2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende ayni sizin gibiyim kolumu kaldiracak halim yok kaslarim kemiklerim kırılacak o derece agriyor. Benim kan degerlerim Tiroidlerimde T3 T4 düşüklüğü varmış. Dogum sonradi da kullanmak gerekiyormus sanirim ben kullanmadim bence sizde kan tahlili yaptirin derim. Genel.olarak ayni sizin gibiyim inanirmisiniz yemek yapmaya bile kalkamiyorim evin bütün isi duruyor camasirlarim birsuru yikanacak. Kac ay oldu bu arada benimde 7 aylik halen adet görmedim.

ugurbocuuu canim siz rota virus asisi oldunuz mu facede sütalerjisi olan bebekler vurulmasin diyor birde 9 ay aşısınida bilgin var mı

Merhabalar yaptırdınız mı sünneti acaba kocaelinde yaşıyorum bende MedicalParkta dogum yaptım sünneti de orada mı yaptırdınız memnun kaldınız mı çok kararsız kaldım ben bu konuda

Merhabalar yaptırdınız mı sünneti acaba kocaelinde yaşıyorum bende MedicalParkta dogum yaptım sünneti de orada mı yaptırdınız memnun kaldınız mı çok kararsız kaldım ben bu konuda
Merhaba, 3 gun oldu sunneti yaptırali. Medicalde yaptırmadım,cok arastirma yaptim ozel ilgide atilla beye yaptırdık, cokta memnun kaldik. Sunnet esnasında anne ve babada girebiliyor bebegin yanina. Sadece ilk uyusturma ignesinde agladi sonrasi cok rahatti. Evde de huzursuzluk yapmadi fazla. bugun daha da iyi oglum.

Peki dikiş yaptılar mı erdal bey dikişsiz ameliyat ediyorum dedi birde neden medikali tercih etmediniz bir sıkıntı mı gördünüz ben çok ısınamadım doktora o yüzden soruyorum

Bayanlar nasilsiniz ben pek giremiyorum 2 cocuk ev isi derken vakit kalmiyor benim kiz baya baya duzene girdi rahatladim allaha sukur bu ara asiri derece emmeye dustu sutum kesiliyo gibiydi ama kesilmedi emdigine gore demekki sutym geliyor diye dusunuyorum keyfimiz yerinde pazartesi ise basliyacagim bakalim nasil gunler bekliyo ise baslicak arkadaslar vardi nasil geciyor

Serum ne ile sıkıyorsun? Ne kadar ölçeği? birde bir burnuna sıkarken diğer burnu kapatiyormusun ? Genzine kaçmıyor mu ya da nefes almasını engellemiyor mu? Biz bu akşam denicez ben korkuyorum biraz
Kusura bakma canım biraz geç cevap veriyorum eczacı bildiğin serum paketiyle vermişti fizyolojik suyu diğer kutunun içinde olanlar daha pahalı ismi buruno . Şırınga verdi bide bunun içinden çek diye. Şöyle yapıyorum Bi Önceden buruno almıştım, şırıngayla çektiğim suyu burunonun içinden çıkan tüplere dolduyorum. Bebeği kucağıma alıyorum bir iki hamle suyu sıkıyorum burnuna, bebek kendine gelmesi için biraz ters çevirip düzeltiyorum sonrada burun aspiratörüyle çektiriyorum burnundan. Korkmadan yapabilirsin :)

Eklentiler

• image.jpg
    180,9 KB · Görüntüleme: 30
Maşallah canim, düzeniniz bozulmasın ins. Is konusunda da allah kolaylık versin, yarim gün mü çalışacaksın?

Korkma canım bişey olmuyor . Herkes başka bişey söylüyor sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap :)

Ben şikayetçi degilim ki cok normal geliyor bana beraber oturup beraber kalkıyoruz. İlk cocuk gecelerinde uyumazdı. Gündüzleri ayağımda salladım bende onunla uyudum. İkinci de de onu sallarken dinleniyorum ben.
Uyuyup yatan bebegiim hiç olmadı nasıl bir duygu hiç bilmiyorum

Kucakta sallamaktan veya sürekli memede durmasından daha kolay tabi ama bazen bacaklarım da tutulmuyor değil benimki de beşiğine bıraksam ciyak ciyak ağlıyor. Bırakıp uyutanlar nasıl başarıyor merak içindeyim

Benim kizda yattigi yerden kafasini kaldiriyor eger wlini tutarsam tamamen ayaga kalkiyor doktora soyledim cok bastirma dedi onlarin omurga daha yeni gelisiyir dedi ama belli erken hareketlenicek dedi ve bu dediklerimk 2 aylikken basladi yapmaya
Maşallah Maşallah

ugurbocuuu canim siz rota virus asisi oldunuz mu facede sütalerjisi olan bebekler vurulmasin diyor birde 9 ay aşısınida bilgin var mı
9 ay aşısı her ihtimale karşı 12. Ayda yapılıyor alerjik bebeklerde çünkü 12. Ayda artık hassasiyet epey azalıyor öyle yapılacak bizim ben aşıları fakülte hastanesinde yaptırıyorum her ihtimale karşı
Rota aşısı ni alerji uzmanı doktorumuz tavsiye etmedi ben yaptırmadım çocuklarıma tavsiye etmiyorum size bırakıyorum dedi Bende tabi öyle diyince yaptırmadım

Canım bunu ilk ay yazmışım ben şimdi osteocare başlattı benim doktorum içinde çinko demir magnezyum kalsiyum var vitamin yok vitamin kullanmıyorum artık 50 günlükten sonra decavit i bıraktım bu doğumdan sonra saç dökülmesi olmadı bende belki ileriki aylarda olur ama şimdilik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…