• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İhtiyaçlar listesine kendimize de biberon yazmadık 😄
Emin değilim ama hurma da çok süt yapıyor canım onu da bi dene istersen. Domates gibi olanı Cennet hurması. Bi de benim en sevdiğim meyve olur kendileri :confused:
Yaa eşim almış cennet hurması. Bende mutfakta gidip gelip bakıyorum yesem gaz yaparmı ki diye 😍

Benimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu 🤔
Fren sesi benimkide çıkarıyo.öksürüyorda arada süt ağzına geri geliyo o öksürtüyo ama anlıyorum.Atak haftası dediklerinin ikincisini yaşıyorum ben bugün 3 gündür kaka yapmıyordu yaptı kendiliğinden uyur dedim yok uyumuyor 5 dakka uyku yarım saat meme bi türlü fırsat vermiyor göğüslerimin dolmasına doğduğundan beri en zor günü bugündü.

Ben ilk günden beri bestlak iciorum sütüm artmadı ama belki hızlı birikmesine yardım ediyodur onu fark etmedim
Ne kadar zamanda biriktiğini hissediyorsun? Benim 2-3 saati buluyor normalde 1 saatte birikiyormuş ama benim kozım saat başı emmek istediğinde birikmediğini farkediyorum.

Kız yiyin gitsin böyle 3 ay geçermi😂 ben önüme geleni yiyorum geçen eşim yemek istedi kendine yanında çiğköfte vardı nefsime hakim olamadım birkaç parça yedim aşırıya kaçmayayım diye kalanı çöpe attım🙈
Cumartesi bnde yedim 2tane allahım felaket bi geceydi ins sizin iyi geçer☺️

Soya lestini kotu bir sey degil ki. Hatta gida takviyesi olarak ozellikle kullananlar bile var. Cocuga kendi sutunden sonra verebilecegin en iyi seyi veriyorsun. Alternatifi ac kalmasi veya sekerli su.

Aptamil Mamanın içinde soya lesitini var ya moralim bozuldu el kadar bebeğe ne yediriyorum cok vicdan yaptım cok mutsuzum

Kızlar sizin bebişlerde öksürüyor mu arada ya bizimki arada Bi öksürük oluyor normal mi bu

Benimkide oksuruyor canim arada hemde durduk yere ama hergun ve duzenli olmayinca cok umursamadim birde her gittigimde doktor dinlemisti cigerlerini sorun olsa derdi

Benimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu 🤔
Benimki gazı varsa o sesi hep çıkartıyor bazen fren bazen keçi bazen eşek sesi maşallah tüm hayvanlar var bizde 🧐 öksürük emme sırasında süt kaçtıysa oluyor ki çok da kaçıyor nedense tazyikli mi oluyorsa artık bazen yatırınca oluyor bakıyorum ağzımda süt varmış yutmamış üşengeç hatun bir de bazen az kusuyorlar öyle olunca çıkmayınca ağızdan geri genizlerine kaçabiliyor sanki R rnp06

Kızlar sütü az olanlar için bişe dicem de değişik bi tavsiye tabi. Mama çok süt yapyo geçen ilk zamanlar için aldığımız sma bebek maması vardı. Baktım açıldıktan 3 hafta içinde tüketiniz yazyodu daha geçmemişti ama son günlerdi sıcak suya 6 kaşık mama attım, içtim. Tadı güzel değil ağır bi kokusu var ama sütüm dolup taştı o gece. Bebeğe verirken az bişe siz de için bi test edelim bakalım ondan mı arttı benim o gece😜
:KK70:ay napcamızı şaşırdık bende geçen gün 50cc süt sağdım uyanınca veririm diye dolaba koymadım çocuğun 4 saat uyuyacağı tuttu gözü kararttım içecektimde sonra cesaret edemedim midem bulandı.

Kızlar selam, annemdeydim uzun zamandır internet sıkıntılıydı anca eve geçtim hepiniz iyisinizdir umarım.
bugün sütümün azaldığını hissediyorum biraz ailevi durumlara üzüldüm onun etkisi olabilir sizce sütüm kesilmek üzere midir göğsüm boş gibi elleyince, yeniden artması için ne yapabilirim başına gelen var mı?
Selam hoşgeldin belki görselin faydası olur.
Ben lohusalığın 20 gününü berbat geçirdim ağlamak üzüntü stres tartışma her şey vardı sütüm kesilmedi bence senin de kesimedi uyu dinlen ve bebeğine odaklan ten teması yap bol bol eskisine dönecektir
4345AD1F-8D7A-4C40-B7BE-31FAF6CBD54F.png

Fren gibi patinaj gibi sesi benim minikte yapıyor uykusunda hiç sorun olacağını düşünmemiştim bazen gaz çıkarmaya çalışırken daha çok yapıyor

Bizde de öle garip sesler cıkıyor ara ara ben normal sanıyordum aslında kardiyologa filan yönlendiren olmadı hiç 🤔

Benimki gazı varsa o sesi hep çıkartıyor bazen fren bazen keçi bazen eşek sesi maşallah tüm hayvanlar var bizde 🧐 öksürük emme sırasında süt kaçtıysa oluyor ki çok da kaçıyor nedense tazyikli mi oluyorsa artık bazen yatırınca oluyor bakıyorum ağzımda süt varmış yutmamış üşengeç hatun bir de bazen az kusuyorlar öyle olunca çıkmayınca ağızdan geri genizlerine kaçabiliyor sanki R rnp06
benimki de öyle. keçi başladı diyorum🤣

Back