2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anlattığın her sey birebir bizde de aynı canim gec uyuma zor dalma, sese duyarlılık,ve uykudan korkarak kalkma hatta gun içinde bisey agor mi geliyor diye dusundum.. bazen emzirirken dizi aciyordum onlqri mi dinleyip gece korkuyor qcaba diye hicbir seye bakmiyorum ama yok yapısı böyle galiba

Bizimde kakamız ara ara yeşil oluyordu ama bugün koyu yeşil olmuş brokoli çorbası içmiştim ondan olur mu ki????

Evet olur canim bende bol bol yesillik yiyorum belki benimde ondan yesil birde brokoli gaz yaptimi sizde korkumdan ben yiyemiyorumda
Ya mecburen yedim eşim iş için şehir dışına gitti bizde misafir olduk daha dün yedik ama bugün gayet iyiydi hatta nohutla yapılan humusta yapmışlar kimyon var ye dediler onuda yedim bişey olmadı maşallah

Bugün yine uykusunda bağırıp uyandı sonra sakinleştiremedim uzun süre ağzını bükerek ağladı resmen ben bi çözüm bulamadım

Ya o kucuk mu buyuk mu ben hap yutamıyorum majezik en büyük yutabildiğim hap o yuzden hic almadim ama bestlak da ise yaramazsa alcam mecbur
Küçük canım. Bebe aspirini kadar küçük degıl ama.
Evet olur canim bende bol bol yesillik yiyorum belki benimde ondan yesil birde brokoli gaz yaptimi sizde korkumdan ben yiyemiyorumda
Aklıma ne geldi sımdı. Ben de susam yemıstım bır kere bol bol.Kakası susam susam cıkmıstıHatta yanımda ablam vardı senin yediğin susamları o cıkardı dedı epey güldük Tabı benimkinin onunla alakası yoktu bence.
Brnimki de ağliyo uykuda neden anlamiyorim uyku da asiri hassas gunduz golgem geçsin onjnden uyaniyor ya
Çıt sesi olsa uyanıyor. Konusma sesine TV sesine asla kalkmıyor ama.

Canım bizde 2 hafta geckmelı yaptık yanı 2.5 aylıkken oldu. Sonraki aşı sıralamasını nasıl yapıcak doktorunuz bısı dedmş? Birde rota asısı ıkı adet ya arasında ne kadar süre olmalıymıs

Kızlar resmen ağlayarak yazıyorum o kadar çöktüm ki psikolojim berbat artık
Bebeğim o kadar çok kusuyo ki anlatamam. Oyunlar oynatırım diye daha doğmadan ay aya oyuncaklar aldım hiç biriyle oynatamıyorum azcık hareketlense heyecanlansa kusuyor bebeğimi sevip güldürüyorum hareketleniyor yine kusuyo. Ya her beslenme sonrası kusabilir normal diyolar ama emiyor gazını almak için omzuma alıyorum gazıyla birlikte çıkarıyor sonra hadi üstü ıslandı değiştireyim derken tekrar kusuyor bi anda 3 kıyafet değiştiriyorum. Her beslenme sonrası en az 3 kere kusuyır kıyafet yetiştiremiyorum. Koltuklar halılar yatağım her yere kusuyo bunları temizlemeye yetişemiyorum eşim çok yardım ediyor ama oda bunalmış durumda.
ya resmen bebeğim 3. Haftadan sonra bebek kokmadı hiç her yerimiz kusmuk sürekli silip yıkamaktan çocugu hasta etcem diye korkuyorum.
Geceleri uyku diye bişi hiç yok kusupta duymazsam diye. bi kaç kere nefesi kesiliyor gibi uyku arasında tıkandı. Kendi de uyuyamıyor kusmuk yüzünden
Doktora defalarca söyledim yazdım kilo alıyorsa sıkıntı yok diyor anlamıyorum nasıl sıkıntı yok.
bu mesajı bile 1 saattir yazamıyorum sabah ondan bu yana toplam 4 saat uyumadı
Artık ne yapacağımı şaşırdım

Canım seni cok iyi anlıyorum.benim bebeğimde 3.haftadan sonra cok kustu fıskırır gibi. aynen dediğin gibi doktor reflüsü vardır normal kusması dedi. Kendimce şöyle önlem aldım. Her beslenme sonrası muhakkak 10-15 dk dik tutup, gazını mutlaka aldım. Cogunlukla bu esnada da kustu. Ancak gittikçe azaldı kusmalar. Sabahları ve banyo sonraları artıyor kusması.üzerini daha az değişmek için omzuna agız bexi sıkıştırıyorum . Reflü yatagında yatırıyorum. Geceleri bende nerdeyse uyumuyırdum. Aynı şrkilde bir kac kere nefesi kesilir gibi oldu.Onuda şöyke çözdüm emdikten sonra 15 dk dik tutup reflü yatagında yan yatırıyorum. Kusarsa ilk bes dakka kusuyo. 5 dk bekleyip uyuyorum sonra. Atlatacağız bu günleri. Aglama lütfen

Canım oncelikle sakın ol ıns gecıcek hep boyle olucak degıl telkınde bulun kendıne Reflüsü vardır bebegının %100 .. yedırdıkten sonra dık bır sekılde karnına bastırmadan 20 dakıka hava dık seılde tut. Birde gaz ilacı kullan. Benim bebegim bayadır fıskırtarak musluktan akarcasına ama! Kusuyordu.. gaz ılacı verdıgım zamanlar gordumkı ne kadar yesede kusmuyor.. onceden felaketti yedıgı hepsı dısardaydı goruyordum ..halı koltuk yastık yıkuyorduk esımle.. samp sıplex mıydı oyle bırsey olması lazım adı. Gunde 3 kere 8 saatte bir 10 damla yeterlı gelmıstı bize. Mıdesınde gaz oluyor oda basın yapınca kusuyolar hemen. Reflüsüde vardır büyük ohtımal. Ama kılosunda sıkntjsı varsa reflü ilacına basla ıstıyorsan doktoruna soyle kesınlıkle

Ya mecburen yedim eşim iş için şehir dışına gitti bizde misafir olduk daha dün yedik ama bugün gayet iyiydi hatta nohutla yapılan humusta yapmışlar kimyon var ye dediler onuda yedim bişey olmadı maşallah
Gaz olmadiysa afiyet olsun canım benim canım da istiyor brokoli karnabahat korkumdan yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…