- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Canim benim yeğenimde aynı bu şekildi şuan 2 yasin da sayılır. Yedikten sonra tazikli kusardı reflu varmış doktor bi ilaç vermişti mamasına katıyordu kardeşim o iyi gelmişti bide hep reflu yatağında yatırıyordu.Bizimkinin de kilo alımı güzeldi ama reflu den işte. Sen bobdanis bakalım belki ilaç verir sütüne katar verirsin .Üstüne de pamuklu değil de su geçirmeyen önlük taksan olmaz mi .Allah şifa versin zorluyordur seni ama geçecek bi süreç buKızlar resmen ağlayarak yazıyorum o kadar çöktüm ki psikolojim berbat artık
Bebeğim o kadar çok kusuyo ki anlatamam. Oyunlar oynatırım diye daha doğmadan ay aya oyuncaklar aldım hiç biriyle oynatamıyorum azcık hareketlense heyecanlansa kusuyor bebeğimi sevip güldürüyorum hareketleniyor yine kusuyo. Ya her beslenme sonrası kusabilir normal diyolar ama emiyor gazını almak için omzuma alıyorum gazıyla birlikte çıkarıyor sonra hadi üstü ıslandı değiştireyim derken tekrar kusuyor bi anda 3 kıyafet değiştiriyorum. Her beslenme sonrası en az 3 kere kusuyır kıyafet yetiştiremiyorum. Koltuklar halılar yatağım her yere kusuyo bunları temizlemeye yetişemiyorum eşim çok yardım ediyor ama oda bunalmış durumda.
ya resmen bebeğim 3. Haftadan sonra bebek kokmadı hiç her yerimiz kusmuk sürekli silip yıkamaktan çocugu hasta etcem diye korkuyorum.
Geceleri uyku diye bişi hiç yok kusupta duymazsam diye. bi kaç kere nefesi kesiliyor gibi uyku arasında tıkandı. Kendi de uyuyamıyor kusmuk yüzünden
Doktora defalarca söyledim yazdım kilo alıyorsa sıkıntı yok diyor anlamıyorum nasıl sıkıntı yok.
bu mesajı bile 1 saattir yazamıyorum sabah ondan bu yana toplam 4 saat uyumadı
Artık ne yapacağımı şaşırdım
Ayyy canim benim ya bende ayni sorunu yasiyordum biliyosun bizimkinin kusmasi azaldi doktorlar 1 yas oncesi ilac onermiyor kuzum emzirdikten sonra dik tut kusacagini kusuyor bi 15 dk da hoplatma ziplatma bizimkinin azaldi ama tamamen kesildi diyemem bende hem onun onunde onluk hem benim elimde agiz bezi oyle dolaşırdım gunde kac kez kiyafet kac kez onluk degisirdim hatırlamıyorum bile koltuklar heryer kusmuk olurduKızlar resmen ağlayarak yazıyorum o kadar çöktüm ki psikolojim berbat artık
Bebeğim o kadar çok kusuyo ki anlatamam. Oyunlar oynatırım diye daha doğmadan ay aya oyuncaklar aldım hiç biriyle oynatamıyorum azcık hareketlense heyecanlansa kusuyor bebeğimi sevip güldürüyorum hareketleniyor yine kusuyo. Ya her beslenme sonrası kusabilir normal diyolar ama emiyor gazını almak için omzuma alıyorum gazıyla birlikte çıkarıyor sonra hadi üstü ıslandı değiştireyim derken tekrar kusuyor bi anda 3 kıyafet değiştiriyorum. Her beslenme sonrası en az 3 kere kusuyır kıyafet yetiştiremiyorum. Koltuklar halılar yatağım her yere kusuyo bunları temizlemeye yetişemiyorum eşim çok yardım ediyor ama oda bunalmış durumda.
ya resmen bebeğim 3. Haftadan sonra bebek kokmadı hiç her yerimiz kusmuk sürekli silip yıkamaktan çocugu hasta etcem diye korkuyorum.
Geceleri uyku diye bişi hiç yok kusupta duymazsam diye. bi kaç kere nefesi kesiliyor gibi uyku arasında tıkandı. Kendi de uyuyamıyor kusmuk yüzünden
Doktora defalarca söyledim yazdım kilo alıyorsa sıkıntı yok diyor anlamıyorum nasıl sıkıntı yok.
