2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
4500 gün tek basına yeterli olmuyor , 25 yıllık sigortalılık süresi şartı da var diye biliyorum .. ama 1999 öncesi sigorta girişim varsa sadece 3600 günü doldurup tazminat alabiliyorsun

Canım çok geçmiş olsun bende hiç duymadım allah şifa versin inşallah bebişine. hipotiroidi bizdede var zaten yazışmıştık. Onun takipleri nasıl gidiyor doz ayarlandı mı?
Siz söyleyince bende hesapladım eksik cıkıyor haftaya rapor bitiyor benim hesabıma göre 11 gün eksik oluyo nedenini bilmiyorum bilen bi arkadaş vardır belki
Benimde hesaplarıma göre eksik çıkıyor canım

Sen de alacaktın galiba, fark etti mi canim, faydası oldu mu?
Bende faydasını gördüm fakat ilac mayalı oldugundan olsa gerek kendımı sıskın hissediyorum ve sisiyprım yıne. Sut olayı bitene kadar sanırım dahs da cok sısecegım. Ama süt artınca motıve oldum.
Bırden cıkmak isteyince vermeyebılırler.Sonucta gerı donmek üzere de gıtmıssın. Ama patronla arandaki dıyalogta onemli ve sirketin para durumu yada kurumsallıgı da diyebilirim.
Siz söyleyince bende hesapladım eksik cıkıyor haftaya rapor bitiyor benim hesabıma göre 11 gün eksik oluyo nedenini bilmiyorum bilen bi arkadaş vardır belki
Evet ben de cıkamadım ısın ıcınden. Bugun bır malı musavıre de sorayım bakalım.
Kabak tatlısı da kaldı aklımda. Onu da diyeyim. Dubadan beter olcamm

Kızlar sabahları ilk emzirmeden sonra yedıgım bısey var. Onun da artırdugına inanıyorum. Tarif yazayım belki denemek isteyen olur.
Gece yatmadan once :
2 kuru kayısı
1 Medine hurması
1 yemek kasıgı kuru dut
1 yemek kasıgı kuru üzüm
2 incir
5 badem
2 cevız
3 yemek kasıgı yulaf ezmesi (lifalif kullanıyorum)
Bunları minik minik dogruyorum hepsini. Üzerini kapatacak kadar kaynar su koyup kapak kapatıyorum.
Sabah uyanınca uzerıne 1 su bardagı yarım yaglı sut koyuyorum. İlk emzirmeden sonra yiyorum.Bu arada tadı cok guzel. Sonra uyanınca da 1 yumurta #peynırle kahvaltı ediyorum.
İnsallah size de sifa olur

Canım çok geçmiş olsun bende hiç duymadım allah şifa versin inşallah bebişine. hipotiroidi bizdede var zaten yazışmıştık. Onun takipleri nasıl gidiyor doz ayarlandı mı?
Amin çok teşekkür ederim canım. Hipotroidide daha dozu oturmadı bu cuma kontrolü var yine kan alıp değerlerine göre dozuna bakacak doktor. Normalde dozu otursa ayda bir çağıracakmis ama bizim doz daha oturmadı o yüzden biraz sık gidiyoruz. Doktor yüksek dozdan başladı ilk etapta, sevindirici yanı dozu git gide düşüyor. 50 mg ile başladı ine ine şimdi 3 gün 25mg bir gün 12.5mg alıyor bakalım bu cuma nasıl çıkacak sonucu. Size de çok geçmiş olsun. Sizin hipotroidiniz nasıl şuan?

4500 gün tek basına yeterli olmuyor , 25 yıllık sigortalılık süresi şartı da var diye biliyorum .. ama 1999 öncesi sigorta girişim varsa sadece 3600 günü doldurup tazminat alabiliyorsun
Yeterli oluyor canım bu şekilde alan oldu benim de tazminatımı vermeselerdi primimi doldurmak için bi kaç ay daha çalışacaktım. Arkadaş tabi sgk arayıp daha detaylı bilgi alabilir

Guzalmış de çok uğraştırıcı ben kayısı ayva vişne kompostosu yapıyorum ara öğünlerde içiyorum canım şifa olsun

Bende ıslak mendile yavaştan geçeyim dedim dışarda zor oluyor. Sleepy yenidoğan ve bio naturali bi deneyecem hep bana waterwipes önerdiler cildi hassas diye ama oda çok uçuk fiyatta
bio natural çok ıslak. hatta sıkıyorum ben. sleepy ile görüştüm öyle olmaması gerekir incelemeye yollayın dediler. bunu kullanıyorum ben normalde. bir de yeşilli sarılı sirkeliden aldım ikiside çok iyi. hassas ise cildiniz bundan alıp dene derim.

Eklentiler

• Screenshot_20210127_085257_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 13
Maşallah canim ..

Kızlar birşey soracağım sizlere, gece yatınca sizde de özellikle boyun kısmında terleme çok oluyor mU? Ben yanımda havlu bulunduruyorum, gece emzirmeye kalktıgımda mutlaka enseme koyuyorum, tisortumun yaka kısmı baya baya ıslak oluyor, sonra havlu sabaha kadar ensemde kalıyor, sabah da havlu nemli oluyor baya doğumdan beri böyle ben de

Sezeryandan sonra terleme çok fazla olmuştu komple her yerim sırılsıklam uyanıyordum geçti ama canım

Yeterli oluyor canım bu şekilde alan oldu benim de tazminatımı vermeselerdi primimi doldurmak için bi kaç ay daha çalışacaktım. Arkadaş tabi sgk arayıp daha detaylı bilgi alabilir
Ya emin misin ? Öyleyse benim 5150 günüm var , 7 yıldır da aynı yerde çalışıyorum .. Ama 25 yıllık SGK lı olma şartı aranıyor diye biliyorum ben

Allah tez zamanda şifa versin inşallah bebeğine

Bende hiç olmadı canım

Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var ..Biri 8 yasında diğeri 76 günlük iki kızım var normalde büyük kızımın kendine ait odası var , küçüğü işe şu an sepet beşiğinde yatak odamızda yatıyor..ilerde yatağını ayırdığımda (1 yaşında falan) sizce ikisini de aynı odaya mı almalıyım yoksa ayrı oda mı yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…