- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa gercektenmi bilmiyordumSaydıklarından bitek turşuyu yeme gazdan ziyade ibrahim sarsçoğlu sütü azaltır diyor.
Yok canım smear acıtmıyorKızlar size birkaç sorum daha var;
1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki![]()
Hahah o da doğru.Kız vajinal doğum yapıp smear mı korkutuyor![]()
Acıtmıyo canım benim 40 gün kontrolümde yapıldı, bir daha 6 ay sonra gel dedi doktorumKızlar size birkaç sorum daha var;
1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki![]()
Ağdayı bilmiyorum da smear acıtmıyor canımKızlar size birkaç sorum daha var;
Mandalina gaz yapıyor mu ya deneyen var mı ben portakal mandalina yemek istiyorum meyve suları yapıyor mu acabaSütlaç artırıyo aslında ama bilemedim. Psikolojimiz bozulacak şu gaz olayından ya. Eşim kavrulmuş fındık almış çarşıdan yemeden önce internete yazdım gaz yapar mı diyeyapıyomuş tabi
ama anne sütünü de yüzde 10 oranında artırıyomuş
Canım biz pamuk un şeker kahve çörek otu tuz yumurta gibi şeyler koyduk kaselere yanına da para koyduk yıkayıp fotoğraf çektik sonra da dua okudu ananem. Yıkama suyuna da altın koyduk adetmişKızlar 40 nasıl çıkarılıyor sanırım yanlızım eşimle yiz ve başka kimse yok aslında annem burda ama teyzem gil de ve acelesi yok dedi 40 dan sonra ne zaman çıkarmak istersen o zaman çıkarılır dedi yani resmen kız kardeşinde oturmak için 40 ini erteleyecek benim de içime sinmiyor
soru 1: 40 dan sonra herhangi bir gün yapılır mı bu 40 ucurma?
Soru 2: eşimle ben nasıl yapıcaz?
Biz bişey yapmadık canım sadece büyük annanem suyun icine altın atın demiş onu attık bide annem evden suya bikaç sure dua okumuş onu getirdi bebişin suyuyla karıştırdık bu kadarKızlar 40 nasıl çıkarılıyor sanırım yanlızım eşimle yiz ve başka kimse yok aslında annem burda ama teyzem gil de ve acelesi yok dedi 40 dan sonra ne zaman çıkarmak istersen o zaman çıkarılır dedi yani resmen kız kardeşinde oturmak için 40 ini erteleyecek benim de içime sinmiyor
soru 1: 40 dan sonra herhangi bir gün yapılır mı bu 40 ucurma?
Soru 2: eşimle ben nasıl yapıcaz?
Çok canım çekiyor ama korkudan yiyemşyorumMandalina gaz yapıyor mu ya deneyen var mı ben portakal mandalina yemek istiyorum meyve suları yapıyor mu acaba![]()
6 ay mi niye ya bitmiyor mu bu kontrollerAcıtmıyo canım benim 40 gün kontrolümde yapıldı, bir daha 6 ay sonra gel dedi doktorum
Yaaa hayallerim yıkıldı şuan amaay durun kuru fasülye sıkıntı gibi. 2 gün önce yemiştim bugün gün boyu sancılıyız. gece de öyleydi. bir de pilavın üstüne 1 kaşık koydum demekki tabak tabak yesem yanmıştık
ayllllliiiin35 kuru yeme
![]()
Asıl canımızın çektiğini yemezsek sütün kesilir derler biz hiç bişey yiyemiyoruz nasıl bir döngüÇok canım çekiyor ama korkudan yiyemşyorum
Artık rutin kontroller 6 ayda bir olacakmış benim miyom var onu takip etmek istedi doktorum, yaş da 356 ay mi niye ya bitmiyor mu bu kontroller![]()
Soğanı çiğ yiyince gaz yapıyor ama pişince gaz yapmıyor ya o mantıkla düşündüm pırasa da piştiği için gaz yapmaz gibi gelmişti sıkıntı da olmadı hiç amaO gaz yapmamıştır bence canım diğer yediklerin yapmıştır. Pırasa mesela soğangillerden nasıl yedin kuzu büyük cesaret valla![]()
Ya bizim de dolapta lahana var nolcak şimdi bu lahanaOlmadıysa iyi ama soğan grubunda ya Onyuzden dedim ben lahana sarması yedim sabaha kadar uyumadık bende de feci gaz yaptı bi daha tövbe
Ara verip dene bari arada dinlensin minik kuzu yabenim eşim bu akşam brokoli çorbası istediyaptım ama benim oğlan fenaydı bugün. ancak sakinledi ve uyudu sabahtan beri sancısı vardı. durup durup ağladı. brokoliyi denesem mi bilemedim. sipriş verdiğim momys bliss damla da geldi. belki onu test edebilirim çorbayı içip
![]()
Benimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğuKızlar sizin bebişlerde öksürüyor mu arada ya bizimki arada Bi öksürük oluyor normal mi bu