Bende ayni sizin gibiyim kolumu kaldiracak halim yok kaslarim kemiklerim kırılacak o derece agriyor. Benim kan degerlerim Tiroidlerimde T3 T4 düşüklüğü varmış. Dogum sonradi da kullanmak gerekiyormus sanirim ben kullanmadim bence sizde kan tahlili yaptirin derim. Genel.olarak ayni sizin gibiyim inanirmisiniz yemek yapmaya bile kalkamiyorim evin bütün isi duruyor camasirlarim birsuru yikanacak. Kac ay oldu bu arada benimde 7 aylik halen adet görmedim.Evde olup canı sıkılan enerjisi bıtmiş gıbı hic bisey yapmak istemeyen var mı benim gıbı kızlar? Salı gunu tahliller yaptıracagım. Dogum sonrası hıc degerler ime baktırmadım. Sinirlilik hali var üzerimde. Hersey gozumde buyuyor bebişim hariç tabıkı. Adet gorememenın sıkıntısı diyor yakınlarım ama bilemedim. Birkaç gundur sıkkınım
Beni de eklermisiniz@gunes0101 senin sayfan özel msja kapalı galiba insta icin ekleyemedim
Ben sleepy yeni aldim bir paket denicem memnun olursam ben bi kac paketini alirim cnm normalde prima kullaniyorumHepsi 3+ mu bunlarin cok almissn ama,bi hafta once deseydn ben alirdim bugun geldi 5 paket onlr bitene kdr satarsn ztn
Ben de kocaeli medical parkta yaptım doğumu, yılbaşından sonra da sunnet yaptiricaz, siz sünnetide mi medicalde yaptıracaksınız ?
Sünneti yaptırdınız mı acaba memnun kaldınız mı bende kocaelinde yaşıyorum medikal parkta kararsız kaldım
Merhabalar yaptırdınız mı sünneti acaba kocaelinde yaşıyorum bende MedicalParkta dogum yaptım sünneti de orada mı yaptırdınız memnun kaldınız mı çok kararsız kaldım ben bu konudaYok canım ben Kocaeli Medical parkta yaptım doğumuİnşallah bi sıkıntı olmaz da yaptırırız ya nasıl zor muydu çok ağladı mı ya bizimki pek ağlayan bir çocuk değil ağladığında hiç kıyamıyorum ama ileride travma olsun istemiyorum yaptırmam lazım
Merhaba, 3 gun oldu sunneti yaptırali. Medicalde yaptırmadım,cok arastirma yaptim ozel ilgide atilla beye yaptırdık, cokta memnun kaldik. Sunnet esnasında anne ve babada girebiliyor bebegin yanina. Sadece ilk uyusturma ignesinde agladi sonrasi cok rahatti. Evde de huzursuzluk yapmadi fazla. bugun daha da iyi oglum.Merhabalar yaptırdınız mı sünneti acaba kocaelinde yaşıyorum bende MedicalParkta dogum yaptım sünneti de orada mı yaptırdınız memnun kaldınız mı çok kararsız kaldım ben bu konuda
Peki dikiş yaptılar mı erdal bey dikişsiz ameliyat ediyorum dedi birde neden medikali tercih etmediniz bir sıkıntı mı gördünüz ben çok ısınamadım doktora o yüzden soruyorumMerhaba, 3 gun oldu sunneti yaptırali. Medicalde yaptırmadım,cok arastirma yaptim ozel ilgide atilla beye yaptırdık, cokta memnun kaldik. Sunnet esnasında anne ve babada girebiliyor bebegin yanina. Sadece ilk uyusturma ignesinde agladi sonrasi cok rahatti. Evde de huzursuzluk yapmadi fazla. bugun daha da iyi oglum.
emzirirken refl de olunur hamile de kalınabilir. ilk hamileliğimde 1 sene aonra oldum. bunda da henüz olmadımArkadaşlar, çekinerek soruyorum doğumdan nekadar sonra regl oldunuz?
Emzirirken regl olunur mu?
