2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum kendini toparlaman adına 2 yıl olsun tabi bi de senin bebişte zor bi bebiş, annen yardımcı ve yaşta çok küçük olmayınca bence sıkıntı çekmeye değer hale geliyor ne yapalım, 30dan sonra anne olunduysa çocuk kendini kurtarır hale gelsin demek lüks oluyor işte.
Canım gavisconu hamileyken falan da kullanmıştık hatırlarsan, bebişte sıkıntıda bence senin, zaten azıcık bir şey kullanacaksındır bende yerinde olsam verirdim.

Ama emiyor hala biberkn veriyorum almiyor meme veriyorum aliyor tok olsa memeyi de bırakmaz mi
Meme müptelası olmua bence senin bıdıkz
Kizlar ben burnunu hemen hemen her sabah tonimer okyanus suyu sıkıp nemlendiriyorum az sonra çekiyorum bugun eczacı 2 aylik bebeğe o kullanılmaz demis eşime dr a sordum gormedi daha yanlış mi yaptim acaba
Sadece serum fizyolojik damla sıkıyorum ben 3we damla o kadar. Aspiratör var ama cekmiyorum huzursuz etmemek için.
Uzun uzun yazmıs sın cok tesekkur ederım canımBizde olmayan sey ben hıc sallamıyorum hep kendi kendine uykuya giriyor. Aslında belki sallasam cok uzun saatler beklemeyecegım ama sallanmaya ve kucaga alisması da beni korkuttugu ıcın denemıyırum.
Biraz bogazim agriyo ihlamur iciyorm bi zarari olmaz herhalde
En masum sey ıcebıkırsın canım

Kendisi nasıl uyuyor

kızlar 2 aylık bebeğimin kafasında konak var zeytinyağı karbonat süreceğim ama dün aşı olduk 3 gün yıkamak yasak, kafasını şampuanlayıp pamuk ıslatıp temizlesem olur mu taradıktan sonra?

Heyecanlanınca da öyle tıkanıyor evet mıkırdanmalara başladığı koy bunlar cin gibi ya doğduğunda kafasını kaldırıyordu ses e tepki veriyordu dr doğuma kadar folik asit kullanıcaksın dedi şaheseri de bu işte dün canım çıktı ağlamaktan helak oldu hiç uyumuyor dedim eşime gündüz ofisten çalışıyordu çok yorgundum şimdi de babamız Home office bugün mışıl mışıl uyuyor ben yokken cimciriyormusun çocuğu gayet uslu diyor

Bazen yatarken emziriyorum alismis sipa yatagin ortasina koyuyorum bende uyuycagm zaman hareket ede ede gelio kendi kendine nereme denk gelirse basliyo emmeye. Bi gun bi uyandm sirtimi bisey emiyo bi bakarm 4 karis mesafeyi gelmisnkendi kendine ama popo sabit ust tarafini oynata oynata gelms cok fena bu sipalar

Aynen 33 de doğurdum ben
Digerine çok ara vermek istemiyorum
Ama sezryan bende çok zor gecti
Bebeğimde zor hamileigimde zordu
Bakalim kısmet

Ayy erken değil mi, çok fena bu çocuklar, erkenden dönmeye başlar kesin.

Kızlar görüntü için kusura bakmayın .
Oğlumun burun akintisi devam ediyor bugünde bayağı kustu benim üstüm onun üstü her yerimiz battı. Hapşırıyor arada öksürük de var günde 5 kez falan doktor kontrolümüz pazartesi sizce erkene çekmeli miyim burnunu günde 3 4 kez temizliyorum ama bu kusmuk balgamli gibi

Eklentiler

• 20210120_160400.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 57
kızlar 2 aylık bebeğimin kafasında konak var zeytinyağı karbonat süreceğim ama dün aşı olduk 3 gün yıkamak yasak, kafasını şampuanlayıp pamuk ıslatıp temizlesem olur mu taradıktan sonra?
Bizim de var ve geçmiyor cildiyeci 1 yaşına kadar çok uğraşma dedi artık saçına her gün zeytinyağı sürüp taramaktan kafası aşındı kanatmisim bi kaç kez de şimdi bıraktım haftada 1 yapicam ama geçen haftaya kadar her gün yapıyordum.
Bazen lavaboda kafasını yıkıyordum bazen de ağız mendilini kaynar suya batırıp bir kaç silip kurutuyordum. Şampuanlarsan sadece kafasını yıka şampuan arınmaz. Silmek de temizliyor yağ kalmıyor

Evet canım kendi doktorumuzu da aradım oda başlayalım gaviscon dedi kullanacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…