2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Nie böyle hemen korktun canim ilk hamileliginde degerin kactiki
ilki kimyasaldi. hamileyim diye ogrendim 2 gun gecti ve dustu. 171 i gordu en fazla beta sonra gitti 2 ay gecti tekrar hamileyim suan. bukadar yuksek gorunce cok heycanlandim. allah busefer nasip etcek galiba insallah

amin insallah arkadaslarim. hepimizin sonuclarinu haber et bize de

Kızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.

ilki kimyasaldi. hamileyim diye ogrendim 2 gun gecti ve dustu. 171 i gordu en fazla beta sonra gitti 2 ay gecti tekrar hamileyim suan. bukadar yuksek gorunce cok heycanlandim. allah busefer nasip etcek galiba insallah
Insalllah kuzum yasin suresi falan oku arada ben okuyorum arada meryem arada yusuf suresi elini kasiklarina koy salavat getir dua et insalllaaah rabbim evlat isteyene hayirlisini versin bizde sag salim alalim kucaklarimiza insalllaaaah

Kızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.
Karnim sis sivilceler zaten cikar bende adet belirtisi olarak kasiklarim sis dar seylerle rahat edemiyorum kendi eşofmanlarım bile olmup esiminkileri giyiyorum.
Goguslerim acimaya sismeye devam etmekde bukdr bende canim

Neyseki bura var bu kimseyle gorusmedigimiz zamanlarda en azindan birbirimize moral oluyoruz kizlar az once bizim apartmandan yine birini goturduler ambulansla ve ben bugun daha cok korkmaya basladim
Dikkat etmek gerekiyor canm malesef biraz daha sabır edicez ama sıkıntıya girmek yok

Göğüslerim ergenliğimdeki kadar hassas. biyere çarparsam gözümden yaş akıyor. Dokunmazsam bile ağrısı çoğunlukla var. Onun dışında yüzüm kurudu. Bende de minik svilceler çıktı normalde hiç sivilcem yoktur. Bide herşeye ağlıyorum

Bu arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor demiştim. Buraya da yazmıştım hatta. Jel gibi bişey yazdı vajinaya sıkcakmışım ağrı olunca
Allah allah bende de var o ağrı.normal diye biliyordum.ilk gebeligimdede olmuş geçmişti.

Vallaaaa ya onlara da sorarsan anlamadik.diolar canim ben bu isi anlamadim.umarim hemencedik geciveir evden dışarıda cikamayinca daraliyoruz evde ya
Bu zamanda daha zor olucak canim disari cikmamamak devamli evde olmakta bunaltiyor yapacak biseyde bulamayinca dusunce degismiyor aklimiz8 kurcalayacak baska biseyler bulmak lazim

Beni de Perşembe çağırdı kese oluşmuş olur herhalde gittiğimizde

Bi de bugün çok hafiften mide bulantısı var. Ama çok değil, inceden.Ve kendimi çok halsiz hissediyorum. Hep yattım bugün diyebilirim.

Benim göysum Sisi miğde bulantısı baş dönmesi oldu karnım şişti adet olmadım buydu belirtileri

Bu zamanda daha zor olucak canim disari cikmamamak devamli evde olmakta bunaltiyor yapacak biseyde bulamayinca dusunce degismiyor aklimiz8 kurcalayacak baska biseyler bulmak lazim
Valla evde biraz daha durursak kendimiz hasta olcaz herhlde yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…