Daha dün hamileydik hepimiz bugünler 2.ayımızı bitiriyoruz bende bebişimin 40lıkta giydirdilerimi hurca koyup kaldırdım ama gözlerim yaşlı yaşlı sevinçten...Şükürler olsun bugünümüze zMaşallah canım, ne çabuk geçiyor zaman ya
Kusura bakma canım biraz geç cevap veriyorumSerum ne ile sıkıyorsun? Ne kadar ölçeği? birde bir burnuna sıkarken diğer burnu kapatiyormusun ? Genzine kaçmıyor mu ya da nefes almasını engellemiyor mu? Biz bu akşam denicez ben korkuyorum biraz
Maşallah canim, düzeniniz bozulmasın ins. Is konusunda da allah kolaylık versin, yarim gün mü çalışacaksın?Bayanlar nasilsiniz ben pek giremiyorum 2 cocuk ev isi derken vakit kalmiyor benim kiz baya baya duzene girdi rahatladim allaha sukur bu ara asiri derece emmeye dustu sutum kesiliyo gibiydi ama kesilmedi emdigine gore demekki sutym geliyor diye dusunuyorum keyfimiz yerinde pazartesi ise basliyacagim bakalim nasil gunler bekliyo ise baslicak arkadaslar vardi nasil geciyor
Korkma canım bişey olmuyor . Herkes başka bişey söylüyor sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap :)Benimki ağlaniyor rahatlatici bir sey olduğunu anlayıp susuyor yoksa ememiyor ay ne biliyim bir wy once serum fizyolojik al diye yollamıştım bunu almis cok kullanisli geldi ben de devam ettim azcik basıyorum sonra ya beb çekiyorum bazen kendi ben çekemeyen çekip yutuyo bugn yenisini almayanidince eczacı o 2 aylik bebeklere kullanılmaz demis de ustunde baby yaziyo ben de korktum
Kendisi bıraktı canım sallamak için ayağıma yatıyorduNasil biraktirdin canim 9 aydaayakta sallamayi.. zorlandin mi
Ben şikayetçi degilim ki cok normal geliyor bana beraber oturup beraber kalkıyoruz. İlk cocuk gecelerinde uyumazdı. Gündüzleri ayağımda salladım bende onunla uyudum. İkinci de de onu sallarken dinleniyorum ben.Kriz haftasında hiçbir türlü uyumadığı için bende ayakta sallama hatasını yaptım ve maalesef alıştı çoğunlukla hala öyle uyuyor. Gündüzleri de uykusu hafif olduğu için genelde ayağımdan bırakınca uyanıyor veya mıkırdanıyor. Beşiğinde pışpışlıyorum bazen devam ediyor uykuya bazen etmiyor. Geceleri sorun yaşamıyoruz derin uykuya daldığı için beşiğine koyunca devam ediyor uyumaya. Vazgeçirmeye çalıştım ama çok ağladı uyutamadım maalesef, böyle devam o yüzden şimdilik
Kucakta sallamaktan veya sürekli memede durmasından daha kolay tabi ama bazen bacaklarım da tutulmuyor değilBen şikayetçi degilim ki cok normal geliyor bana beraber oturup beraber kalkıyoruz. İlk cocuk gecelerinde uyumazdı. Gündüzleri ayağımda salladım bende onunla uyudum. İkinci de de onu sallarken dinleniyorum ben.
Uyuyup yatan bebegiim hiç olmadı nasıl bir duygu hiç bilmiyorum
Maşallah MaşallahBenim kizda yattigi yerden kafasini kaldiriyor eger wlini tutarsam tamamen ayaga kalkiyor doktora soyledim cok bastirma dedi onlarin omurga daha yeni gelisiyir dedi ama belli erken hareketlenicek dedi ve bu dediklerimk 2 aylikken basladi yapmaya
9 ay aşısı her ihtimale karşı 12. Ayda yapılıyor alerjik bebeklerde çünkü 12. Ayda artık hassasiyet epey azalıyor öyle yapılacak bizim ben aşıları fakülte hastanesinde yaptırıyorum her ihtimale karşıugurbocuuu canim siz rota virus asisi oldunuz mu facede sütalerjisi olan bebekler vurulmasin diyor birde 9 ay aşısınida bilgin var mı
Canım bunu ilk ay yazmışım ben şimdi osteocare başlattı benim doktorum içinde çinko demir magnezyum kalsiyum var vitamin yok vitamin kullanmıyorum artık 50 günlükten sonra decavit i bıraktım bu doğumdan sonra saç dökülmesi olmadı bende belki ileriki aylarda olur ama şimdilik yokmerhaba benim de saclarim acayip dökülüyor keske bende baştan kullansaydım bebeğim 7 aylık oldu halen durmadi sac dökülmesi. Regenesis kullanmaya basladim ama daha bi faydasini görmedim çünkü dökülme durmuyor sizin ne zaman durmustu sac dokulmeniz veya iyi gelen birsey varmi? Kan degerlerim ve T3 T4 düşüklügu var kemiklerim agriyor artık. Acaba bendr decavitemi başlasam daha mi iyi