Canım aynı dediğin gibi banyo sonrası felaket kusuyo. Reflü yatağında yatırıyorum bende. Emdikten sonra gazını alırken kusuyo evet ben yarım saat dik tutuyorum çocuk omzumda uykuya dalıyor resmen ve böyle uyumayada alıştı başka türlü uyumuyor
oyun halısına falan reflü yatağını koyuyorum hiç farketmiyor benim bebeğim hareketlendikçe kusuyo. Gülüp heyecanlanıyor yine kusuyor
@Kidem34 saol canım.Evet reflüsü var canım gaz damlası iki tane kullanıyoruz relamax ve biogai ki bunlar bitkisel içerikli değil direk bağırsak enzimi rahatlatıyor bayağı gaz konusunda ama kusmasını azaltan bi etkisi yok.
Kuzum önlüğün her çeşidi yığdım eve yine de yetişmiyor. Sabah kalktığım gibi devletteki doktora gittim ciddi reflusu var dedi çünkü bebeğim gülerken bile öksürüyor normal zamanda öksürüğü yok. Midesinde fıtık mı var diye röntgen çekildi temiz çıktı şükür gaviscon ilaç verdi 6 aydan önce ilaç önermiyoz ama ciddi reflüsü kullansın ilk aşama ilaç bu eğer geçmezse daha ağır bi ilaç veririz dedi
İnş canım geçsin artık bebeğimde hep huzursuz kusmaktan. Kusma öncesi çok ağlıyor kuzum. 69 günlük olduk azalma yok hiç giderek artıyor
Çok zor bi durum bebeğimle oynayamıyoruz bile yavrum gülerken bi anda öksürüyor gibi oluyor sonra kusuyır. Bende yan yatırıyorum ama sırt üstü yatmayı çok seviyor geri dönüyor