2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
En son 291 di canım ama 6 haftalık oluyor o zaman kadar heralde
Yaa karistirdim herhlde seninle ayniyiz benimde 253 du canim insalllah goruruz bende 15 nisanda gidicem umarim görürürüz dua edelim

O zaman sorayım hemen ben yapabildim mi anlamadım sıktım ama sanki içine gitmedi gibi oldu
İnce çubuk gibi olan kısmı içeriye sokacaksin. Tüp gibi olan bölüm disarida kalacak tüpü sıkıp yavaşça dışarı cikar. Benim kullandigim jelin adı Crinone

İnce çubuk gibi olan kısmı içeriye sokacaksin. Tüp gibi olan bölüm disarida kalacak tüpü sıkıp yavaşça dışarı cikar. Benim kullandigim jelin adı Crinone
Evet benim de o. İlk 1 tane yaptım.epey içiriye sokcak mıyım peki. Ben yapamadım heralde

Benim de kasiklarimda baya ağrı var bugün belime de vuruyor arada ağrı kalkamıyorum yatıyorum sürekli normal mi acaba kızlar var mı yasayaniniz

Canm batıl inanç ama netlik kazanamayan şeylerde var o yüzden dikkat ediyoruz yine annem de ciğere dokundurmazdi beni çilek nar yerken dikkat ettim ellerimi yıkamadan bir yerime dokunmadım

Batıl inanç değil canım narı bilmem ama ciğerin bizzat şahidiyim. Eltim denemek amacıyla ciğerli elini kalçasına dokundurmuş olucaksa da görünür yerde olmasın diye. Bebişinde poposunda aynı noktada parmak ucu kadar doğum lekesi var.
Çiğ ete bence hijyen açısından eldivensiz dokunma diyolar. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri eldivenle dokunuyorum ete.

Valla ben kiymayi resmen ovuccladimmm

Onum sebebi et bakteri üretrn bir besin o yüzden. Yani herhangi bişey size geçmesin diye. Normalde de et mesela hemen renk değiştirir ya dışarda kalınca bakteriler çok çabuk çoğalıyor ette

Kızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.

Ya sivilce deme. Porselen gibi cildim ne hale geldi yüzüme bakamıyorum aynada. Yanağım çenem heryerime küççük küççük sivilceler çıktı

Evet benim de o. İlk 1 tane yaptım.epey içiriye sokcak mıyım peki. Ben yapamadım heralde
Yaparsın canim endişe etme. Tüp olan kisim dışarıda kalacak çubugu olabildiğince içeri ittir. Hemşire bana bir kısmı dışarı akar sonra sorun değil dedi

Yaparsın canim endişe etme. Tüp olan kisim dışarıda kalacak çubugu olabildiğince içeri ittir. Hemşire bana bir kısmı dışarı akar sonra sorun değil dedi
Saol canım vala şaşırdım ben de. Hap falan olmayınca değişik geldi. Bir de vajinismustum ben güldüm ondan epey yani oraya tüp sokup ilaç sıkmak kabustu bir zamanlar şükür geçti gitti

Merak etme canım senin anlık bişey. Yani sürekli saatlerde uğraşmadın ve elini hemen yıkadın bir sorun olmaz merak etme
Vallaaaa biyerime surdummu hatırlamıyorum bileeee bundansonra daha dikkat edicem annem.nisi.olmaz degdirme demisti biyere ama degdirdimmi blmiyorum

Vallaaaa biyerime surdummu hatırlamıyorum bileeee bundansonra daha dikkat edicem annem.nisi.olmaz degdirme demisti biyere ama degdirdimmi blmiyorum
Benim annem balık yemiş bana hamileyken. Serçe parmağıyla saçını kaşımış. Sağ arkada benim balık izi vat kafamda. Kuaförler saçkıran zanneddiyor hatta. Saç yok orada değişik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…