2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen uyumak için ağlıyor biraz oyun oynayayım şarkı dinleyelim diyorum ama çok kısa süre yapabiliyoruz.Birkaç gün 7-8 saat boyunca uyumadğı oldu ondada büyük ihtimalle uyku saati geçtiği için oldu heralde
Atesi cikan arkadaslara gecmis olsun diyorum

Kızlar bebekleriniz toplam kac saat uyuyor
Bende bunu soracaktım şimdi

Anneler gündüz kaç defa uyutuyorsunuz bebeleri bakınma sürelerimiz çok uzadı uyumuyor dalıyor 20 dk sonra kalkıyor

Ben de tam ona benzer sordum yukarı bi baktım yazdıktan sonra

Benim bebegim uykuya cok zor dalıyor.. gunduz yine bir nebze istedigi zaman uyuttugumdanmidir daha kolay ama gece uykusuna 3 saatte falan anca geciyor.. cok bunaldim artik.. gunduz uykusunda da huzursuzlanmaya basladigi an aliyorum kucağıma aciyorum beyaz gürültüyü bazen 30 dkda uyaniyor ama olsun.. gece fenayız.. algıları iyice aciliyor ya heralde ondandır.. tavsan uykusunda surekli..

Benim bebiş uykusu cok ben ayakta sallıyorum ayağımdan bırakırsam uyanıyor hemen. Benim ilk cocugum da ayağımda uyurdu dokuz aylık olunca sallamayı bıraktı.

Gündüz beşiğine yatırırsam 20 dakika ayağımdan bırakmazsam 1.30 saat uyuyor.

Nasil biraktirdin canim 9 aydaayakta sallamayi.. zorlandin mi

Benim kizda yattigi yerden kafasini kaldiriyor eger wlini tutarsam tamamen ayaga kalkiyor doktora soyledim cok bastirma dedi onlarin omurga daha yeni gelisiyir dedi ama belli erken hareketlenicek dedi ve bu dediklerimk 2 aylikken basladi yapmaya
Bizimkini ozellikle doktor oturtup kaldiriyo ayagini basiyo mu fln grlisiminde bisey var mi die o yuzdn mecbur yapiyoruz

Kriz haftasında hiçbir türlü uyumadığı için bende ayakta sallama hatasını yaptım ve maalesef alıştı çoğunlukla hala öyle uyuyor. Gündüzleri de uykusu hafif olduğu için genelde ayağımdan bırakınca uyanıyor veya mıkırdanıyor. Beşiğinde pışpışlıyorum bazen devam ediyor uykuya bazen etmiyor. Geceleri sorun yaşamıyoruz derin uykuya daldığı için beşiğine koyunca devam ediyor uyumaya. Vazgeçirmeye çalıştım ama çok ağladı uyutamadım maalesef, böyle devam o yüzden şimdilik

Mama ile destekle.. biz hem anne sütü hem mama veriyoruz ama dr. Muzun da bilgisi var

Evde olup canı sıkılan enerjisi bıtmiş gıbı hic bisey yapmak istemeyen var mı benim gıbı kızlar? Salı gunu tahliller yaptıracagım. Dogum sonrası hıc degerler ime baktırmadım. Sinirlilik hali var üzerimde. Hersey gozumde buyuyor bebişim hariç tabıkı. Adet gorememenın sıkıntısı diyor yakınlarım ama bilemedim. Birkaç gundur sıkkınım

merhaba benim de saclarim acayip dökülüyor keske bende baştan kullansaydım bebeğim 7 aylık oldu halen durmadi sac dökülmesi. Regenesis kullanmaya basladim ama daha bi faydasini görmedim çünkü dökülme durmuyor sizin ne zaman durmustu sac dokulmeniz veya iyi gelen birsey varmi? Kan degerlerim ve T3 T4 düşüklügu var kemiklerim agriyor artık. Acaba bendr decavitemi başlasam daha mi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…