2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar bebism biberonu asla almiyor sabah en son 5.30da yedi 90 cc 8.30 10.30 simdi denedik her seferinde ortalığı yıktı ağladi almadi. Meme aliyor ama.sutum cok az biliyorsunuz. Dun bestlak damla icmeye basladim mememi de almıyordu bi suredir sekerli su surmuştum cok az. Ama ondan sonra 5 6 kere biberonla besledim sikinti olmamisti. Napcam bilemiyorum ac resmen 5 ten beri.

Biraz zaman gecsin kendini toparla belki yeniden o gücü kendinde bulursun canım Allah gönlüne göre versin

Canım ac olsa alır demekkki sütün kafi gelmis stres yapma bence

Vitamin aslında sütü değil kalitesini arttırıyor biliyorum ama bir deneyeyim dedim. Suyu da 3 lt yakın içiyordum 1,5 a indirdim. Şimdi gece bogu her uyanmaya bi sağ bir sol memeyi vererek devam ettim, bu gece biraz daha rahat geçti. Ama bu sefer de saat başı uyandı acıkıp
Ben de bildiğim bütün duaları okuyorum yeminle reddedecek diye ödüm kopuyor memeyi. Ne zaman terbiye olur bunlar her beslenme öncesi gece nasıl sağdın benimki uyanıp memeye gelmezse kıyameti koparıyor. Altını zor değiştiriyorum zor zaptediyorum. Sonra memeye geliyor tazyiği yiyince morali bozuluyor

Ama emiyor hala biberkn veriyorum almiyor meme veriyorum aliyor tok olsa memeyi de bırakmaz mi
Yok kuzum bazen aç olmasada memede kalmak istiyorlar az önce oglum 90cc mama icti yarim saat sonra meme istedi verdim icecek yeri yok onada agladi sipa meme onlar icin bazen guvende hissetme anne kokusu yerine

Allah gönlüne göre versin canım inşallah 2.bebeğine zahmetsiz kavuşursun Bunara kendiliğinden ilki tüp şimdi normal hamile kalan var cevremde .Bakarsın mucizeler bizi de bulur

Gün içinde ve gece yatmadan sağarsan o bile yetiyor 3 aydan sonra terbiye olur dedi dr benimkiler 1,5 ayda hizaya geldiler baktın göğüslerin çok dolu elinle Sık 2 foşfoş ondan sonra ver uç kısmını kontrol et meme ucu yumuşasın sert olunca boğuluyor

Sondayla versen eds yöntemiyle memeyi emerken mamayi yemiş olur

Eşin hoplatıp zıplatıyor mu benimki bi ara havalara atacaktı çocuğu kaç kere uyardım sanki 6 aylık bebe gibi davranıyordu ondan sonra foş foş kusmalara başladı artık akıllandı sakin sakin davranıyor kusmalarda çok azaldı hemen alt açardım ben onu da yapmıyorum bekliyoruz azcık üst değiştirirken falan da kusuyor 15 dk beklemede fayda var herşey için gaz çıkarmada da bekliyorum 15 dk kural oldu bizde

Canım evet belliki sizin cok daha yogun umarım ilaclar işe yarar ve cabucak gecer reflüsü

3 ay dolmadan rotanın 1. Dozunu yapalım dedi. Menenjit aşısınada 4. Ayda başlayalım dedi

Kızlar benim ilk çocugum tüp bebek ama ne uğraşlar sonucu oldu anlatsam kitap olur.Arada hiç korunmadım 4 yıl sonra hamilr kaldım kalbi durdu. Artık bebek istemediğim bir zamanda yani 9 yıl sonra bu tontiş geldi. Herşey kısmet işte
Ama emiyor hala biberkn veriyorum almiyor meme veriyorum aliyor tok olsa memeyi de bırakmaz mi
Canım benimkide birgün aniden biberonu reddetti ugraştık ugraştık almadı meger benim sütüm yetiyormuş bebişim doğru kararı vermiş

yaş geçiyor diye hemen acele ediliyor bebek için ama anneler olarak kendimizi hiç düşünmüyoruz. toparlanmadan 2.bir çocuk sorumluluğu alıyoruz çoğumuz. benim kızım 4.5yaşında.tüp bebek diye acele ettim eğer oğlum zor bir bebek olsaydı kesün pişman olurdum şimdi bilw sıkılıyorum bazen.

Elimle sıkma işini beceremedim ben bir türlü o yüzden Mochi aldım Dün gece onla bi kere önden 30-40 cc sağdım öyle verdim memeyi yine kaçtı genzine ama daha az kaçtı daha kısa sürede kendine geldi, çok hırslı emiyor belki de o yüzden. İnş benim de bir an önce hizaya gelir yaaa Bu arada ucu yumuşayınca da beyfendi midesi bulanmış gibi bi hareket yapıyor gururuma dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…