1 saatte hayatta birkmez benm en az 3 saatNe kadar zamanda biriktiğini hissediyorsun? Benim 2-3 saati buluyor normalde 1 saatte birikiyormuş ama benim kozım saat başı emmek istediğinde birikmediğini farkediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saatte hayatta birkmez benm en az 3 saatNe kadar zamanda biriktiğini hissediyorsun? Benim 2-3 saati buluyor normalde 1 saatte birikiyormuş ama benim kozım saat başı emmek istediğinde birikmediğini farkediyorum.
Evet canım hamileyken bitkisel boyamıştım ama Süt için düşünmedim hiç
Kısır da süt yapıyormuş amaben de kısır yedim![]()
Hastane deki emzirme hemşiresi demişti ama dediğim gibi benimki en erken 2 saati buluyor birikmesi.1 saatte hayatta birkmez benm en az 3 saat
Bizimki de öyle sesler çıkarıyor uyurken doktor bi sorun görmedi ama. Gittiğimiz çocuk doktoru aynı zamanda çocuk kalp uzmanı kalpte bir sorun görmedi ama uyurken bu sesleri çıkardığını söylemekte hiç aklıma gelmedi bi daha gittiğimde söyleyeyim en iyisi.Benimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu![]()
Bende öyle düşünüyorum sleepy nin 3 numarası epey büyük diye okudum arada molfix deneyeceğim bende bir paket eğer sıkıntı olmazsa belki molfixle devam ederim.şimdi bez karşılaştırması ile geldim size. sleppy 2-3numaralar ve molfixin 2 numarası. dokuları çok benzer. sleppynin 2-3 numarası arasında fark çok geldi bana. o arada sanırım molfix kullanacağım![]()
Benimki doğduğundan beri ole biri tıkalı zaten kac tane KBB ci gezdik surekli acıyorum serumla bi tarafıda hep akıyo yesil yesilKızlar bebekleriniz hiriltili nefes alıyor mu? Özellikle ağlarken aralarda hırıltılı nefes alıyor, o titreşimi hissediyorum dokunduğum yerinden. Bir süredir filan var kafama çok takıldı. Doktora sordum telefon ile bu aylarda normal burun tıkanıklığı oluyor dedi. Fizyolojik serum onerdi.
Ama emerken burnumdan nefes alabiliyor bebeğim sanki burnu tıkanıp nasıl olabilir ki? Sizde de var mı böyle bir durum normal mi?![]()
İçseydin direk işlenmeden aşağı incek miydi acabaay napcamızı şaşırdık bende geçen gün 50cc süt sağdım uyanınca veririm diye dolaba koymadım çocuğun 4 saat uyuyacağı tuttu gözü kararttım içecektimde sonra cesaret edemedim midem bulandı.
Sakin yeme canım biz gecenin bi vakti arabada dolanmak sorunda kaldık yediğim gün sabaha kadar ne çektik. Şimdilik turşu yap ilerde yersinYa bizim de dolapta lahana var nolcak şimdi bu lahananapcaz bu gaz olayını ya
![]()
Bugün gazi biraz fazla ise daha çok kusuyorlar. Dönem dönem oluyor öyleBenimki bugün her emzirmemde kustu ya hiç böyle olmazdı![]()
Yapıyor canım benim bildiğim mandalina da portakal da yapıyor. Aslında genel olarak çiğ meyve sebze hepsi gaz yapıyorMandalina gaz yapıyor mu ya deneyen var mı ben portakal mandalina yemek istiyorum meyve suları yapıyor mu acaba![]()
Tam tersi her zamankinden iyiydi bugün şaşırdım hatta krizi tutmadı diyeBugün gazi biraz fazla ise daha çok kusuyorlar. Dönem dönem oluyor öyle
Aslında paylaştığım yazıda da pişmiş yapmaz diyo ama bence yapıyor. Tadı kokusu geçince. Bizim burda eski usul taş fırınlar var yemek götürüyoruz dün tepsi kebabı attık. Bikaç tane küçük soğan attık içine eşim seviyo diye ben o taraftan yemedim ama yine de çok gaz yaptı. Daha önce de etli tavada sarımsaksız yerden yemiştim ama yine çok ağlamıştı çocukSoğanı çiğ yiyince gaz yapıyor ama pişince gaz yapmıyor ya o mantıkla düşündüm pırasa da piştiği için gaz yapmaz gibi gelmişti sıkıntı da olmadı hiç ama![]()
Senin gece hareketli geçebilir hazır ol partiyeEee ben bugün bulgur pilavı yedim![]()
Ben her gün illaki bi tane yiyorum bazen daha fazla. Aşırı güzel bi meyve değil mi yaYaa eşim almış cennet hurması. Bende mutfakta gidip gelip bakıyorum yesem gaz yaparmı ki diye![]()
Yaaa seninkidemi yapıyo o sesi..benimkinin de kalpten falan olduğunu düşünmüyorum muhtemelen tükürüğünü kontrol edemiyo çocuk ya da reflüsü olduğunu düşünüyorum..yeni karnı doyduysa asla hafifte olsa yatıramıyorum hemen bütün süt boşalıyo resmen ağzından.. durmuyo çocuğun midesinde.. ..bu atak haftalarını nerden hesaplıyosunuzFren sesi benimkide çıkarıyo.öksürüyorda arada süt ağzına geri geliyo o öksürtüyo ama anlıyorum.Atak haftası dediklerinin ikincisini yaşıyorum ben bugün 3 gündür kaka yapmıyordu yaptı kendiliğinden uyur dedim yok uyumuyor 5 dakka uyku yarım saat meme bi türlü fırsat vermiyor göğüslerimin dolmasına doğduğundan beri en zor günü bugündü.
Kızlar merhaba. Benim oğlumda reflü var. Gazi da. Çok oluyor. Doktor maflor+ gaviscon toz ve nurse gazz damlası verdi. Çok fayda göremiyorum fiskirarak kusuyor. Bu durumda olan var mı ne zaman geçer ne siz ne kullanıyorsunuz gaz için.
Geceniz nasıl geçti pekiKız yiyin gitsin böyle 3 ay geçermiben önüme geleni yiyorum geçen eşim yemek istedi kendine yanında çiğköfte vardı nefsime hakim olamadım birkaç parça yedim aşırıya kaçmayayım diye kalanı çöpe attım
![]()