2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar bebism biberonu asla almiyor sabah en son 5.30da yedi 90 cc 8.30 10.30 simdi denedik her seferinde ortalığı yıktı ağladi almadi. Meme aliyor ama.sutum cok az biliyorsunuz. Dun bestlak damla icmeye basladim mememi de almıyordu bi suredir sekerli su surmuştum cok az. Ama ondan sonra 5 6 kere biberonla besledim sikinti olmamisti. Napcam bilemiyorum ac resmen 5 ten beri.

Bilmiyorum ki canım göze alamıyorum maddi manevi zor bir süreç. Rahmim sağlam olsa gider koydururum tutarsa tutar artık derim ama yine bir sürü işlemden gecmek artık ağır geliyor .Açıkçası usandım ameliyathanelere girmekten .2.5 sene çalıştığımızı hastanelere verdik ilaçlar tedaviler ameliyatlar dondurmalar 80 bine yakın giderimiz oldu şimdi işi de bıraktım o kadar zorlayamam. Şimdi gitsem mutlaka bende hgs rahim filmi istiycekler en büyük korkum sonra sezeryan oldum yine ameliyat bi bakalım yapışıklık varsa laparoskopi ve histeroskopi yapacaklar transferim yapıldı diyelim bebeğime kim bakacak .Ben 9 ay yattım resmen gebeliğinin sonuna doğru bi rahat davrandım kanamadan hastanede yattım kaç kez kanamam oldu o da 1 ekmek bile taşımadigim halde. Esim suyuma kadar masaya koyup giderdi Sağ Olsun kardeşim annem lerde hep kaldık şimdi çocukla kimseyi rahatsız edemez ki bana baksalar bebek var .Yani 9 ay kucagima almak için yatmam cok zor Anlayacağın nerden baksam elimde kaliyor .Ama isterdim bir evlat sahibi daha olmayı.O yüzden buyuk ihtimal benim icin çocuk defteri kapandı. Tek taneme Allah uzun ömür versin diyorum .🤲😇
Biraz zaman gecsin kendini toparla belki yeniden o gücü kendinde bulursun canım Allah gönlüne göre versin 🙏🙏

Kizlar bebisom biberonu asla almiyor sabah en son 5.30da yedi 90 cc 8.30 10.30 sim denedik her seferinde ortalığı yıktı ağladi almadi. Meme aliyor ama.sutum cok az biliyorsunuz. Dun bestlak damla icmeye basladim mememi de almıyordu bi suredir sekerli su sormuştum cok az. Ama ondan sonra 5 6 kere biberonla besledim sikinti olmamisti. Napcam bilemiyorum ac resmen 5 ten beri.
Canım ac olsa alır demekkki sütün kafi gelmis stres yapma bence

tazyik anında memeyi çekip ucunu biraz bastırman laxım sanırım. benim de özellikle sağda yaşadığım bir problem bu. vitamini bırakma bence onun etkisi farklı çünkü. mochi elektrikli kadar başrılı değil maalesef. ben sabah ve akşam yatmadan sağıp gün içinde de mochi kullanıyordum bir ara.
Vitamin aslında sütü değil kalitesini arttırıyor biliyorum ama bir deneyeyim dedim. Suyu da 3 lt yakın içiyordum 1,5 a indirdim. Şimdi gece bogu her uyanmaya bi sağ bir sol memeyi vererek devam ettim, bu gece biraz daha rahat geçti. Ama bu sefer de saat başı uyandı acıkıp🤣
Ben sağa sağa kurtuldum o dertten sonra adet oldum süt hepten gitti memeler terbiye oldu artık boğulmuyo 🙈 ya emzirmekten korkardım süt verirken bildiğim bütün duaları okurdum biberonda hala boğuluyor onu da babası hallediyor. Bebeğimin kilo alımı iyi 3160 doğduk 5700 e geldik 5 dk yüksek vakumlu sağmıştım her öğün besleme öncesi
Ben de bildiğim bütün duaları okuyorum yeminle reddedecek diye ödüm kopuyor memeyi. Ne zaman terbiye olur bunlar 😂 her beslenme öncesi gece nasıl sağdın benimki uyanıp memeye gelmezse kıyameti koparıyor. Altını zor değiştiriyorum zor zaptediyorum. Sonra memeye geliyor tazyiği yiyince morali bozuluyor☹️😃

Ama emiyor hala biberkn veriyorum almiyor meme veriyorum aliyor tok olsa memeyi de bırakmaz mi
Yok kuzum bazen aç olmasada memede kalmak istiyorlar az önce oglum 90cc mama icti yarim saat sonra meme istedi verdim icecek yeri yok onada agladi sipa meme onlar icin bazen guvende hissetme anne kokusu yerine 😇

