- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Canim herkesde oluyor arafa agri geciyor sonra cok siddetlimi hemen boyle ilac şeylerini kullanma bence yinede bi arastir dayanilmicak mi agrin ?Bu arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor demiştim. Buraya da yazmıştım hatta. Jel gibi bişey yazdı vajinaya sıkcakmışım ağrı olunca
Aslında 2 gündür sürekli olunca sordum. Normalde olup geçerdi. Doktor da ağrı olunca bunu yap dedi. 3 hafta gitmicem artık. Çiğ ya da az pişmiş et yeme dedi. Çiğ ete eldivensiz dokunma dedi. Sebzeleri sirkeli suda iyice yıka dediCanim herkesde oluyor arafa agri geciyor sonra cok siddetlimi hemen boyle ilac şeylerini kullanma bence yinede bi arastir dayanilmicak mi agrin ?
Allah yardımcimiz olsun valla gecen biz hasir köfte almıştık onu güzelce bastırdım ben bisi olmaz dediler ama olurmuAslında 2 gündür sürekli olunca sordum. Normalde olup geçerdi. Doktor da ağrı olunca bunu yap dedi. 3 hafta gitmicem artık. Çiğ ya da az pişmiş et yeme dedi. Çiğ ete eldivensiz dokunma dedi. Sebzeleri sirkeli suda iyice yıka dedi
Neden oyle canimKizlar bileniniz vardir ama bilmeyeninizde varsa die soylemek istiyorum hamilelikte sol tarafa dönüp yatmalısınız sirt ustu ve sag tarafiniza yatmamaya özen gösterin kan akisini yavaşlatıyormus.
ben genelde hep sagima doner uyurdum sola donup uyumaya özen gosteriyorum kolum uyuşmuş resmen ustune yatmisim kalkkmiyor vallahi kolum .
aklınızda bulunsun solaaa yatin artik
. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak bu yuzden canimNeden oyle canim
İlerleyen zaman da bir bacak arası bir sırt baş kucak ta yastık hatta arttirabilirsinBen uyurken bacak arama bisi koymaya bayilirim boyle bisi vallaaa beni prenses gbi uyutur
Neden yüklenmiyor ki acaba canm resimlerin boyutlarindan da olabilir bendede kirptigim fotolar hızlı yükleniyor büyük fotolar yüklenmedigi oluyorKizlar uygulamadan resim yükleyemeyen tek benmiyim? Çok ugrastiriyor diğer türlü ya.
Ilk.olunca bisi bilmiyoruz zaman gecmiyoe zaten bana sizede oylemiİlerleyen zaman da bir bacak arası bir sırt baş kucak ta yastık hatta arttirabilirsin
Olmaz canım daha beni genel anlamda bilmem için uyardı galibaAllah yardımcimiz olsun valla gecen biz hasir köfte almıştık onu güzelce bastırdım ben bisi olmaz dediler ama olurmu
Vallaaa tirstim simdi allahim sen koru kasapdan kofte aldik.cok buyuklerdi ikiye böldüm bisi olmaz insalllaaahOlmaz canım daha beni genel anlamda bilmem için uyardı galiba
Öyle canm ama ilk çocuk olunca heyecanı daha farklı. Bebeğin için birşeyler bakinabilirsin fikir amaçlı bunlar çok mutlu ediyor insanı bizim herseyimiz var abisinden çocuğuma hep 2.el eşya kullandırıcam ama biraz vijdan yapıyorumIlk.olunca bisi bilmiyoruz zaman gecmiyoe zaten bana sizede oylemi
Bakiyorum arada ama daha kesesini gormedim carsamba allah nasip ederse gorucem neler var neler o sag salim gelsin yuvasinaaaaa dünyam o benim❤Öyle canm ama ilk çocuk olunca heyecanı daha farklı. Bebeğin için birşeyler bakinabilirsin fikir amaçlı bunlar çok mutlu ediyor insanı bizim herseyimiz var abisinden çocuğuma hep 2.el eşya kullandırıcam ama biraz vijdan yapıyorum
En son ben baktirdim ilk 33 sonra 253 canim 38 bin derken nasil yanikizlar son zamanda beta baktiran oldumu. 38 bin gibi bi deger normalmi
Değerim böyle görünyor ben de anlamadımEn son ben baktirdim ilk 33 sonra 253 canim 38 bin derken nasil yani
Doktorun aramadimi canim? Nekdrlik hamilesin sen en cok 9000 binlere cikar die bliom ben neblym bi ara doktorunuDeğerim böyle görünyor ben de anlamadım
Şimdi yazdıktan sonra görüdm msj atmş güzel demiş.Doktorun aramadimi canim? Nekdrlik hamilesin sen en cok 9000 binlere cikar die bliom ben neblym bi ara doktorunu
Endiselenme arastirdim canimDeğerim böyle görünyor ben de anlamadım
Korkma normal canim 6 haftaliklarda allahim sag salim alalim kucaklarima insalllaaaahŞimdi yazdıktan sonra görüdm msj atmş güzel demiş.