solgar brewers years tablet.Solgarın nesi kızlar kaçırdım
Benimde az kaldi bende alcam keske yanina islak mendil koymasalar daha yeni 24 lu aldimBen de deneyecem onu yorumları çok iyi
Canım aynı dediğin gibi banyo sonrası felaket kusuyo. Reflü yatağında yatırıyorum bende. Emdikten sonra gazını alırken kusuyo evet ben yarım saat dik tutuyorum çocuk omzumda uykuya dalıyor resmen ve böyle uyumayada alıştı başka türlü uyumuyorCanım seni cok iyi anlıyorum.benim bebeğimde 3.haftadan sonra cok kustu fıskırır gibi. aynen dediğin gibi doktor reflüsü vardır normal kusması dedi. Kendimce şöyle önlem aldım. Her beslenme sonrası muhakkak 10-15 dk dik tutup, gazını mutlaka aldım. Cogunlukla bu esnada da kustu. Ancak gittikçe azaldı kusmalar. Sabahları ve banyo sonraları artıyor kusması.üzerini daha az değişmek için omzuna agız bexi sıkıştırıyorum . Reflü yatagında yatırıyorum. Geceleri bende nerdeyse uyumuyırdum. Aynı şrkilde bir kac kere nefesi kesilir gibi oldu.Onuda şöyke çözdüm emdikten sonra 15 dk dik tutup reflü yatagında yan yatırıyorum. Kusarsa ilk bes dakka kusuyo. 5 dk bekleyip uyuyorum sonra. Atlatacağız bu günleri. Aglama lütfen
Kuzum önlüğün her çeşidi yığdım eve yine de yetişmiyor. Sabah kalktığım gibi devletteki doktora gittim ciddi reflusu var dedi çünkü bebeğim gülerken bile öksürüyor normal zamanda öksürüğü yok. Midesinde fıtık mı var diye röntgen çekildi temiz çıktı şükür gaviscon ilaç verdi 6 aydan önce ilaç önermiyoz ama ciddi reflüsü kullansın ilk aşama ilaç bu eğer geçmezse daha ağır bi ilaç veririz dediCanim benim yeğenimde aynı bu şekildi şuan 2 yasin da sayılır. Yedikten sonra tazikli kusardı reflu varmış doktor bi ilaç vermişti mamasına katıyordu kardeşim o iyi gelmişti bide hep reflu yatağında yatırıyordu.Bizimkinin de kilo alımı güzeldi ama reflu den işte. Sen bobdanis bakalım belki ilaç verir sütüne katar verirsin .Üstüne de pamuklu değil de su geçirmeyen önlük taksan olmaz mi .Allah şifa versin zorluyordur seni ama geçecek bi süreç bu
İnş canım geçsin artık bebeğimde hep huzursuz kusmaktan. Kusma öncesi çok ağlıyor kuzum. 69 günlük olduk azalma yok hiç giderek artıyorAyyy canim benim ya bende ayni sorunu yasiyordum biliyosun bizimkinin kusmasi azaldi doktorlar 1 yas oncesi ilac onermiyor kuzum emzirdikten sonra dik tut kusacagini kusuyor bi 15 dk da hoplatma ziplatma bizimkinin azaldi ama tamamen kesildi diyemem bende hem onun onunde onluk hem benim elimde agiz bezi oyle dolaşırdım gunde kac kez kiyafet kac kez onluk degisirdim hatırlamıyorum bile koltuklar heryer kusmuk olurdusenin de gececek insallah kac gunluk oldunuz
Çok zor bi durum bebeğimle oynayamıyoruz bile yavrum gülerken bi anda öksürüyor gibi oluyor sonra kusuyır. Bende yan yatırıyorum ama sırt üstü yatmayı çok seviyor geri dönüyorCanim cogumuz yasiyor sanirim bu seyleri ben alistim artik mama onlugu kullankuorum ben epey iyi geliyo benim 100gunluk oldu hala kusiyor koltuk halj hic faketmiyor genelde gaz cikariken bazende durduk yere ben reflu yataginda yan yatiriyorum oyuzden daha rahatim gecicek ins en zor zamamlari atlattik
Bennnnn zamanim kisitli yaş gelfi geciyor malum bide zorla oldu isterim tabi rabbim nasip ederse tedaviyle ancak oluyor ama once bahar ayinda ev tasinacak çocugun odasi yapilacak cokkk iş varr yaşina girfijten sonra tekrar tedaviye baslayacam sen dusunuyormusunKızlar peşpeşe çocuk yapmayi planlayan var mı bu gruptan merak ettim
Benim ki bi gelemedi ya hepsi burada dan sipariş verdim 1 hafta olacaksolgar brewers years tablet.
Sende henen tekrar tedavi dusunuyormusun canim ben şu ev isini halledeyim tekrar tedavi dusunuyorum kismetseOlsa da yapsam ☹
Bende. Karasizlardanim istiyorum hemBennnnn zamanim kisitli yaş gelfi geciyor malum bide zorla oldu isterim tabi rabbim nasip ederse tedaviyle ancak oluyor ama once bahar ayinda ev tasinacak çocugun odasi yapilacak cokkk iş varr yaşina girfijten sonra tekrar tedaviye baslayacam sen dusunuyormusun
Hiç düz yatırmıyoruz annem fazlaca yastık ayarladı her yerde yastıkla yatıyor reflü yatağında bile kafasını yükseltiyorum. Doktor ilaç verdi ama resmen ilacı içirmesin daha iyi der gibiydiPapatya1646 kızımda yaşadım yazdıklarını. artık fenalık geliyordu üst değişmekten. dümdüz yatırma hiç. oynarken de hep eğimli olsun.emerken ara verip gazını al tekrar emzir. az ve sık emzir. 6.ayda hafifleyip 7de bitmişti bizim.