Allahim esirgesim canim rabbim isterse belki kendiliginden bile olur bende turlu rurlu ameliyatlar oldum tam tedaviye baslayacagiz buyuyen kist cikiyor ameliyat ilaclara basliyosun bu sefer miyom buyuyor bi aneliyatta ondan bi bakiyorum polip yani artik aneliyatlarimin sayisini unuttum bakalim rabbim nasip ederse isterim olmasada tek kizim yeter zaten onun icin istiyorum tek kalmasin diye
Allah gönlüne göre versin canım inşallah 2.bebeğine zahmetsiz kavuşursun 🤲Bunara kendiliğinden ilki tüp şimdi normal hamile kalan var cevremde .Bakarsın mucizeler bizi de bulur 😊

Vitamin aslında sütü değil kalitesini arttırıyor biliyorum ama bir deneyeyim dedim. Suyu da 3 lt yakın içiyordum 1,5 a indirdim. Şimdi gece bogu her uyanmaya bi sağ bir sol memeyi vererek devam ettim, bu gece biraz daha rahat geçti. Ama bu sefer de saat başı uyandı acıkıp🤣

Ben de bildiğim bütün duaları okuyorum yeminle reddedecek diye ödüm kopuyor memeyi. Ne zaman terbiye olur bunlar 😂 her beslenme öncesi gece nasıl sağdın benimki uyanıp memeye gelmezse kıyameti koparıyor. Altını zor değiştiriyorum zor zaptediyorum. Sonra memeye geliyor tazyiği yiyince morali bozuluyor☹️😃
Gün içinde ve gece yatmadan sağarsan o bile yetiyor 3 aydan sonra terbiye olur dedi dr benimkiler 1,5 ayda hizaya geldiler 😂 baktın göğüslerin çok dolu elinle Sık 2 foşfoş ondan sonra ver uç kısmını kontrol et meme ucu yumuşasın sert olunca boğuluyor

Kizlar bebism biberonu asla almiyor sabah en son 5.30da yedi 90 cc 8.30 10.30 simdi denedik her seferinde ortalığı yıktı ağladi almadi. Meme aliyor ama.sutum cok az biliyorsunuz. Dun bestlak damla icmeye basladim mememi de almıyordu bi suredir sekerli su surmuştum cok az. Ama ondan sonra 5 6 kere biberonla besledim sikinti olmamisti. Napcam bilemiyorum ac resmen 5 ten beri.
Sondayla versen eds yöntemiyle memeyi emerken mamayi yemiş olur

Hiç düz yatırmıyoruz annem fazlaca yastık ayarladı her yerde yastıkla yatıyor reflü yatağında bile kafasını yükseltiyorum. Doktor ilaç verdi ama resmen ilacı içirmesin daha iyi der gibiydi 😔 sen ilaç kullanmışmıydın kızında
Eşin hoplatıp zıplatıyor mu benimki bi ara havalara atacaktı çocuğu kaç kere uyardım sanki 6 aylık bebe gibi davranıyordu 🙈 ondan sonra foş foş kusmalara başladı artık akıllandı sakin sakin davranıyor kusmalarda çok azaldı hemen alt açardım ben onu da yapmıyorum bekliyoruz azcık üst değiştirirken falan da kusuyor 15 dk beklemede fayda var herşey için gaz çıkarmada da bekliyorum 15 dk kural oldu bizde

Canım aynı dediğin gibi banyo sonrası felaket kusuyo. Reflü yatağında yatırıyorum bende. Emdikten sonra gazını alırken kusuyo evet ben yarım saat dik tutuyorum çocuk omzumda uykuya dalıyor resmen ve böyle uyumayada alıştı başka türlü uyumuyor 🥺oyun halısına falan reflü yatağını koyuyorum hiç farketmiyor benim bebeğim hareketlendikçe kusuyo. Gülüp heyecanlanıyor yine kusuyor

@Kidem34 saol canım.Evet reflüsü var canım gaz damlası iki tane kullanıyoruz relamax ve biogai ki bunlar bitkisel içerikli değil direk bağırsak enzimi rahatlatıyor bayağı gaz konusunda ama kusmasını azaltan bi etkisi yok.