Benimde tanimli ama hesaba yatirmamislardi yatmis gorunuyor canim gidip cekebilirsin pttye gitmen gerekiyorArkadaşlar doğum parası e devlette ödeme aşamasında görünüyor banka hesabım tanımlı ama yatmadı hesaba. Bu yatmış mı oluyor henüz yatmamış mı oluyor illa pttye mi gitmek lazım acaba
Ben kuru fasulye nohut hersey yemeye basladim vallaGaz olmadiysa afiyet olsun canım benim canım da istiyor brokoli karnabahat korkumdan yiyemiyorum
Solgar sut artırıcı tablet canımSolgarın nesi kızlar kaçırdım
İlk kızımda sutten kesilene kadar 6.5 ay olmadım. Süt verdıkçe olmaman normal.Ben hıc adet olmadım ya normali ne acaba 3 aylık oldu bebıs daha tık yok
Limonçiçeğine katılıyorum canimKızlar resmen ağlayarak yazıyorum o kadar çöktüm ki psikolojim berbat artık
2 cay kaşıgı kimyon atın bısey olmaz Allahın izniyle. Yalnız pırasaya ozellikle dikkat kımyonsuz aman aman sakın yemeyin canınız cekıpte.Gaz olmadiysa afiyet olsun canım benim canım da istiyor brokoli karnabahat korkumdan yiyemiyorum
70 gün oldu hala kanamam varAy ben bi halt yedim ins ilk ben olmam
Bende emziriyorum benim neden kanamam bitmiyoryaa.off.benden baska kimseninde kanamasi bukadar uzun sürmemiş heralde.Solgar sut artırıcı tablet canım
İlk kızımda sutten kesilene kadar 6.5 ay olmadım. Süt verdıkçe olmaman normal.
Limonçiçeğine katılıyorum canim
2 cay kaşıgı kimyon atın bısey olmaz Allahın izniyle. Yalnız pırasaya ozellikle dikkat kımyonsuz aman aman sakın yemeyin canınız cekıpte.
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Herkeste farklı isliyor canım da 70 gun bayagı bır uzunmuş sasırdım.Bende emziriyorum benim neden kanamam bitmiyoryaa.off.benden baska kimseninde kanamasi bukadar uzun sürmemiş heralde.
Günaydın ağlayınca sesi kısılıyor mu benimkinin hemen sesi gidiyor. Aglatmamata çalışıyoruz ama dün mesela uykudan uyandı emzirmeden lavaboya gideyim dedim Geldiğim de kıpkırmızı gözlerinden yaşlar akmis sesi hemen kısılıyorGünaydınoy uyuturken canım çıktı ama sabahlamadık şükürler olsun Ya bu bebe de bir ses varmış maşallah dünden beri nasıl. Bağırıyor bi yeri mi acıyor ağrıyor diyorum ama gezmeye başlayınca kucakta susuyor o ağladıkça ben fena oluyorum memeler süt üretiyor hemen sırılsıklam oluyor tişörtüm
Ben sağa sağa kurtuldum o dertten sonra adet oldum süt hepten gitti memeler terbiye oldu artık boğulmuyovalla gelmese dert gelse dert napıcaz biz böyle,, bir ortasını bulamadık Kasım anneleri
Yoruluyor ağlamaktan evet o kadar çok ağladı ki sallıyorum ayağımda ıngaa diye ağlamaya çalışıyor ama sesi kalmamış artık hala ağlıcam diyorGünaydın ağlayınca sesi kısılıyor mu benimkinin hemen sesi gidiyor. Aglatmamata çalışıyoruz ama dün mesela uykudan uyandı emzirmeden lavaboya gideyim dedim Geldiğim de kıpkırmızı gözlerinden yaşlar akmis sesi hemen kısılıyor
Cnm benim hayalim iki çocuk enazBen hiç istememiştim ama en iyisi oymuş bence, çok yoruluyorsun ama en azından bir arada oynayarak büyüyolar, mesela benim şimdi 7 yaş olan sıkıntı çıkarıyor ama 2 yaş olan gayet bebek daha sorunsuz. Gerçi çocuğun karakterine de bağlı ya.
Olur inşallah canım, evladın sağlıklı olsun da, sen kafana takmayıp unutunca belki sürpriz yapar gelir size, öyle olan çok tanıdığım var.
Bir arkadaşım uctabe yaptı peşpeşe gormen lazım arada resim atıyor kadının canı çıkıyor ama iki büyük beraber oynuyor şimdi küçük eklendi hepsinin arasında 9ay var lohusalıkta hamile kaldı hepBen hiç istememiştim ama en iyisi oymuş bence, çok yoruluyorsun ama en azından bir arada oynayarak büyüyolar, mesela benim şimdi 7 yaş olan sıkıntı çıkarıyor ama 2 yaş olan gayet bebek daha sorunsuz. Gerçi çocuğun karakterine de bağlı ya.
Olur inşallah canım, evladın sağlıklı olsun da, sen kafana takmayıp unutunca belki sürpriz yapar gelir size, öyle olan çok tanıdığım var.
Hayırlısı olsun cnmEvet ilk canim uzun süren tedaviyle oldu çok şükür
Mesela hemen mi iki yıl ara verecek misin bu arada yaşın kaçBende gelmek istiyorum
Ben istiyorum yaştan dolayı. Ama yaşım olmadaydı da isterdim peş peşe hoşuma gidiyor. Çalışmayı bırakmak da istemiyorum nasıl olacak zamanla göreceğiz bakalım
Canim cogumuz yasiyor sanirim bu seyleri ben alistim artik mama onlugu kullankuorum ben epey iyi geliyo benim 100gunluk oldu hala kusiyor koltuk halj hic faketmiyor genelde gaz cikariken bazende durduk yere ben reflu yataginda yan yatiriyorum oyuzden daha rahatim gecicek ins en zor zamamlari atlattikKızlar resmen ağlayarak yazıyorum o kadar çöktüm ki psikolojim berbat artık