2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar aksam yemeginden sonra kendini kotu hisseden mide bulantisi olan maden suyu icme istegi hisseden varmi benim bugun birazda basim donuyor sanki gun gectikce bebisler kendilerini daha cok hissetirmeye basladi

Kizlar aksam yemeginden sonra kendini kotu hisseden mide bulantisi olan maden suyu icme istegi hisseden varmi benim bugun birazda basim donuyor sanki gun gectikce bebisler kendilerini daha cok hissetirmeye basladi
Şu anda aynı şeyi yazmaya girdim. Midem kötü oldu biraz ve başım da iyi değil

Canlar balık yağı kullananiniz var mı? Bir de d vitamini kullanan var mı malum dışarı çıkamıyoruz

Aksam yemeginden sonra sanki pilim bitiyor aslinda cok bisey yaptigim yok ama asiri yorulmus hissediyorum kendimi simdi nasil bir uyku bastirdi anlatamam
Ben düne kadar çalıştım aslında ve böyle hissetmemiştim hiç. Bugün ilk günüm izinde ve çok halsizim ve midem iyi değil gerçekten. Zamanlama harika yani

Ben düne kadar çalıştım aslında ve böyle hissetmemiştim hiç. Bugün ilk günüm izinde ve çok halsizim ve midem iyi değil gerçekten. Zamanlama harika yani
Ne guzel en azindan disari cikabilmissiniz ben tam 1 aydir disari adim atmadim evde zaman gecmiyor

Kizlarrrrrrrrrrrrr.
Aksam namazını kılmıştım oturdum dua ediyorum kasiklarima.dokundum resmen boyle kalp atar pit pit pit oldu o an kalp ritmik degistiiiiiii sakin biyere gidin ve kasiklarinida koyun elinizi hissedicekmisniz biseyy cok tuaf oldum ❤❤❤❤

Ne guzel en azindan disari cikabilmissiniz ben tam 1 aydir disari adim atmadim evde zaman gecmiyor
Evet hep dışardaydım mecburen aslında. Ama 10 gün önce hamile olduğumu öğrenince korktum biraz. Yani ben alışmıştım ama onu korumam lazımdı. 10 gündür keseyi bekledik o yüzden. Bu dönemde çalışmak zorunda olan herkese saygım sonsuz Allah kolaylık versin. Bugün hastanede herkese bunu söyleyerek çıktım.

Çok güzel gerçekten

Hemede nasıl ya akşam yemeği ve sabah kahvaltısı yapmadan önce de de bulanıyor

6. haftayı doldurmamla beraber hafiften mide bulantısı tansiyon düşmesi yaşamaya başladım bende. Sabah kalkınca daha iyi oluyorum ama akşam olunca bir haller oluyor bana da. Dün sadece bir çorba içebildim biber dolması yapmıştım biberin kokusundan midem bulandı yiyemedim

Herkese yavaş yavaş hissediyor artık bende miğde ağıris da var

58.3 kilo.olmusum bense vah vah vah diyorum

Yaaa ne degisik yaaaaa ay yuce mevlam hareketlerini duyarsak bide herhlde ben sevincimden ucarimmm

Ben hareket hissetmiyorum ama kasığımdaki şişliği çok belirgin hissediyorum sanki bi topçuk var gibi karnımda

Gönlünüzün temizliğiyle hissettiniz o anda bence. Güzel bişey hoşuma gitti sizin adınıza
Yaaaa nebiliyim elimi kasiklarima koydum ayet-el kursi okuyim dedim yaaa okurken pit pit pit oldu saf taraaaaf yuce mevlam nelwre kadirsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…