2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın canm karın buyuyunce öyle rahat uyku vb olmuyor malesef 😄😄 erken daha şimdi rahat rahat uyuyun zaten karnimiz çıkınca e doğum yapıp çocuk 2 yaşına gelene kadar uyku pek yok 😃😃🤣
benim mercimek daha simdiden beni uykusuz kalmaya alistiriyor

Bakiyorum arada ama daha kesesini gormedim carsamba allah nasip ederse gorucem neler var neler o sag salim gelsin yuvasinaaaaa dünyam o benim❤
Ilk hamilelikte cig et seyine falan dokundunmu acaba bilirsin sen canim kiymaya dokundum elimde yuvarladim biyere surmedim.elimi bi zarari olmaz herhlde.dimi
Canm batıl inanç ama netlik kazanamayan şeylerde var o yüzden dikkat ediyoruz yine annem de ciğere dokundurmazdi beni çilek nar yerken dikkat ettim ellerimi yıkamadan bir yerime dokunmadım

Korkma normal canim 6 haftaliklarda allahim sag salim alalim kucaklarima insalllaaaah
Valla bi içim boşaldı arkadşlar kaç dk dır ağlıyrum:KK43: kimyasal gebelik geçirmiştim. Şu dk ya kadar kan vermedim hiç betaya baktırmadm. Bu değeri görünce bi ağlamaya başladım içim boşaldı. Allah hepimizin çocuğunu sağa sağlim bağışlasın hayırlısıyla

Canm batıl inanç ama netlik kazanamayan şeylerde var o yüzden dikkat ediyoruz yine annem de ciğere dokundurmazdi beni çilek nar yerken dikkat ettim ellerimi yıkamadan bir yerime dokunmadım
Dikkat edicem bundan sonra canim insallah bisi olmaz

Valla bi içim boşaldı arkadşlar kaç dk dır ağlıyrum:KK43: kimyasal gebelik geçirmiştim. Şu dk ya kadar kan vermedim hiç betaya baktırmadm. Bu değeri görünce bi ağlamaya başladım içim boşaldı. Allah hepimizin çocuğunu sağa sağlim bağışlasın hayırlısıyla
Yaaaa kiyamam hemen baktim ben googleden caaanim.normal endiselenmeee allahim yavrunu kucagina almayi nasip etein sag salim insalllah eger ben endiselendirdiysemde nolur kusura bakma bilmedigim icin bisi demedim ama baktim hersey normal doktorunda cok guzel demissss allahim yavrunu sana bagislasin

Canim o zamanin ilkle yada ikinciyle alakasi yok hamileyken devamli dus7ndugumuz gun saydigimiz icin gecmiyor bana kalirsa benim ikinci ama yine gecmiyo🤣
Nebilyiim canim arkadaşlarımın hamileligi hemencik geçivermisti ama benimki gecmicek gbi geliyor

Maşallah ca değerin çok iyi sağlıcakla al ins kucağına kadin doğuma gitmedin sanırım daha belki çoğul gebeliktir😍

Nebilyiim canim arkadaşlarımın hamileligi hemencik geçivermisti ama benimki gecmicek gbi geliyor
Canim baskasinin ki sana cabuk gecmis gibi geliyor benim gorumcem yazin dogum yapti bi duydum hamile sonra bi baktim firtt diye dogurdu kis basi komsum hamileydi simdi onun dogum zamani ben nasil gecti zaman anlamadim bile ama bide onlara sor🤣🤣🤣

Ben uyurken bacak arama bisi koymaya bayilirim boyle bisi vallaaa beni prenses gbi uyutur😂😂😂😂
kesinlikle çok rahat uyuyorum hamile degilkende eşimle paylasamazdik o derece rahat yani 😂dogum haneye bile götürmüştüm🤣
Bi ben gormedim herhlde keseyi ☹ dua edin bende carsamba goreyimnnmm gozumun cicegini 🤲🏻
Endiselenme canim görürsün inşallah benimde çarşamba kalp atışı için randevum var çok heycanliyim🙈

Canim baskasinin ki sana cabuk gecmis gibi geliyor benim gorumcem yazin dogum yapti bi duydum hamile sonra bi baktim firtt diye dogurdu kis basi komsum hamileydi simdi onun dogum zamani ben nasil gecti zaman anlamadim bile ama bide onlara sor🤣🤣🤣
Kesinlikle başkasının ki çabuk geçiyor 😃 benm ark daha 3 haftalikti öğrendi bir baktik cinsiyet bile öğrenmiş 5. Ayına girmiş maşallah dedim

Kesinlikle başkasının ki çabuk geçiyor 😃 benm ark daha 3 haftalikti öğrendi bir baktik cinsiyet bile öğrenmiş 5. Ayına girmiş maşallah dedim
Neyseki bura var bu kimseyle gorusmedigimiz zamanlarda en azindan birbirimize moral oluyoruz kizlar az once bizim apartmandan yine birini goturduler ambulansla ve ben bugun daha cok korkmaya basladim

Yaaaa kiyamam hemen baktim ben googleden caaanim.normal endiselenmeee allahim yavrunu kucagina almayi nasip etein sag salim insalllah eger ben endiselendirdiysemde nolur kusura bakma bilmedigim icin bisi demedim ama baktim hersey normal doktorunda cok guzel demissss allahim yavrunu sana bagislasin
kuzum olurmu hic. ben de korkmustum ondan size yazmistim. benim oyle birikmesinin sebebi ilkinde yasadigim talihsizlik. galiba hala inanamiyordum hamile olduguma suan idrak etmis olabilirim😂

Vallaaaa ya onlara da sorarsan anlamadik.diolar canim ben bu isi anlamadim.umarim hemencedik geciveir evden dışarıda cikamayinca daraliyoruz evde ya

kesinlikle çok rahat uyuyorum hamile degilkende eşimle paylasamazdik o derece rahat yani 😂dogum haneye bile götürmüştüm🤣
Endiselenme canim görürsün inşallah benimde çarşamba kalp atışı için randevum var çok heycanliyim🙈
Ay carsamba gunu cok onemli o zaman zaman gecmiyor senin randevu kacta canim ben keseyi gorcemde sonra kalp atisi beklicem ah anammmm zamana su gbi ak ya

kuzum olurmu hic. ben de korkmustum ondan size yazmistim. benim oyle birikmesinin sebebi ilkinde yasadigim talihsizlik. galiba hala inanamiyordum hamile olduguma suan idrak etmis olabilirim😂
Nie böyle hemen korktun canim ilk hamileliginde degerin kactiki

Maşallah ca değerin çok iyi sağlıcakla al ins kucağına kadin doğuma gitmedin sanırım daha belki çoğul gebeliktir😍
kuzum ben en son gecem hafta gittim. doktor kucucuk bir kese gordu. sonra bidaha gelme artik riske atmayalim dedi. mayis ortasi gibi direk tarama testine gel dedi

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de geçen ay kimyasal geçirmiştim. Beta hcg de 3919 çıkınca korktum neden bu kadar yüksek diye. Hala da emin olamıyorum. Bugün 16.30 da randevumuz var. Senin adına çok sevindim. Allah hiç birimizin mutluluğunu boşa çıkarmasın inşallah 🙏

X