Kızlar resmen ağlayarak yazıyorum o kadar çöktüm ki psikolojim berbat artık
Bebeğim o kadar çok kusuyo ki anlatamam. Oyunlar oynatırım diye daha doğmadan ay aya oyuncaklar aldım hiç biriyle oynatamıyorum azcık hareketlense heyecanlansa kusuyor bebeğimi sevip güldürüyorum hareketleniyor yine kusuyo. Ya her beslenme sonrası kusabilir normal diyolar ama emiyor gazını almak için omzuma alıyorum gazıyla birlikte çıkarıyor sonra hadi üstü ıslandı değiştireyim derken tekrar kusuyor bi anda 3 kıyafet değiştiriyorum. Her beslenme sonrası en az 3 kere kusuyır kıyafet yetiştiremiyorum. Koltuklar halılar yatağım her yere kusuyo bunları temizlemeye yetişemiyorum eşim çok yardım ediyor ama oda bunalmış durumda.
ya resmen bebeğim 3. Haftadan sonra bebek kokmadı hiç her yerimiz kusmuk sürekli silip yıkamaktan çocugu hasta etcem diye korkuyorum.
Geceleri uyku diye bişi hiç yok kusupta duymazsam diye. bi kaç kere nefesi kesiliyor gibi uyku arasında tıkandı. Kendi de uyuyamıyor kusmuk yüzünden
Doktora defalarca söyledim yazdım kilo alıyorsa sıkıntı yok diyor anlamıyorum nasıl sıkıntı yok.
bu mesajı bile 1 saattir yazamıyorum sabah ondan bu yana toplam 4 saat uyumadı
Artık ne yapacağımı şaşırdım