizde. bebeğin hangi ateşe nasıl tepki vereceğini kimse bilemez .iyiki üstünü çıkarmissin.emzir bide bol bol çiş kaka yaptıkça atesi atıyormuş .ablam demişti burda biri daha demişti .ve cidden çiş yaptıkça rahatladı sabaha kadar emzirdim uyandırdım çoğu zaman halsizlikten baygın gibiydi bide atesde eklenince .bide kafadan ısıyı atmaya başlayınca da rahatlıyor .normalde emerken kafa su olurdu o gün soğuktu kafa .ısıyı bebek kafadan atiyor.

Kızlar Bebişlerin boyunlarını yani hemen çene altlarını , gıdının olduğu yeri kontrol ediyor musunuz ?ayy benim kızın orası pişmiş, kv fark etti bu sabah .. çok fena kızarmıştı , hemen krem sürdük , inşallah tez vakitte işe yarar..sizde ara ara kontrol edin , boyun , koltuk altı

Kulak arkasıda pişiyo

Benim bebeğiminde boyun altı sık sık pişik oluyo anne sütü sıkıyorum cok çabuk düzeliyor

her banyodan sonra kremliyorum ben. ya da bebeyağı sürüyorum

Dasmeer geceniz nasıldı? valla o ladar sıkıntılı zamanlar geçirdinki merak ediyorum seni
Sagolcnm gayet iyidi
Farabi beyin verdiği mama çocuğu kabızlıktan kurtardı simdilik
O da dedi haber verin dun eşimle konuştu
O da deneme yanılma yapıyoruz dedi
Korkuyorum bunada alisr yine olmaz diye ama şuan iyi persmebe de devam ederse o doktor rapor cikartcm dedi
İlk defa çocuğum uyanik olsun istiyorum önceden hep uyusun çünkü hep aglakti
İlkdefa cocugumla iletişim kuruyorum

Yaa çok şükür . Meger kabızlıktan cocuk fenalık geçiriyormuş ya

Kızlar oturdum ağlıyorum. Doktor 500 gram almış bir ayda çok az dedi. Sürekli de emiyor ama anlamadım hiç. Moralim çok bozuk gerçekten

Ohh maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…