2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sabah kalkinca kotu oluyor sanki kopacaklar gibi oluyo ama gun icinde azaliyor yalniz bugun fark ettim ucuna dokundugumda sanki aci biber surmusler gibi bi aci var
Dokunamam ben suannnnnn canim.cok narimnnn vallaa nasil yapacam ben

Bende kkdan bir arkadaş edindim iyikide arkadaşım. Sırdaş olduk resmen. Yıllar önce hamile kalmak için çabalıyorduk dertleşiyorduk çok şükür şimdi onun minnak bebişi var bende hamileyim 🤰 WhatsApp ta konuşuyoruz ama mesafe dolayısıyla görüşmedik hiç.
Güzel olmuş işte Bizde açarız watsaap Grubu bazen siteye giremiyoruz

Doktora gidince kontrolden sonra diycem benim hgc bakin o yuksek degeri gormek istiyorum 3 sene sonra bu benim hakkim😂😂
Ben hcgyi değil de idrar testinde kopkoyu çift çizgiyi görmeyi arzu ediyordum hep çok şükür gördüm 😍 şimdi tek arzum miniğimin minik kalp atışları 😍🤲

Cunku ben kizimdan okadar uzun sure ayri kalamam oda bensiz asla uyumaz durmaz onun kokusuyla o sanci kismini daha hafif geciririm diyorum tabi sezeryan falan olmassa son anda

Benim uykum geldi bana musade kizlar whatsaap gurubu kurarsaniz haberim olsun benide eklersiniz ozelden atarim no herkeze iyi geceler allaha emanet olun

X