Seseryan oldumya onun korkuları varSende henen tekrar tedavi dusunuyormusun canim ben şu ev isini halledeyim tekrar tedavi dusunuyorum kismetse
yok vermedik birşey. doktor da hep nornal dedi gelişimi de iyiydi.Hiç düz yatırmıyoruz annem fazlaca yastık ayarladı her yerde yastıkla yatıyor reflü yatağında bile kafasını yükseltiyorum. Doktor ilaç verdi ama resmen ilacı içirmesin daha iyi der gibiydisen ilaç kullanmışmıydın kızında
Islak mendil her zaman kullanılır canım koysunlarBenimde az kaldi bende alcam keske yanina islak mendil koymasalar daha yeni 24 lu aldim
Evett zor ama kizima baktikca onun bu dunyada tek kalmasini istemiyorum evet kuzenleri var fakat kardeş candir kardes gibisi yok o yuzden isterim olmasini normal yollada olsaydi aralarinda yaş farki olsun istemezdim cunku ben 3 kardesin en kucugum abimle 6 ablamla 10 yaş bu hayatta beni anlayan tek annem olduBende. Karasizlardanim istiyorum hem
Hemde zor hamilelik sürecim aklıma geliyor
Bencede ilerisi için süperEvett zor ama kizima baktikca onun bu dunyada tek kalmasini istemiyorum evet kuzenleri var fakat kardeş candir kardes gibisi yok o yuzden isterim olmasini normal yollada olsaydi aralarinda yaş farki olsun istemezdim cunku ben 3 kardesin en kucugum abimle 6 ablamla 10 yaş bu hayatta beni anlayan tek annem olduabimle ablam arkadas gibiydiler ben evin haylaz kucuk cocuguydum onlar beraber gezerlerdi ben annemin dizinin dibinde otururdum ablamla abim sinemaya giderdi annemde beni yaninda anca ev gezmesine gotururdu bol bol dedikodu dinlerdim o yuzden ilk bebisi olanlar arka arkaya yapin derim buyutken zor evet ama ilerisi icin cok iyi bence
Pahaliya geliyo ozamanIslak mendil her zaman kullanılır canım koysunlar
Bilmiyorum ki canım göze alamıyorum maddi manevi zor bir süreç. Rahmim sağlam olsa gider koydururum tutarsa tutar artık derim ama yine bir sürü işlemden gecmek artık ağır geliyor .Açıkçası usandım ameliyathanelere girmekten .2.5 sene çalıştığımızı hastanelere verdik ilaçlar tedaviler ameliyatlar dondurmalar 80 bine yakın giderimiz oldu şimdi işi de bıraktım o kadar zorlayamam. Şimdi gitsem mutlaka bende hgs rahim filmi istiycekler en büyük korkum sonra sezeryan oldum yine ameliyat bi bakalım yapışıklık varsa laparoskopi ve histeroskopi yapacaklar transferim yapıldı diyelim bebeğime kim bakacak .Ben 9 ay yattım resmen gebeliğinin sonuna doğru bi rahat davrandım kanamadan hastanede yattım kaç kez kanamam oldu o da 1 ekmek bile taşımadigim halde. Esim suyuma kadar masaya koyup giderdi Sağ Olsun kardeşim annem lerde hep kaldık şimdi çocukla kimseyi rahatsız edemez ki bana baksalar bebek var .Yani 9 ay kucagima almak için yatmam cok zor Anlayacağın nerden baksam elimde kaliyor .Ama isterdim bir evlat sahibi daha olmayı.O yüzden buyuk ihtimal benim icin çocuk defteri kapandı. Tek taneme Allah uzun ömür versin diyorum .Sende henen tekrar tedavi dusunuyormusun canim ben şu ev isini halledeyim tekrar tedavi dusunuyorum kismetse
Allahim esirgesim canim rabbim isterse belki kendiliginden bile olur bende turlu rurlu ameliyatlar oldum tam tedaviye baslayacagiz buyuyen kist cikiyor ameliyat ilaclara basliyosun bu sefer miyom buyuyor bi aneliyatta ondan bi bakiyorum polip yani artik aneliyatlarimin sayisini unuttum bakalim rabbim nasip ederse isterim olmasada tek kizim yeter zaten onun icin istiyorum tek kalmasin diyeBilmiyorum ki canım göze alamıyorum maddi manevi zor bir süreç. Rahmim sağlam olsa gider koydururum tutarsa tutar artık derim ama yine bir sürü işlemden gecmek artık ağır geliyor .Açıkçası usandım ameliyathanelere girmekten .2.5 sene çalıştığımızı hastanelere verdik ilaçlar tedaviler ameliyatlar dondurmalar 80 bine yakın giderimiz oldu şimdi işi de bıraktım o kadar zorlayamam. Şimdi gitsem mutlaka bende hgs rahim filmi istiycekler en büyük korkum sonra sezeryan oldum yine ameliyat bi bakalım yapışıklık varsa laparoskopi ve histeroskopi yapacaklar transferim yapıldı diyelim bebeğime kim bakacak .Ben 9 ay yattım resmen gebeliğinin sonuna doğru bi rahat davrandım kanamadan hastanede yattım kaç kez kanamam oldu o da 1 ekmek bile taşımadigim halde. Esim suyuma kadar masaya koyup giderdi Sağ Olsun kardeşim annem lerde hep kaldık şimdi çocukla kimseyi rahatsız edemez ki bana baksalar bebek var .Yani 9 ay kucagima almak için yatmam cok zor Anlayacağın nerden baksam elimde kaliyor .Ama isterdim bir evlat sahibi daha olmayı.O yüzden buyuk ihtimal benim icin çocuk defteri kapandı. Tek taneme Allah uzun ömür versin diyorum .