- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
Canım dediğim gibi 38.5 dan önce verne demişti bana ebe.. 38 şerde de verebilirsin ama o üç tane aşıdan sonra bence 37.8 ler normal .. uyuyabilir tabi neden uyumsın. Biz bebeğimle corona olduk ateş 39 lardaydı o zaman uyuyamıyor bile inleyip duruyorlar farklı bir şey olduğunu hemen hissediyorsun .. şimdilik iyi canım endişe etme Ates 38 olunca 6 saati geçmişse tekrar calpol verirsin yarına da hiçbir şey kalmayacak..Sürekli 37.8 - 37.5 bandında gidip geliyor. Huysuzluğu yok ama halsizdi bilmiyorum uykusuzluktan da olabilir pek uyuyamadı zaten gündüz. Uyuttum ama bekliyorum başında ateş düşmeden uyutmamak mı lazımdı acabaçok sağol canım
Aynisini ben soracaktim canim bizde aynisini yasıyoruz sanirim dis belirtileriKızlar diş belirtileri başladı mı? Benim bebeğimin salyaları yerlere akıyor devamlı yumruğu ağzında ve memeye gelince mızmızlanıyor ağlıyor dün de canımı çok acıttı meme başıma bastırdı gündüz uykuları da maksimum yarım saat sizce diş olabilir mi ? 3 ayı bitirdik
hiç yıkamadım. steril oluyor zaten. baby me ve lansinohtan şaşma.Buzluğa süt atarken saklama poşetlerini yıkamak gerekir mi ? Söyle bi sudan geçirmeli mi ? Yavaş yavaş işe dönmeye hazırlık yapıyorum da ..
İçimi rahatlattın canım çok sağol . Şu anlık iyiyiz eidediğin gibi rahatsız olduğunu fark ettirir herhalde. Size de geçmiş olsun büyük bişey atlatmışsınızCanım dediğim gibi 38.5 dan önce verne demişti bana ebe.. 38 şerde de verebilirsin ama o üç tane aşıdan sonra bence 37.8 ler normal .. uyuyabilir tabi neden uyumsın. Biz bebeğimle corona olduk ateş 39 lardaydı o zaman uyuyamıyor bile inleyip duruyorlar farklı bir şey olduğunu hemen hissediyorsun .. şimdilik iyi canım endişe etme Ates 38 olunca 6 saati geçmişse tekrar calpol verirsin yarına da hiçbir şey kalmayacak..
Ince bi muslin ört yeter canim, tedirgin olma yat uyu bebiş uyurken. Sen de dinlenUyurken hiçbişey örtmeyeyim dimi canım babamların evi çok sıcak petekleri kapattığımız halde 26 derece
Canım biraz pencere aç başka odada orayı sogut up oraya geç .ben evin ısısını baya düşürmüştüm .ağlaya ağlaya kızımın sesi gitmişti artık çıkmıyordu.bu geceyi atlatin öğlene normale döner inşallah. 38.5 bir kaç defa üstünude gördüm .bizimkide ateş dusurucuyu tükürdü .eşim gidenYeter dedi bı dahada verdirmedi. Aşı ise yarasın diye. Bacaklarına kadar vurmuştu ateş bizde. bebeğin hangi ateşe nasıl tepki vereceğini kimse bilemez .iyiki üstünü çıkarmissin.emzir bide bol bol çiş kaka yaptıkça atesi atıyormuş .ablam demişti burda biri daha demişti .ve cidden çiş yaptıkça rahatladı sabaha kadar emzirdim uyandırdım çoğu zaman halsizlikten baygın gibiydi bide atesde eklenince .bide kafadan ısıyı atmaya başlayınca da rahatlıyor .normalde emerken kafa su olurdu o gün soğuktu kafa .ısıyı bebek kafadan atiyor.İnşallah rahat atlatır ya çok zormuşbizim de sürekli çıkıyor ateş. Annemlere geldik bi de biz tecrübesisiz diye . Bir ara mutfakta işim vardı babama vermiştim çocuğu ayağımda sallayayım demiş bide üstünü örtmüş merkezi sistemden kaloriferleri de baya yaktılar bir anda bir fırladım ki baktım sıcak kafası annemle babam yok değil diyor. Ölçtüm çocuğun ateş 37.9 olmuş 38 i bile gördüm. Aklım çıktı hemen calpol verdim bizimki de çok kusuyor ilaçtan sonra iki kez kustu artık ilacı mı kustu bilmiyorum ama dediğin gibi verilmiyor da 6 saatten önce kısır döngüye girdim. Üstünü çıkardım artık ben de dediğin gibi ama çok da çıkarrtırmıyolar bizimkiler üşütecekmiş. Ben anlamadım ki çocuğun ateşi 38 olmuş hala daha ateşi yok abartma diyorlar..
