2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar merhaba, öncelikle hepiniz bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Allah'ım doğum kucağınıza aldığınız günleri de göstersin. hepiniz hamile olduğunuz için sizlere sormak istedim. dün ya da bugün regl olmam gerekiyordu olmadım, sabah 3 farklı test aldım erken gebelik testi de vardı içlerinde,3ü de negatif çıktı maalesef. ama 3 4 gündür karnımın alt kısmında rahim bölgemde sızlama gibi ağrı var,sağ yumurtalığımda da hani yumurta çatlarken bi ağrı hissederiz ya yumurtalıkta,işte öyle bi ağrı geliyor sağ tarafa arada. aranızda regl günü gebelik testi negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı. adetim düzenlidir 28 güne bi olurum. stres yapıyorum diye mi geçikti acaba. geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu ay o mu adetimi geciktirdi bilmiyorum.
Ciceeeemmm yaaa😍 insalllaah hamilesidir kuzumm ay cok heyecanlandim mesajini okurkeeen en kisa zamanda haberini ver olabilir hemen testte cikmaz kan verebilirmisin dicem ama sizin orda karisik☹

Bak biraz rahatlattın beni. Yok evdeyim hiçbişey yapmadım eşime yaptırdım hep. Benim doktor biraz pinpirikli galiba. Ben stres yapmayayım akışına bırakayım. Saol canım rahatladım biraz 😊😊
Benim doktorum da öyle ama yani bize stres olmaz bunun bilincinde. O yüzden strese sokmuyor beni. Ben ishal olunca iyiki aradın fazla ishal olursan bebeğini kaybedersin demişti. Korktum o zaman biraz ama iyiki demiş yoksa ben amaan nolcakki diyip yasakladığı şeyleri yiycektim ishal halim devam edecekti çünki bana göre ishal olmak kabızlıktan iyidir.
Ben ağrımı tartıyorum kendimce. Adet olduğum ağrıdan daha hafif ağrılarım. Bi kere düşük yaşadım o ağrıyı da biliyorum o yüzden kendimce puanlayabiliyorum ağrımı.

Benim goguslerim varyaaaa of offfffd şiştiiiii davul olduuu ic çamaşırlarımım sıkıyor artik

kızlar merhaba, öncelikle hepiniz bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Allah'ım doğum kucağınıza aldığınız günleri de göstersin. hepiniz hamile olduğunuz için sizlere sormak istedim. dün ya da bugün regl olmam gerekiyordu olmadım, sabah 3 farklı test aldım erken gebelik testi de vardı içlerinde,3ü de negatif çıktı maalesef. ama 3 4 gündür karnımın alt kısmında rahim bölgemde sızlama gibi ağrı var,sağ yumurtalığımda da hani yumurta çatlarken bi ağrı hissederiz ya yumurtalıkta,işte öyle bi ağrı geliyor sağ tarafa arada. aranızda regl günü gebelik testi negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı. adetim düzenlidir 28 güne bi olurum. stres yapıyorum diye mi geçikti acaba. geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu ay o mu adetimi geciktirdi bilmiyorum.
Canim morelini bozmak istemem ama 3 senedir ugrastigim icin soyluyorum eger gebelik olsaydi ikinci cizgi silikte olsa cikardi stresten gecikmis olabilir bu ara kotu seyler yasiyoruz bende 6 gun gecince yaptim stresten geciktim diye dusundum uc dort gun sonra tekrar dene yada okadar bekleyemem dersen kan ver onda kesin cikar

Ben ilk gebeligimde de kadınlar kulübü deydim orda Ekim kasim gurubumuz vardı hata WhatsApp kurduk. 4 senedir beraberiz buluştuk 5 kez falan güzel dostluklar oldu
Bende kkdan bir arkadaş edindim iyikide arkadaşım. Sırdaş olduk resmen. Yıllar önce hamile kalmak için çabalıyorduk dertleşiyorduk çok şükür şimdi onun minnak bebişi var bende hamileyim 🤰 WhatsApp ta konuşuyoruz ama mesafe dolayısıyla görüşmedik hiç.

