2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben hareket hissetmiyorum ama kasığımdaki şişliği çok belirgin hissediyorum :KK22: sanki bi topçuk var gibi karnımda
Benimse sis.suan kasiklarim ic çamaşırlarim.sıkıyor lastik.izi oluyo yaa büyüklerinde alayim diyorum 101 e inerim.ordan alirim en yakınım orasi esimin esfmanalrini giyiyorum kendimkiler malesef olmuyo 😂

Kizlar bileniniz vardir ama bilmeyeninizde varsa die soylemek istiyorum hamilelikte sol tarafa dönüp yatmalısınız sirt ustu ve sag tarafiniza yatmamaya özen gösterin kan akisini yavaşlatıyormus.
ben genelde hep sagima doner uyurdum sola donup uyumaya özen gosteriyorum kolum uyuşmuş resmen ustune yatmisim kalkkmiyor vallahi kolum .
aklınızda bulunsun solaaa yatin artik 👶👼
Evet canim ilk hamileligimde doktorum da söylemişti bunu. Ayrıca yataktan kalkarken sırtüstü haldeyken kalkmamak gerekiyor. Sola dönüp oturur pozisyona gelip sonra kalkmak gerekiyor.
Bir de kalkarken bitinden destek almamak gerekiyor. Yani mesela kalkamadın eşinin elini tutup kalkarsın ya o da sıkıntıymış. Asılmamak gerekiyor yani. Bunu da dr söylemişti

Evet canim ilk hamileligimde doktorum da söylemişti bunu. Ayrıca yataktan kalkarken sırtüstü haldeyken kalkmamak gerekiyor. Sola dönüp oturur pozisyona gelip sonra kalkmak gerekiyor.
Bir de kalkarken bitinden destek almamak gerekiyor. Yani mesela kalkamadın eşinin elini tutup kalkarsın ya o da sıkıntıymış. Asılmamak gerekiyor yani. Bunu da dr söylemişti
Eyyy anammmmm adam evde yoksa ben nasil kalkicam😂 karsiya bi ip ben cekerim.ipi ip bana destek olur herhlde😂 yollar ince tedirgin otueup tedirgin kalkiyorum ben zaten eski ben ben degilimm👶

Eyyy anammmmm adam evde yoksa ben nasil kalkicam😂 karsiya bi ip ben cekerim.ipi ip bana destek olur herhlde😂 yollar ince tedirgin otueup tedirgin kalkiyorum ben zaten eski ben ben degilimm👶
Canım işte tam tersi o şekilde kalkmamak gerekiyor. Yani kendi kendine önce soluna dönüp sonra oturağına gelip sonra kalkmak gerekiyor

Benimse sis.suan kasiklarim ic çamaşırlarim.sıkıyor lastik.izi oluyo yaa büyüklerinde alayim diyorum 101 e inerim.ordan alirim en yakınım orasi esimin esfmanalrini giyiyorum kendimkiler malesef olmuyo 😂
Canım hamileyken çamaşıra dikkat et pamuklu olsun ve utulenerek giyilirse daha iyi enfeksiyon çok oluyor hamilelikte şimdiden tedbir almâliyiz zaten sık gidemiycez doktora dikkat edelim ve bol su icicez

Kizlarrrrrrrrrrrrr.
Aksam namazını kılmıştım oturdum dua ediyorum kasiklarima.dokundum resmen boyle kalp atar pit pit pit oldu o an kalp ritmik degistiiiiiii sakin biyere gidin ve kasiklarinida koyun elinizi hissedicekmisniz biseyy cok tuaf oldum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤
Banada dun oldu canim aynisi cok degisik bir his ama ben gaz olabilir dedim cunku bu donemde hissetmek imkansiz

6. haftayı doldurmamla beraber hafiften mide bulantısı tansiyon düşmesi yaşamaya başladım bende. Sabah kalkınca daha iyi oluyorum ama akşam olunca bir haller oluyor bana da. Dün sadece bir çorba içebildim biber dolması yapmıştım biberin kokusundan midem bulandı yiyemedim
Bende bugun kahvaltiya patatrs kizartayim dedim yagin kokusu midemi bulandirdi esime dedim sen kizart ben kaciyorum yoksa cikaricam dedim birde ben bugun cok usuyorum ayaklarim buz gibi normalde kisin bile ince giyinirim usumem ama bugun dondum resmen suanda battaniye altinda isnmaya calisiyorum ama hala isinamadim

