2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar peşpeşe çocuk yapmayi planlayan var mı bu gruptan merak ettim
Ben hiç istememiştim ama en iyisi oymuş bence, çok yoruluyorsun ama en azından bir arada oynayarak büyüyolar, mesela benim şimdi 7 yaş olan sıkıntı çıkarıyor ama 2 yaş olan gayet bebek daha sorunsuz. Gerçi çocuğun karakterine de bağlı ya.
Olsa da yapsam ☹
Olur inşallah canım, evladın sağlıklı olsun da, sen kafana takmayıp unutunca belki sürpriz yapar gelir size, öyle olan çok tanıdığım var.

Evet öyle olan çok tüp bebekten arkadaşlarımda var doğal hamile kalan ama.benim rahim de sorunlu işte sezeryanim bayağı uzun sürmüştü doktor yakarak açmak zorunda kaldım dedi tekrar rahim yapışır demişti.4 tane dondurulmuş embriyom var ama bir daha o stresi çekemem Alllah evladıma sağlık versin yeter diyorum

Maasallah canim gecmis olsun hepinize.. biz de iki aylık resmimizi corona olduğumuzu öğrendikten sonraki gün çektirdik.. sukur gecti bizimki de. Allahim kimseye saglik sorunu yaşatmasın ozellikle minnacık bebeklerimize..

Hic oyle dusunme bnm bile tedavisz oldu cift rahim vardi bende bi taraf az gelismisti hatta

Ocean d vitamini kullandığım. Teşekkür ederim.

Hic oyle dusunme bnm bile tedavisz oldu cift rahim vardi bende bi taraf az gelismisti hatta
Inşallah Doktor 2 yıl korunma dedi de eşim ne gerek var diyor 3 tedavi 2 transfer 3 ameliyattan sonra kavuştuk diyor da bakalım 2 yıl beklemem biraz esnek davranırız Evlendogimde ilk 5 yıl asla çocuk istemiyorum dedim eşim ayrı ben ayrı korundum öyle korkuyordum çocuk sahibi olmaktan sonra da başımıza gelmeyen kalmadı

Bende o kafadayim o yuzdn hic bi yontem kullanmiyorm bakalm hayirlisi

Arkadaşlar doğum parası e devlette ödeme aşamasında görünüyor banka hesabım tanımlı ama yatmadı hesaba. Bu yatmış mı oluyor henüz yatmamış mı oluyor illa pttye mi gitmek lazım acaba

Arkadaşlar doğum parası e devlette ödeme aşamasında görünüyor banka hesabım tanımlı ama yatmadı hesaba. Bu yatmış mı oluyor henüz yatmamış mı oluyor illa pttye mi gitmek lazım acaba
Ben aradim oyle yaziyorsa pttt gidip kontrol etmenz lazım dedi illa pptdn alinacak o

6 ay ile 2 yaş arası geçiyor korkma biraz sabır gerekiyor yalnız cilt tepkisi var mı bebeginde

Kaka tahlili yapildi bugün temiz cikti sadece hafif ishal ile hafif mukuslu cikti dr bagirsak duzenleyici vermisti icti ishali gecti ya ben dra gitmeden once anne sütialan bebeklerin civik kaka yaptigini biliuordum gitmemistim dra neyse bugun kakasinda kan da yok cildinde kızariklikta yok sadece kakasi yesilimsi gbi mukusta gecti ilactan sonra acaba kızım alerji degil mi diyorum

Amin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…