ilki kimyasaldi. hamileyim diye ogrendim 2 gun gecti ve dustu. 171 i gordu en fazla beta sonra gittiNie böyle hemen korktun canim ilk hamileliginde degerin kactiki
Muhtemelen hepimiz bu şartlardan dolayı aynı durumda olacağız.kuzum ben en son gecem hafta gittim. doktor kucucuk bir kese gordu. sonra bidaha gelme artik riske atmayalim dedi. mayis ortasi gibi direk tarama testine gel dedi
amin insallah arkadaslarim. hepimizin sonuclarinu haber et bize deAh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de geçen ay kimyasal geçirmiştim. Beta hcg de 3919 çıkınca korktum neden bu kadar yüksek diye. Hala da emin olamıyorum. Bugün 16.30 da randevumuz var. Senin adına çok sevindim. Allah hiç birimizin mutluluğunu boşa çıkarmasın inşallah
Insalllah kuzum yasin suresi falan oku arada ben okuyorum arada meryem arada yusuf suresi elini kasiklarina koy salavat getir dua et insalllaaah rabbim evlat isteyene hayirlisini versin bizde sag salim alalim kucaklarimiza insalllaaaahilki kimyasaldi. hamileyim diye ogrendim 2 gun gecti ve dustu. 171 i gordu en fazla beta sonra gitti2 ay gecti tekrar hamileyim suan. bukadar yuksek gorunce cok heycanlandim. allah busefer nasip etcek galiba insallah
İyi canm ne güzel 12.haftada tarama yapılıyor sağlıcakla alalım.kucagimizakuzum ben en son gecem hafta gittim. doktor kucucuk bir kese gordu. sonra bidaha gelme artik riske atmayalim dedi. mayis ortasi gibi direk tarama testine gel dedi
Karnim sis sivilceler zaten cikar bende adet belirtisi olarak kasiklarim sis dar seylerle rahat edemiyorum kendi eşofmanlarım bile olmup esiminkileri giyiyorum.Kızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.
Dikkat etmek gerekiyor canm malesef biraz daha sabır edicez ama sıkıntıya girmek yokNeyseki bura var bu kimseyle gorusmedigimiz zamanlarda en azindan birbirimize moral oluyoruz kizlar az once bizim apartmandan yine birini goturduler ambulansla ve ben bugun daha cok korkmaya basladim
Göğüslerim ergenliğimdeki kadar hassas. biyere çarparsam gözümden yaş akıyor. Dokunmazsam bile ağrısı çoğunlukla var. Onun dışında yüzüm kurudu. Bende de minik svilceler çıktı normalde hiç sivilcem yoktur. Bide herşeye ağlıyorumKızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.
Allah allah bende de var o ağrı.normal diye biliyordum.ilk gebeligimdede olmuş geçmişti.Bu arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor demiştim. Buraya da yazmıştım hatta. Jel gibi bişey yazdı vajinaya sıkcakmışım ağrı olunca
Progesteronun jel olanini vermis doktor, ben de kullanıyorum.Bu arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor demiştim. Buraya da yazmıştım hatta. Jel gibi bişey yazdı vajinaya sıkcakmışım ağrı olunca
Bu zamanda daha zor olucak canim disari cikmamamak devamli evde olmakta bunaltiyor yapacak biseyde bulamayinca dusunce degismiyor aklimiz8 kurcalayacak baska biseyler bulmak lazimVallaaaa ya onlara da sorarsan anlamadik.diolar canim ben bu isi anlamadim.umarim hemencedik geciveir evden dışarıda cikamayinca daraliyoruz evde ya
Beni de Perşembe çağırdı kese oluşmuş olur herhalde gittiğimizdeAh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de geçen ay kimyasal geçirmiştim. Beta hcg de 3919 çıkınca korktum neden bu kadar yüksek diye. Hala da emin olamıyorum. Bugün 16.30 da randevumuz var. Senin adına çok sevindim. Allah hiç birimizin mutluluğunu boşa çıkarmasın inşallah
Benim göysum Sisi miğde bulantısı baş dönmesi oldu karnım şişti adet olmadım buydu belirtileriKızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.
Bende öğlenden sonra oluyor özelikle uyku halsizlikBende de hep uyku hâli var
Valla evde biraz daha durursak kendimiz hasta olcaz herhlde yaaaBu zamanda daha zor olucak canim disari cikmamamak devamli evde olmakta bunaltiyor yapacak biseyde bulamayinca dusunce degismiyor aklimiz8 kurcalayacak baska biseyler bulmak lazim
Canim senin beta baya yuskekdiBeni de Perşembe çağırdı kese oluşmuş olur herhalde gittiğimizde
En son 291 di canım ama 6 haftalık oluyor o zaman kadar heraldeCanim senin beta baya yuskekdi
Gorur hatta kalp atisini duyarsin bende carsamba gidicem kese icin