Ciceeeemmm yaaa😍 insalllaah hamilesidir kuzumm ay cok heyecanlandim mesajini okurkeeen en kisa zamanda haberini ver olabilir hemen testte cikmaz kan verebilirmisin dicem ama sizin orda karisik☹
oyy kuzuum sen de burdasın doğru yaa aralık annişisin sen dee, maşallah sana :nazar: sağlıkla al bebişini kucağına inşallaahhhhh. bilmiyorum kendimi çok kaptırmak istemiyorum,3 negatifi görünce moralim bozuldu bugün. hayırlısı olsun tatlım1 2 güne ,regl olmazsam g,decem kan vermeye inşallah

Hepimizde ara ara agrilar oluyor normal benim doktorum da kanaman olursa dayanamicak agrin olursa hic bekleme hemen gel dedi. Normal daha 8 ay boyunca agri cekecegiz kimi zaman ufak tefek kanamalarimiz olacak hazirlikli olmaliyiz hepsine

İnşallah olmaz canım ilk hamileliğimi lekelenmeyle kaybettim inşallah olmaz hiç kırmızı bişey görmem doğurana kadar 🤲

Canim morelini bozmak istemem ama 3 senedir ugrastigim icin soyluyorum eger gebelik olsaydi ikinci cizgi silikte olsa cikardi stresten gecikmis olabilir bu ara kotu seyler yasiyoruz bende 6 gun gecince yaptim stresten geciktim diye dusundum uc dort gun sonra tekrar dene yada okadar bekleyemem dersen kan ver onda kesin cikar
evet haklısıngaliba canım,ben de öyle düşünüyorum,olsaydı silik de olsa çıkardı. anında tek çizgi oldu testler. napalım kısmet bi daha ki aya inşallah. bir an önce biter inşallah sıkıntılı günler.

evet haklısıngaliba canım,ben de öyle düşünüyorum,olsaydı silik de olsa çıkardı. anında tek çizgi oldu testler. napalım kısmet bi daha ki aya inşallah. bir an önce biter inşallah sıkıntılı günler.
Insallah vardirda yaniliyorumdur canim o duyguyu uz7n zaman yasadim umarim melegin seni fazla bekletmeden gelir burdan bizede guzel haberlerini verirsin

Insallah vardirda yaniliyorumdur canim o duyguyu uz7n zaman yasadim umarim melegin seni fazla bekletmeden gelir burdan bizede guzel haberlerini verirsin
amin canım inşallah. isteyen herkese nasip etsin Allah'ım bekletmeden. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı :nazar: :KK200:

Ben en büyük iç çamaşırımı giydim hamile olduğumu öğrendiğimden beri. O yüzden ağrım çok olmuyor
Yok anam hersey kalibima gore almam lazim xxl herseyden😂
Benim bugun biraz rahatlama var goguslerimde ama icamasiri cikardim birden felaket acidi😖😖
Rahatlamamii ah benimkiler kimildamak dahiiiii istemiyorlarrr😂

oyy kuzuum sen de burdasın doğru yaa aralık annişisin sen dee, maşallah sana :nazar: sağlıkla al bebişini kucağına inşallaahhhhh. bilmiyorum kendimi çok kaptırmak istemiyorum,3 negatifi görünce moralim bozuldu bugün. hayırlısı olsun tatlım1 2 güne ,regl olmazsam g,decem kan vermeye inşallah
Yaaa valla allahtan umut kesilmez canim belki gec dollenmede olmus olabilir bi kobu ac belki yasayan falan vardir sana yardimci olurlar umarim vardir umarim hamilesindir aralik annesi olarak bekliyoruz senii👼🤰

Yaaa valla allahtan umut kesilmez canim belki gec dollenmede olmus olabilir bi kobu ac belki yasayan falan vardir sana yardimci olurlar umarim vardir umarim hamilesindir aralik annesi olarak bekliyoruz senii👼🤰
inşallah canımmm, bekleyim bakalım bi kaç güne gelen giden olmazsa kan vermeye çıkarımmm :KK200:

X