• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar size birkaç sorum daha var;
1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin 😅
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki 😬
Yok canım smear acıtmıyor

Kızlar 40 nasıl çıkarılıyor sanırım yanlızım eşimle yiz ve başka kimse yok aslında annem burda ama teyzem gil de ve acelesi yok dedi 40 dan sonra ne zaman çıkarmak istersen o zaman çıkarılır dedi yani resmen kız kardeşinde oturmak için 40 ini erteleyecek benim de içime sinmiyor
soru 1: 40 dan sonra herhangi bir gün yapılır mı bu 40 ucurma?
Soru 2: eşimle ben nasıl yapıcaz?

1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin 😅
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki 😬
Acıtmıyo canım benim 40 gün kontrolümde yapıldı, bir daha 6 ay sonra gel dedi doktorum

Ağdayı bilmiyorum da smear acıtmıyor canım

Sütlaç artırıyo aslında ama bilemedim. Psikolojimiz bozulacak şu gaz olayından ya. Eşim kavrulmuş fındık almış çarşıdan yemeden önce internete yazdım gaz yapar mı diye 😄 yapıyomuş tabi 😒 ama anne sütünü de yüzde 10 oranında artırıyomuş
Mandalina gaz yapıyor mu ya deneyen var mı ben portakal mandalina yemek istiyorum meyve suları yapıyor mu acaba 🤯

Kızlar 40 nasıl çıkarılıyor sanırım yanlızım eşimle yiz ve başka kimse yok aslında annem burda ama teyzem gil de ve acelesi yok dedi 40 dan sonra ne zaman çıkarmak istersen o zaman çıkarılır dedi yani resmen kız kardeşinde oturmak için 40 ini erteleyecek benim de içime sinmiyor
Canım biz pamuk un şeker kahve çörek otu tuz yumurta gibi şeyler koyduk kaselere yanına da para koyduk yıkayıp fotoğraf çektik sonra da dua okudu ananem. Yıkama suyuna da altın koyduk adetmiş

Biz bişey yapmadık canım sadece büyük annanem suyun icine altın atın demiş onu attık bide annem evden suya bikaç sure dua okumuş onu getirdi bebişin suyuyla karıştırdık bu kadar 🤷‍♀️

Kızlar selam, annemdeydim uzun zamandır internet sıkıntılıydı anca eve geçtim hepiniz iyisinizdir umarım.
bugün sütümün azaldığını hissediyorum biraz ailevi durumlara üzüldüm onun etkisi olabilir sizce sütüm kesilmek üzere midir göğsüm boş gibi elleyince, yeniden artması için ne yapabilirim başına gelen var mı?

O gaz yapmamıştır bence canım diğer yediklerin yapmıştır. Pırasa mesela soğangillerden nasıl yedin kuzu büyük cesaret valla 😄
Soğanı çiğ yiyince gaz yapıyor ama pişince gaz yapmıyor ya o mantıkla düşündüm pırasa da piştiği için gaz yapmaz gibi gelmişti sıkıntı da olmadı hiç ama 😊

benim eşim bu akşam brokoli çorbası istedi😂yaptım ama benim oğlan fenaydı bugün. ancak sakinledi ve uyudu sabahtan beri sancısı vardı. durup durup ağladı. brokoliyi denesem mi bilemedim. sipriş verdiğim momys bliss damla da geldi. belki onu test edebilirim çorbayı içip🤣
Ara verip dene bari arada dinlensin minik kuzu ya 😊

Kızlar sizin bebişlerde öksürüyor mu arada ya bizimki arada Bi öksürük oluyor normal mi bu
Benimki de öksürüyor ama ağlamaya çalışırken öksürüyor ağlayamıyor bi türlü rahat rahat..muayenesinde üfürüm bile yok ama çocuk kalp uzmanı görsün bi aklımızdan çıksın rahatlayalım dedi doktorumuz iyice aklıma soktu yokken..banyo yaptirirken de hep nefesini zor dönderiyo garip bi ses çıkarıyo araba fren yapıyomuş gibi uykuda da yapıyo yatarkende o sesi yapıyo bi türlü çözemedim çocuğu 🤔

Back