• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
şimdi bez karşılaştırması ile geldim size. sleppy 2-3numaralar ve molfixin 2 numarası. dokuları çok benzer. sleppynin 2-3 numarası arasında fark çok geldi bana. o arada sanırım molfix kullanacağım😊

Eklentiler

• IMG_20201123_211544.jpg
    IMG_20201123_211544.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20201123_211519.jpg
    IMG_20201123_211519.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 44
Benimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu 🤔
Bizimki de öyle sesler çıkarıyor uyurken doktor bi sorun görmedi ama. Gittiğimiz çocuk doktoru aynı zamanda çocuk kalp uzmanı kalpte bir sorun görmedi ama uyurken bu sesleri çıkardığını söylemekte hiç aklıma gelmedi bi daha gittiğimde söyleyeyim en iyisi.

şimdi bez karşılaştırması ile geldim size. sleppy 2-3numaralar ve molfixin 2 numarası. dokuları çok benzer. sleppynin 2-3 numarası arasında fark çok geldi bana. o arada sanırım molfix kullanacağım😊
Bende öyle düşünüyorum sleepy nin 3 numarası epey büyük diye okudum arada molfix deneyeceğim bende bir paket eğer sıkıntı olmazsa belki molfixle devam ederim.

Kızlar bebekleriniz hiriltili nefes alıyor mu? Özellikle ağlarken aralarda hırıltılı nefes alıyor, o titreşimi hissediyorum dokunduğum yerinden. Bir süredir filan var kafama çok takıldı. Doktora sordum telefon ile bu aylarda normal burun tıkanıklığı oluyor dedi. Fizyolojik serum onerdi.
Ama emerken burnumdan nefes alabiliyor bebeğim sanki burnu tıkanıp nasıl olabilir ki? Sizde de var mı böyle bir durum normal mi?😔
Benimki doğduğundan beri ole biri tıkalı zaten kac tane KBB ci gezdik surekli acıyorum serumla bi tarafıda hep akıyo yesil yesil☹️

:KK70:ay napcamızı şaşırdık bende geçen gün 50cc süt sağdım uyanınca veririm diye dolaba koymadım çocuğun 4 saat uyuyacağı tuttu gözü kararttım içecektimde sonra cesaret edemedim midem bulandı.
İçseydin direk işlenmeden aşağı incek miydi acaba 😄 bi keresinde çocuğu öperken yanağında bi damla süt kalmış ben içtim onu. Güzeldi tadı tatlıydı ama midem bulandı tabi benim de 😄

Ya bizim de dolapta lahana var nolcak şimdi bu lahana 😕 napcaz bu gaz olayını ya 😣
Sakin yeme canım biz gecenin bi vakti arabada dolanmak sorunda kaldık yediğim gün sabaha kadar ne çektik. Şimdilik turşu yap ilerde yersin 😊Valla ac geziyorum annem yemek getirmiş bir kaç çeşit benim yediğim sadece pilav la etli bi yemek oldu nohut un tadına bike bakamadım

Mandalina gaz yapıyor mu ya deneyen var mı ben portakal mandalina yemek istiyorum meyve suları yapıyor mu acaba 🤯
Yapıyor canım benim bildiğim mandalina da portakal da yapıyor. Aslında genel olarak çiğ meyve sebze hepsi gaz yapıyor 🙁

Kızlar 40 sonrası doktor kontrolüne hepiniz gittiniz mi gitcekmisiniz ben hiç hatırlamıyorum doktorun gel dediğini gitmedim o yüzden 🤔

Soğanı çiğ yiyince gaz yapıyor ama pişince gaz yapmıyor ya o mantıkla düşündüm pırasa da piştiği için gaz yapmaz gibi gelmişti sıkıntı da olmadı hiç ama 😊
Aslında paylaştığım yazıda da pişmiş yapmaz diyo ama bence yapıyor. Tadı kokusu geçince. Bizim burda eski usul taş fırınlar var yemek götürüyoruz dün tepsi kebabı attık. Bikaç tane küçük soğan attık içine eşim seviyo diye ben o taraftan yemedim ama yine de çok gaz yaptı. Daha önce de etli tavada sarımsaksız yerden yemiştim ama yine çok ağlamıştı çocuk
Eee ben bugün bulgur pilavı yedim 😬😬
Senin gece hareketli geçebilir hazır ol partiye 🥴🥳
Yaa eşim almış cennet hurması. Bende mutfakta gidip gelip bakıyorum yesem gaz yaparmı ki diye 😍
Ben her gün illaki bi tane yiyorum bazen daha fazla. Aşırı güzel bi meyve değil mi ya 😋

Fren sesi benimkide çıkarıyo.öksürüyorda arada süt ağzına geri geliyo o öksürtüyo ama anlıyorum.Atak haftası dediklerinin ikincisini yaşıyorum ben bugün 3 gündür kaka yapmıyordu yaptı kendiliğinden uyur dedim yok uyumuyor 5 dakka uyku yarım saat meme bi türlü fırsat vermiyor göğüslerimin dolmasına doğduğundan beri en zor günü bugündü.
Yaaa seninkidemi yapıyo o sesi..benimkinin de kalpten falan olduğunu düşünmüyorum muhtemelen tükürüğünü kontrol edemiyo çocuk ya da reflüsü olduğunu düşünüyorum..yeni karnı doyduysa asla hafifte olsa yatıramıyorum hemen bütün süt boşalıyo resmen ağzından.. durmuyo çocuğun midesinde.. ..bu atak haftalarını nerden hesaplıyosunuz

Kızlar merhaba. Benim oğlumda reflü var. Gazi da. Çok oluyor. Doktor maflor+ gaviscon toz ve nurse gazz damlası verdi. Çok fayda göremiyorum fiskirarak kusuyor. Bu durumda olan var mı ne zaman geçer ne siz ne kullanıyorsunuz gaz için.

İlk oğlumda vardı reflü. Mide koruyucu ve gaviskon toz kullandım 1 yaşına kadar.
Her beslemeden sonra gaviscon toz veriyordum en azından fışkırarak kusmuyordu azar azar kusuyordu.
Mide kapakçığı gelişmediği içindi. 1 yaşından sonra yavaş yavaş düzeldi. Şimdi 4.5 yaşında çok şükür bir sorunumuz yok ama en ufak kusmalı bir hastalıkta tetikliyor normalden uzun sürüyor iyileşme süresi.
Emzirdikten sonra gaviskon verip sütü sindirene kadar dik tutardım yatırdığım anca fışkırarak kusardı çünki. Bide çok korkardım uyurken kusar genizine kaçar diye falan
Zordu ama geçti çok şükür Allah dermansız dert vermesin
Kilo alımı iyiyse müdahale edilmiyor zaten
Kilo alamıyorsa ozaman operasyon gerekir demişti gittiğimiz prof.

Kız yiyin gitsin böyle 3 ay geçermi😂 ben önüme geleni yiyorum geçen eşim yemek istedi kendine yanında çiğköfte vardı nefsime hakim olamadım birkaç parça yedim aşırıya kaçmayayım diye kalanı çöpe attım🙈
Geceniz nasıl geçti peki 😄 bu soru da tuhaf oldu he 😜
Ben de bi müddet öyle yaptım ama gazı olunca çok acıklı ağlıyor içim gidiyor kız 😭

Back