Kuzum önlüğün her çeşidi yığdım eve yine de yetişmiyor. Sabah kalktığım gibi devletteki doktora gittim ciddi reflusu var dedi çünkü bebeğim gülerken bile öksürüyor normal zamanda öksürüğü yok. Midesinde fıtık mı var diye röntgen çekildi temiz çıktı şükür gaviscon ilaç verdi 6 aydan önce ilaç önermiyoz ama ciddi reflüsü kullansın ilk aşama ilaç bu eğer geçmezse daha ağır bi ilaç veririz dedi 😔

İnş canım geçsin artık bebeğimde hep huzursuz kusmaktan. Kusma öncesi çok ağlıyor kuzum. 69 günlük olduk azalma yok hiç giderek artıyor😔

Çok zor bi durum bebeğimle oynayamıyoruz bile yavrum gülerken bi anda öksürüyor gibi oluyor sonra kusuyır. Bende yan yatırıyorum ama sırt üstü yatmayı çok seviyor geri dönüyor
Canım evet belliki sizin cok daha yogun umarım ilaclar işe yarar ve cabucak gecer reflüsü

Canım bizde 2 hafta geckmelı yaptık yanı 2.5 aylıkken oldu. Sonraki aşı sıralamasını nasıl yapıcak doktorunuz bısı dedmş? Birde rota asısı ıkı adet ya arasında ne kadar süre olmalıymıs
3 ay dolmadan rotanın 1. Dozunu yapalım dedi. Menenjit aşısınada 4. Ayda başlayalım dedi
Bilmiyorum ki canım göze alamıyorum maddi manevi zor bir süreç. Rahmim sağlam olsa gider koydururum tutarsa tutar artık derim ama yine bir sürü işlemden gecmek artık ağır geliyor .Açıkçası usandım ameliyathanelere girmekten .2.5 sene çalıştığımızı hastanelere verdik ilaçlar tedaviler ameliyatlar dondurmalar 80 bine yakın giderimiz oldu şimdi işi de bıraktım o kadar zorlayamam. Şimdi gitsem mutlaka bende hgs rahim filmi istiycekler en büyük korkum sonra sezeryan oldum yine ameliyat bi bakalım yapışıklık varsa laparoskopi ve histeroskopi yapacaklar transferim yapıldı diyelim bebeğime kim bakacak .Ben 9 ay yattım resmen gebeliğinin sonuna doğru bi rahat davrandım kanamadan hastanede yattım kaç kez kanamam oldu o da 1 ekmek bile taşımadigim halde. Esim suyuma kadar masaya koyup giderdi Sağ Olsun kardeşim annem lerde hep kaldık şimdi çocukla kimseyi rahatsız edemez ki bana baksalar bebek var .Yani 9 ay kucagima almak için yatmam cok zor Anlayacağın nerden baksam elimde kaliyor .Ama isterdim bir evlat sahibi daha olmayı.O yüzden buyuk ihtimal benim icin çocuk defteri kapandı. Tek taneme Allah uzun ömür versin diyorum .🤲😇

Allahim esirgesim canim rabbim isterse belki kendiliginden bile olur bende turlu rurlu ameliyatlar oldum tam tedaviye baslayacagiz buyuyen kist cikiyor ameliyat ilaclara basliyosun bu sefer miyom buyuyor bi aneliyatta ondan bi bakiyorum polip yani artik aneliyatlarimin sayisini unuttum bakalim rabbim nasip ederse isterim olmasada tek kizim yeter zaten onun icin istiyorum tek kalmasin diye
Kızlar benim ilk çocugum tüp bebek ama ne uğraşlar sonucu oldu anlatsam kitap olur.Arada hiç korunmadım 4 yıl sonra hamilr kaldım kalbi durdu. Artık bebek istemediğim bir zamanda yani 9 yıl sonra bu tontiş geldi. Herşey kısmet işte
Ama emiyor hala biberkn veriyorum almiyor meme veriyorum aliyor tok olsa memeyi de bırakmaz mi
Canım benimkide birgün aniden biberonu reddetti ugraştık ugraştık almadı meger benim sütüm yetiyormuş bebişim doğru kararı vermiş

yaş geçiyor diye hemen acele ediliyor bebek için ama anneler olarak kendimizi hiç düşünmüyoruz. toparlanmadan 2.bir çocuk sorumluluğu alıyoruz çoğumuz. benim kızım 4.5yaşında.tüp bebek diye acele ettim eğer oğlum zor bir bebek olsaydı kesün pişman olurdum şimdi bilw sıkılıyorum bazen.

Gün içinde ve gece yatmadan sağarsan o bile yetiyor 3 aydan sonra terbiye olur dedi dr benimkiler 1,5 ayda hizaya geldiler 😂 baktın göğüslerin çok dolu elinle Sık 2 foşfoş ondan sonra ver uç kısmını kontrol et meme ucu yumuşasın sert olunca boğuluyor
Elimle sıkma işini beceremedim ben bir türlü o yüzden Mochi aldım Dün gece onla bi kere önden 30-40 cc sağdım öyle verdim memeyi yine kaçtı genzine ama daha az kaçtı daha kısa sürede kendine geldi, çok hırslı emiyor belki de o yüzden. İnş benim de bir an önce hizaya gelir yaaa🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bu arada ucu yumuşayınca da beyfendi midesi bulanmış gibi bi hareket yapıyor gururuma dokunuyor 😃

X