Aynen uyumak için ağlıyor biraz oyun oynayayım şarkı dinleyelim diyorum ama çok kısa süre yapabiliyoruz.Birkaç gün 7-8 saat boyunca uyumadğı oldu ondada büyük ihtimalle uyku saati geçtiği için oldu heraldeAyni ben yok canim biz nadir olanlardaniz uyumasi iyidir gelisir bende uyutmamak istiyorum ama belli bi sure sonunda agliyor kiyameti kopariyor o zananda uyku saati gecmis oluyor dalmasi cok zor oluyor bende esnemeye baslar baslamaz yatiriyorum hemen uykuya daliyor benimki uykucu sirine napim alistim bu duruma umarim duzelir biran evvel
Bende bunu soracaktım şimdiAtesi cikan arkadaslara gecmis olsun diyorum
Kızlar bebekleriniz toplam kac saat uyuyor
Ben de tam ona benzer sordumAynen uyumak için ağlıyor biraz oyun oynayayım şarkı dinleyelim diyorum ama çok kısa süre yapabiliyoruz.Birkaç gün 7-8 saat boyunca uyumadğı oldu ondada büyük ihtimalle uyku saati geçtiği için oldu heralde
Bende bunu soracaktım şimdi
Maşallah canim bizim bebekler aynı gün mu doğmuştu benimde yarın 3 aylık 24 ekim bende çok merak ediyorumkontrolümüz ve rota aşımız vardı bugün. yarın 3 aylığız tam. 7, 5 kg 61cm olmuşuz
4 ml 2 bi burun deliğine 2 diğerine 9 tl aldim 1 lt yiBen de bundan alsin diye göndermiştim babami hazır formlarda almis. Kac ml çekiyorsun siringaya sık kullanılacağı icin bu daha ekonomik. Osman gonulal bununla yapiyordu..
Bizede az kaldi 27 si 3 aylik ama biz 1 gun once kontrle gidecegiz bakalim biz ne kadar olduk seasterinki masallah tosun paşaMaşallah canim bizim bebekler aynı gün mu doğmuştu benimde yarın 3 aylık 24 ekim bende çok merak ediyorum
Eczanede varmi canim4 ml 2 bi burun deliğine 2 diğerine 9 tl aldim 1 lt yi
26ekim cnm bizimMaşallah canim bizim bebekler aynı gün mu doğmuştu benimde yarın 3 aylık 24 ekim bende çok merak ediyorum
Nasil biraktirdin canim 9 aydaayakta sallamayi.. zorlandin miBenim bebiş uykusu cok ben ayakta sallıyorum ayağımdan bırakırsam uyanıyor hemen. Benim ilk cocugum da ayağımda uyurdu dokuz aylık olunca sallamayı bıraktı.
Gündüz beşiğine yatırırsam 20 dakika ayağımdan bırakmazsam 1.30 saat uyuyor.
Evet ordan aldık şırıngada veriyorlarEczanede varmi canim
Bizimkini ozellikle doktor oturtup kaldiriyo ayagini basiyo mu fln grlisiminde bisey var mi die o yuzdn mecbur yapiyoruz
Kriz haftasında hiçbir türlü uyumadığı için bende ayakta sallama hatasını yaptım ve maalesef alıştı çoğunlukla hala öyle uyuyor. Gündüzleri de uykusu hafif olduğu için genelde ayağımdan bırakınca uyanıyor veya mıkırdanıyor. Beşiğinde pışpışlıyorum bazen devam ediyor uykuya bazen etmiyor. Geceleri sorun yaşamıyoruz derin uykuya daldığı için beşiğine koyunca devam ediyor uyumaya. Vazgeçirmeye çalıştım ama çok ağladı uyutamadım maalesef, böyle devam o yüzden şimdilikBenim bebiş uykusu cok ben ayakta sallıyorum ayağımdan bırakırsam uyanıyor hemen. Benim ilk cocugum da ayağımda uyurdu dokuz aylık olunca sallamayı bıraktı.
Gündüz beşiğine yatırırsam 20 dakika ayağımdan bırakmazsam 1.30 saat uyuyor.
Mama ile destekle.. biz hem anne sütü hem mama veriyoruz ama dr. Muzun da bilgisi varHerkese merhaba bugün kontrolden geldik kilo almada sıkıntı var moralim çok bozuldusağlığı yerinde fakat 1 ay içinde 450 gr almış ölçümleri de geride kalmış 10 gün sonra tekrar gelin kilo almamışsa idrar tahlili yapalım dedi eğer idrar yolu enfeksiyonu varsa ona göre tedavi yaparız yoksa altında başka nedenler aramalıyız dedi. Sadece anne sütü alıyor bu nedenle benimde iyi beslenmemi tembihledi gün içinde 1-2 saat dinlen bebeği başkasına ver falan dedi. Kendimi yetersiz hissetmeye başladım sütüm yetmiyor kilo aldıramıyorum aynı dertten muzdarip varsa önerilere açığım şu 10 günde nasıl kilo aldırabilirim off
Ben 36. Günde oldum ilk. Geçen haftada ikinciyi oldum. Emzirirken oluyorArkadaşlar, çekinerek soruyorum doğumdan nekadar sonra regl oldunuz?
Emzirirken regl olunur mu?
merhaba benim de saclarim acayip dökülüyor keske bende baştan kullansaydım bebeğim 7 aylık oldu halen durmadi sac dökülmesi. Regenesis kullanmaya basladim ama daha bi faydasini görmedim çünkü dökülme durmuyor sizin ne zaman durmustu sac dokulmeniz veya iyi gelen birsey varmi? Kan degerlerim ve T3 T4 düşüklügu var kemiklerim agriyor artık. Acaba bendr decavitemi başlasam daha mi iyiHamilelikte kullandigim vitamine devam ediyorum ve demir ilacı 1 ay kullandım dogum da kaybettiğim kan için çift çift aldım onu takibimi yapan ebe 6 ay kullansan iyi olur dedi vitamin decavit çok iyi geliyor diğer doğumlarda saç kalmamıştı kafamda şimdi hiç saçım dökülmedi elimin yüzümün rengi de yerinde decavit de demir de var ya ekstra demire devam etmedim bende
2 aylikken oldm ama bnm ki 1 ay erken dogdu. Normal zamanda dogsa 40im cikinca olms olcktimArkadaşlar, çekinerek soruyorum doğumdan nekadar sonra regl oldunuz?
Emzirirken regl olunur mu?