2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah canımm, Allah razı olsun. Sen de sağlıkla al bebişini kucağına, sana babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah🤲🧿😍
Ahhhh ne guzel bir dua yarabbim rabbim sanada kat ve katini nasip etsin insallah guzel yürekli insan💜

Kizlarr su ozel mesaj grubu nasil oluyor bilen onu bi yapiversin burdakileride oraya aliiverrrsinn

Kızlar ben doktora gittim ama 6+1 diye bakmak istemedi daha küçük haftaya gel net olsun dedi.Ucundan baksa nolacak sanki😅

Bu akşam elinde 2 litrelik kolayla, cekirdekle marketlerde izdiham yaratan benciller yüzünden biz aylar sonra hastanelerdeki doluluk sebebiyle kontrollerimize gidebilecek miyiz acaba. Moralim çok bozuk gerçekten.
Her şerde bir hayr vardır.Bu kadar şey başımıza geldi hala millet akıllanmadı.2 günde aç kalmazdık ortalık cahil dolu ve bunların akıllanacağıda yok😕

Bu akşam elinde 2 litrelik kolayla, cekirdekle marketlerde izdiham yaratan benciller yüzünden biz aylar sonra hastanelerdeki doluluk sebebiyle kontrollerimize gidebilecek miyiz acaba. Moralim çok bozuk gerçekten.
Offf sorma yaaaa millet 2 gun acliktan olcekmisti abi 2 gun makarna ye yabi ne bu neee ya saka gbiyiz

Kizlarr su ozel mesaj grubu nasil oluyor bilen onu bi yapiversin burdakileride oraya aliiverrrsinn
Canim nasil kuruluyor bilmiyorum whatsaap grubu kursak daha mantikli ins kullanmayan vardir mesela ben🤭🤭grup acicam whatsaap katilmak isteyen bana ozelden numarasini ve ismini yazarsa orda bulusmus oluruz hepinizi opuyorum benim melek beni wc ye kaldirdi alistirmalara devam buraya uykusuz bi ben biraktim bulan nini soyleyip uyutabilirmi🤣🤣🤣

Kızlar ben doktora gittim ama 6+1 diye bakmak istemedi daha küçük haftaya gel net olsun dedi.Ucundan baksa nolacak sanki😅
O doktoru kiniyorum nedemek bakmamak zaten ortam kotu onun keyfinde gore bidaha git gel yapmak bizim icin tehlikeli 🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

Günaydin kizlar
Nasılsıniz bakim
Benim bulantım devam ediyor folik asiti kestikten sonra çok çok daha iyi ama.
Dün akşamki olaya yorum dahi yapamıyorum şoktayım cidden.. Cahillikten en üst seviye.. Çok üzücü gerçekten. Çarşamba doktora gidebilsem bare

Canim nasil kuruluyor bilmiyorum whatsaap grubu kursak daha mantikli ins kullanmayan vardir mesela ben🤭🤭grup acicam whatsaap katilmak isteyen bana ozelden numarasini ve ismini yazarsa orda bulusmus oluruz hepinizi opuyorum benim melek beni wc ye kaldirdi alistirmalara devam buraya uykusuz bi ben biraktim bulan nini soyleyip uyutabilirmi🤣🤣🤣
Canim bence en iyisi birbirlerimizi ınstagramdsn eklemek ve orda bi grup acmak numarasini herkes vermeyebilir

Günaydin kizlar
Nasılsıniz bakim
Benim bulantım devam ediyor folik asiti kestikten sonra çok çok daha iyi ama.
Dün akşamki olaya yorum dahi yapamıyorum şoktayım cidden.. Cahillikten en üst seviye.. Çok üzücü gerçekten. Çarşamba doktora gidebilsem bare
Beni. Goguslerim varya ortadan ayrıldılar sanki oyle bi aci batma yok yaaa can cektirio bana

X