2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
O ses bazen bizden de geliyor canım ama çok nadir. Neden oluyor acaba merak ettim . Guruldama hep var zaten emmeye başlar başlamaz karnı gurulduyor kıvranıyor. Kakayı ve alttan gazını nasıl yapıyor çok gürültülü mü?

İnş geçer canım bidaha olmaz. Bitek süt ürünleri de değilmiş ki baksana et falan da dokunabiliyormuş nerden bileceğiz ki anlayamadım ben bu işleri. ☹️

Benim de bir haftayı geçti sanki az bir fark var gibi ya bebeğim gündüzleri hiç uyuyamazdı kıvranmaktan. Son iki üç gündür uyutabiliyorum mucize gibi. Diyetimle mi alakalı yoksa büyümesiyle mi ilgili nasıl bileceğim acaba?
Evet sut alerjisimi var acaba

Kizlar bu tek kullanımlık paketlenmiş serum fizyolojikleri nasıl kullanıyorsunuz. Bi sitede birer damla damlatin diyor. Bir damla da çok az degil mi.. o zaman niye beşer ml lik paketlesi nler.. Kullanim talimatı da çok açık değil. 5 ml tanesi açınca tekrar kullanılmıyor hafifçe sıkın diyordu. 5 ml in yarisini bir burun deliğine yarisini da diğer burun deliğine mi sıkacagiz acaba
Ben kullaniyorum.bebegi yan ceviriyorum bir burun deligine 4te birini sıkıyorum sonra kaldiriyorum hafif egimli tutup asagi dogru sirtini pitpitliyorum.diger burun deligine ayni sekilde bitene kadar tek kullanimlik onlar en son aspiratorle cekiyorum sari sari cikiyor.videosunuda izle

Evet ben doğumdan 1.5 hafta önce yaptırdım 1 haftada hiç birşey kalmadı gayet memnunum

Evet sut alerjisimi var acaba
Ben şüphelendim benimkinden kaka da mukuslu olunca işte. Alerjisi olmayanlarda da çok gürültülü kaka ve gaz oluyor mu ki.

Kızlar bebekleriniz her kaka yaptığında aşırı sesli yapıyor mu? Bir de üstten ve alttan gaz çıkardığında kocaman insan gibi çıkarıyor mu 😕 geçen gün kayınvalidem duydu bizimkinin pırtlarını kadın şok oldu ben böyle bebek görmedim bunun bakımı zor dedi😆

Ben de bundan alsin diye göndermiştim babami hazır formlarda almis. Kac ml çekiyorsun siringaya sık kullanılacağı icin bu daha ekonomik. Osman gonulal bununla yapiyordu..
Bende tek kullanimlik olanlardan kullavniyorum memnunuz en son aspiratorle cekiyorum hortumlu aspiratorler cok iyi uclari tek kullanimlik.birde yaparken bebisin gozune kacmasin kenarda pecete bulundur yakar.cok guzel sumuk cikariyoruz gunde bitane kullaniyoruz

Ben şüphelendim benimkinden kaka da mukuslu olunca işte. Alerjisi olmayanlarda da çok gürültülü kaka ve gaz oluyor mu ki.

Kızlar bebekleriniz her kaka yaptığında aşırı sesli yapıyor mu? Bir de üstten ve alttan gaz çıkardığında kocaman insan gibi çıkarıyor mu 😕 geçen gün kayınvalidem duydu bizimkinin pırtlarını kadın şok oldu ben böyle bebek görmedim bunun bakımı zor dedi😆
Bizimkide öyle buyuk insan gibi gegiriyor sindiremiyormuki .recep ivedik😅

Evet canım büyük insan gibi gaz çıkartıyor bizde şaşırıyorduk alıştık şimdi😂

Şimdiden hayırlı olsun 🙏 bebiş tam kaç aylık olacak ve meme işini nasıl yapacaksın canım ? Senin de mi yarım gün ?
9 subatta 4aylik olacak cnm ise giderken kv ye sagdigim sutleri birakicam gelincede emziririm zaten oglende gelicem haftada 2 gun giderim birde extra is cijarsa biz esnek calisiyoruz cnm

Benimkide gürültülü baya şok oluyoruz günde 7-8 kere kaka yapıyor ama mukuslu kakası yok gibi valla doğduğundan beri böyle normal değilmi bilemedim

Kızlar bebeğinizi yıkarken çeşme suyu kullanıyor musunuz? Ben hep kaynamış ılımış kullanıyordum geçen gün çok ılımadı diye eşim çeşmeden biraz soğuk su eklemiş ılıştırmak için. Bişey olmaz dedi ben istemedim tedirgin oldum ama çocuğu soymuştuk üşümesin diye yıkamak zorunda kaldık.
Ben hep kendi yikqndigimiz suyla yıkadım canim ilk banyosunda beri. Zaten belli bi yerden sonra döneceksin degil mi.. alıştırma olmus olur

Ben kullaniyorum.bebegi yan ceviriyorum bir burun deligine 4te birini sıkıyorum sonra kaldiriyorum hafif egimli tutup asagi dogru sirtini pitpitliyorum.diger burun deligine ayni sekilde bitene kadar tek kullanimlik onlar en son aspiratorle cekiyorum sari sari cikiyor.videosunuda izle
Sagol canim com tesekkur ederim yarisini yaptim
Kıyamet koptu bizde.. ,:)

Evet canim gayet sesli yapiyor.. yani hic burnumu yaklaştırıp kaka yapti mi acaba demiyorum. Hep haberim oluyor once bi bes on dk ikinma sonra da gümbür. Agiz gazini da öyle. Bu sonra sonra duzelecekmi acaba arkadaşların bebeklerini dusunuyorum boyle bisey hatırlamıyorum. Muhtemelen ya sayısı azalacak ya da daha sessiz yapacaklar..

X