Poşeti Lansinoh aldımhiç yıkamadım. steril oluyor zaten. baby me ve lansinohtan şaşma.
Poşeti Lansinoh aldımhiç yıkamadım. steril oluyor zaten. baby me ve lansinohtan şaşma.
Kulak arkasıda pişiyoKızlar Bebişlerin boyunlarını yani hemen çene altlarını , gıdının olduğu yeri kontrol ediyor musunuz ?ayy benim kızın orası pişmiş, kv fark etti bu sabah .. çok fena kızarmıştı , hemen krem sürdük , inşallah tez vakitte işe yarar..sizde ara ara kontrol edin , boyun , koltuk altı
Benim bebeğiminde boyun altı sık sık pişik oluyo anne sütü sıkıyorum cok çabuk düzeliyorKızlar Bebişlerin boyunlarını yani hemen çene altlarını , gıdının olduğu yeri kontrol ediyor musunuz ?ayy benim kızın orası pişmiş, kv fark etti bu sabah .. çok fena kızarmıştı , hemen krem sürdük , inşallah tez vakitte işe yarar..sizde ara ara kontrol edin , boyun , koltuk altı
her banyodan sonra kremliyorum ben. ya da bebeyağı sürüyorumKızlar Bebişlerin boyunlarını yani hemen çene altlarını , gıdının olduğu yeri kontrol ediyor musunuz ?ayy benim kızın orası pişmiş, kv fark etti bu sabah .. çok fena kızarmıştı , hemen krem sürdük , inşallah tez vakitte işe yarar..sizde ara ara kontrol edin , boyun , koltuk altı
Sagolcnm gayet iyidiDasmeer geceniz nasıldı? valla o ladar sıkıntılı zamanlar geçirdinki merak ediyorum seni
Yaa çok şükürSagolcnm gayet iyidi
Farabi beyin verdiği mama çocuğu kabızlıktan kurtardı simdilik
O da dedi haber verin dun eşimle konuştu
O da deneme yanılma yapıyoruz dedi
Korkuyorum bunada alisr yine olmaz diye ama şuan iyi persmebe de devam ederse o doktor rapor cikartcm dedi
İlk defa çocuğum uyanik olsun istiyorum önceden hep uyusun çünkü hep aglakti
İlkdefa cocugumla iletişim kuruyorum
Sormaa mahvolduk kacaydirYaa çok şükür. Meger kabızlıktan cocuk fenalık geçiriyormuş ya
Ohh maşallah canımSagolcnm gayet iyidi
Farabi beyin verdiği mama çocuğu kabızlıktan kurtardı simdilik
O da dedi haber verin dun eşimle konuştu
O da deneme yanılma yapıyoruz dedi
Korkuyorum bunada alisr yine olmaz diye ama şuan iyi persmebe de devam ederse o doktor rapor cikartcm dedi
İlk defa çocuğum uyanik olsun istiyorum önceden hep uyusun çünkü hep aglakti
İlkdefa cocugumla iletişim kuruyorum
Similac mamanin moru varya o iste maaslalah onu yiyince besdakika sonra yapıyor