Canım hamileyken çamaşıra dikkat et pamuklu olsun ve utulenerek giyilirse daha iyi enfeksiyon çok oluyor hamilelikte şimdiden tedbir almâliyiz zaten sık gidemiycez doktora dikkat edelim ve bol su icicez
Evet canim utuyede bayilirim yaaaa😂 yapcaz artik enfeksion olmayalim
Suyuuu zorla iciyorum yaaa🙄

Banada dun oldu canim aynisi cok degisik bir his ama ben gaz olabilir dedim cunku bu donemde hissetmek imkansiz
Gaz sıkışmasiii gbi değildi bu canim ya bi farkliydi blmiyorum doktora sorucam sagdami.soldami acaba sagdaysa eger pit pit bisi hisettim ayetel kursi okurken cok degisil oldu suan oyle olmuyor o esnada cok farklıydı gozlerim.dolduuu blmiyorum canim

Bende bugun kahvaltiya patatrs kizartayim dedim yagin kokusu midemi bulandirdi esime dedim sen kizart ben kaciyorum yoksa cikaricam dedim birde ben bugun cok usuyorum ayaklarim buz gibi normalde kisin bile ince giyinirim usumem ama bugun dondum resmen suanda battaniye altinda isnmaya calisiyorum ama hala isinamadim
Kansizlik falan olmasin ☹ sen bi kan degerlerine baktir canim doktorum 7 veya 6 tup kan istemisdi bendennn

U Ulke34 canım o oturuş anında bir damara denk gelmişsin. Ben hamile olmadan önce başka zamanlarda da bazen öyle birşey hissediyorum. Bebekle ilgili bu tarz birşeyi bu dönemde hissetmek mümkün değil.

Zaman durdu zaten ilerlemiyor ben keseyi gorcem allahin izniyleee de 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dicek ben kafadan 1 ay geneeeee merakli bisekilde beklerim
Çok bekledin belki bebişin sana sürprüs yapar :rolleyes: gidince keseyi de bebişi de kalp atışını da hepsini bi arada halledersin inşallah 🤲

Kizlar aksam yemeginden sonra kendini kotu hisseden mide bulantisi olan maden suyu icme istegi hisseden varmi benim bugun birazda basim donuyor sanki gun gectikce bebisler kendilerini daha cok hissetirmeye basladi

Benim aşşırı gazım oluyo akşam yemeğinden sonra. Karnım davul gibi oluyo 5dakkada bir tuvalete gaz çıkarmaya koşuyorum 🤦

Kizlarrrrrrrrrrrrr.
Aksam namazını kılmıştım oturdum dua ediyorum kasiklarima.dokundum resmen boyle kalp atar pit pit pit oldu o an kalp ritmik degistiiiiiii sakin biyere gidin ve kasiklarinida koyun elinizi hissedicekmisniz biseyy cok tuaf oldum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤

Canım ben demin düğmeme Yusuf suresi okuyayım dedim. Elimi karnıma koydun okumaya başladım. O ana kadar hiç bir haraket yoktu sakindi karnım. Ama okuyunca karnımda tatlı kasılmalar oluştu. Bende hatta hissettin mi minnoş dedim 😍 inşallah tekmeleyeceyi günleri görelim canım 🤲

Canım ben demin düğmeme Yusuf suresi okuyayım dedim. Elimi karnıma koydun okumaya başladım. O ana kadar hiç bir haraket yoktu sakindi karnım. Ama okuyunca karnımda tatlı kasılmalar oluştu. Bende hatta hissettin mi minnoş dedim 😍 inşallah tekmeleyeceyi günleri görelim canım 🤲
Kızlar heyecanınızi anlıyorum ama çok erken daha ☺️😍

Gaz sıkışmasiii gbi değildi bu canim ya bi farkliydi blmiyorum doktora sorucam sagdami.soldami acaba sagdaysa eger pit pit bisi hisettim ayetel kursi okurken cok degisil oldu suan oyle olmuyor o esnada cok farklıydı gozlerim.dolduuu blmiyorum canim
Yok canim bebislerin henuz okadar hissetirme gucu yok ki o gunlerde gelecek merak etme

Merhaba bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim adetim 5 gün gecikmişti kan testi yaptrdım 632 çıktı 2 gün sonra tekrr yaptrdım 1163 çıktı kaç haftalık olmuş oluyor bide hftaya gittiğimde keseyi görebilir miyim acaba

X