2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim Inşallah değil dır öyle ise bile hafif seyreden hayatını yasam kalitesini etkilemeyen seyirde geçer ilerlemez olduğu gibi kalır inşallah sadece takip le götürürsünüz durumu inşallah üzme kendini canım tamam mi henüz birşey kesinleşmedi kesinlesse bile sizin belki hafif türüdür yarin haber et usg den sonra

Aynı benim kizda öyle valla

Toplamda 16 hafta 112 gun cnm belki senin hastaneye yatistn baslattilar bnm taburcu oldugum gundn basliyo

Ne kadar teşekkür etsem az duymadığın halde araştırıp cevap verdin cok teşekkür ederim çok duygulandım. Olur yarın umarım daha iyi haberler veririm

Bende islak nendil soracaktim sen yazmissin hic islak mendil kullanmadim aynen su ve pamuk ka temizliyorum yavastan islak mendile geceyim diyorum bilemedim hangisini alayim canim sen arastirdinmi
Bende ıslak mendile yavaştan geçeyim dedim dışarda zor oluyor. Sleepy yenidoğan ve bio naturali bi deneyecem hep bana waterwipes önerdiler cildi hassas diye ama oda çok uçuk fiyatta

Canim ben de ilk defa senden duydum hastalığı, rabbim tez zamanda şifa versin ins ins en ama en az etki ile atlatır kuzucuk....

Kizlar ben prima kullaniyorum memnunum fakat bu sleepynin son cikanida cok iyi diyorlar sleepy kullananlar kalibi darmi nasil?prinanin kalibi sleepden buyuk diye duydum yardimci olurmusunuz
Valla 4 numarada aldim ben canim oldu benim kiza suanda 3 kullaniyoruz acilmamis paketim bitince 4 devam edicem
Kızlar ben bebeğimi hep çeşme suyuyla yıkadım ve yıkıyorum
Bende kombiden aliyorum normal bizim yikandigimiz gibi
Kızlar ben hastaneye pamuk mendil su koymak için kavanoz da götürdüm ama hiç temizlemedik sleepy yeşil sarı paketini kullanıyorum doğduğundan beri Fiyatı da uygun 24 paket 105 li alıyorum.
Evet ya cok uygun hemde dogal hicbir sorun yasamadim bende
sleepy natural iyi. kokusuz
Bende begendim inceligi cok iyi valla

Bende ıslak mendile yavaştan geçeyim dedim dışarda zor oluyor. Sleepy yenidoğan ve bio naturali bi deneyecem hep bana waterwipes önerdiler cildi hassas diye ama oda çok uçuk fiyatta
Baby turco da guzel sleepy de aynilar hemen hemen aadece sleepy biraz daha kalin. Ikisindn de bi sikinti yasamadm ben

Yavrum cok gecmis olsun uzulme erken teshis in ne kadar onemli oldugunu biliyosundur en az hasarla atlatirsin insallah belkide kesin olmaz bekle bakalim diger doktorda gorsun

Kızlar size bir fikir danışmak istiyorum çalıştığım iş yerinde tam 3 senem doldu doğum izinimde bitiyor bu hafta henüz konuşmadım ben aslında işten tazminatımı alıp çıkmak istiyorum bu pandemiden vs tazminatımı verirler mi vermezler mi çok ortadayım açıkçası onlar benim işe devam edeceğimi tahmin ediyorlar isteyip hayır cevabınıda almaktan korktuğum için mi nedir bilmiyorum ama önce 6 aylık ücretsiz izin mi istiyim direk tazminatımı mı istiyim kararsız kaldım emeğimin boşa çıkmasınıda istemiyorum siz olsanız ne yapardınız

Kızlar ben birsey sormak istiyorum sütüm artsın diye ali ünyazıcinin detox cayini almistim ama.aldigimda farkettim detox yazdigini.bunun süte faydasi varmidir.bebegimde aksamlari gaz oluyor bu caydanmı acabaya.
Var mıymış okuyamadım. Bende almak istiyorum. Detoks olunca belki zararlıdır dıye dusundum.
240 cc aylarına göre çok değil canim bence, üzme kendini
Oyle diyorsun da sut bır turlu tek basına yetmiyor diye hep kafamda. Ama basa gelen cekılıyor.
Arkadaşlar, çekinerek soruyorum doğumdan nekadar sonra regl oldunuz?
Emzirirken regl olunur mu?
İki türlüsü de basa gelebilir. Normal.
Dogum öncesi aktarılan gün sayısını yanlış hesaplamş olabilir misiniz. 36 hafta da rapor aldık onun kaç günü aktarıldı. E devlet de rapor kısmında aktarılan tarihler yazıyor
Rapor baslangıc 28.10 ve ıse baslama tarihim 18.02. Hesaplıyorum yanlıs geliyor. Ve 36 haftadaki 29.10da baslıyor. Benim 29.02de baslamam. gerekmiyor mu? 18 subat dogum gunum ve o gun oglumu sunnet ettirmeyi düsünüyordum. Bu aktarım nasıl ve ne zaman yapılıyordu?
Toplamda 16 hafta 112 gun cnm belki senin hastaneye yatistn baslattilar bnm taburcu oldugum gundn basliyo
Bilmiyorum ki canim . Hastane raporu da var ayrıca 3 gunluk.

Siz söyleyince bende hesapladım eksik cıkıyor haftaya rapor bitiyor benim hesabıma göre 11 gün eksik oluyo nedenini bilmiyorum bilen bi arkadaş vardır belki

Sen de alacaktın galiba, fark etti mi canim, faydası oldu mu?

Aldımmmm kesınlıkle faydasını gormwye basladım. Masallah deyin bana
Aldim kızlar günde 6 tane içiyorum neredeyse her gün kabak tatlısı yiyiyorum yaninda ve sürekli sağıyorum hangisi etkili oldu bilmiyorum. Yaklaşık 2 haftadır makina hep ortada sagmada etkili olmuş olabilir. Bunu yazarken de sağıyorum
Maşallah nagihancim

Vermeme hakları var canım sonuç da sen çıkıyorsun yalnız 4500 prim günün dolmuşsa zaten devlet varıyor. Is verenlerini sen daha iyi tanırsın ben kendim çıktım ve aldım. Bi yokla bakalım vermezlersr dediğin gibi ücretsiz izne ayrılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…