- Emoji Skoru
- 4.024
- Puanlar
- 158
Bnce sinirle sölüyor kesinlikle bende biraz öleyim benm eşimde öyle iyiyken cok iyiyiz ama bi tartısma da cok kırıcı oluyoruz gercekten o yüzden bnce cokta takılıp kafanda cevirip durma derim ben bak sen yine ne güzel cok iyi annesin diyormus bizimki sürekli benm anneliğimi eleştiriyor Bi türlü begendşremedik adama tartısmalar da neler sölüyo hayır beni sevdiğini bilmesem hissetmesem o kelimelere Bi dakika durmam yanında bu arada sacına maşa yapacak zaman bile bulmus sun cok güzelEşime sinir oldum. Akşam saçına maşa yaptım. Maşayı da makyaj masasının yanına bıraktım soğusun diye. O sırada da kızım kendiliğinden uyudu diye seviniyordum. Neyse bu geçerken maşaa çarptı düşürdü. Sonra vay efendim 50 kere söylemiş bu buraya konur muymuş. Bu lafları yüksek sesle ve uyuyan bebeğin yanında söylüyor. Çıldırdım tabii. Sen insan değilsin dedim bende bağırdım bi sürü hakaret ettim altta kalmadım senin başında biri bağırsa ne hissedersin heralde sen bebekken baban devamlı başında bağırdı ondan böyle oldun dedim . Sonra annemlere yemeğe gittik orada bir şey belli etmedik tabii. Evde küsüz.
Bu kadar dengesiz olunmaz ya. İyiyken canını verir. Bütün işi yapar gözümün içine bakar. daha bu olaydan 1 saat önce sen benim canımsın şöyle iyi annesin iyi ki seninle evlenmişim diyen adam en ufak bir tartışmada düşman gibi. O kadar kırıldım ki anlatamam.