- 10 Aralık 2019
- 598
- 841
Ben de tedirgin olmştum. Benim doktorum biraz pinpirikli de yani normalmiş evetAllah allah bende de var o ağrı.normal diye biliyordum.ilk gebeligimdede olmuş geçmişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tedirgin olmştum. Benim doktorum biraz pinpirikli de yani normalmiş evetAllah allah bende de var o ağrı.normal diye biliyordum.ilk gebeligimdede olmuş geçmişti.
O zaman sorayım hemen ben yapabildim mi anlamadım sıktım ama sanki içine gitmedi gibi olduProgesteronun jel olanini vermis doktor, ben de kullanıyorum.
Yaa karistirdim herhlde seninle ayniyiz benimde 253 du canim insalllah goruruz bende 15 nisanda gidicem umarim görürürüz dua edelimEn son 291 di canım ama 6 haftalık oluyor o zaman kadar heralde
İnce çubuk gibi olan kısmı içeriye sokacaksin. Tüp gibi olan bölüm disarida kalacak tüpü sıkıp yavaşça dışarı cikar. Benim kullandigim jelin adı CrinoneO zaman sorayım hemen ben yapabildim mi anlamadım sıktım ama sanki içine gitmedi gibi oldu
Evet benim de o. İlk 1 tane yaptım.epey içiriye sokcak mıyım peki. Ben yapamadım heraldeİnce çubuk gibi olan kısmı içeriye sokacaksin. Tüp gibi olan bölüm disarida kalacak tüpü sıkıp yavaşça dışarı cikar. Benim kullandigim jelin adı Crinone
Olsun canim önemli değilYaa karistirdim herhlde seninle ayniyiz benimde 253 du canim insalllah goruruz bende 15 nisanda gidicem umarim görürürüz dua edelim
Bi ben gormedim herhlde keseyi ☹ dua edin bende carsamba goreyimnnmm gozumun cicegini
Allahim su zamanlari hayirlisiyla saglikla bi atlatsak umarim dogumumuza kadar virus falan kalmazValla evde biraz daha durursak kendimiz hasta olcaz herhlde yaaa
Aminnn canimmmm allah razi olsunnnAmin inşallah görürsün canım çok amin
Canm batıl inanç ama netlik kazanamayan şeylerde var o yüzden dikkat ediyoruz yine annem de ciğere dokundurmazdi beni çilek nar yerken dikkat ettim ellerimi yıkamadan bir yerime dokunmadım
Aminnn insalllah canim tez zamanda bitsin virüs gezelim tozalimAllahim su zamanlari hayirlisiyla saglikla bi atlatsak umarim dogumumuza kadar virus falan kalmaz
Valla ben kiymayi resmen ovuccladimmmBatıl inanç değil canım narı bilmem ama ciğerin bizzat şahidiyim. Eltim denemek amacıyla ciğerli elini kalçasına dokundurmuş olucaksa da görünür yerde olmasın diye. Bebişinde poposunda aynı noktada parmak ucu kadar doğum lekesi var.
Çiğ ete bence hijyen açısından eldivensiz dokunma diyolar. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri eldivenle dokunuyorum ete.
Onum sebebi et bakteri üretrn bir besin o yüzden. Yani herhangi bişey size geçmesin diye. Normalde de et mesela hemen renk değiştirir ya dışarda kalınca bakteriler çok çabuk çoğalıyor etteBatıl inanç değil canım narı bilmem ama ciğerin bizzat şahidiyim. Eltim denemek amacıyla ciğerli elini kalçasına dokundurmuş olucaksa da görünür yerde olmasın diye. Bebişinde poposunda aynı noktada parmak ucu kadar doğum lekesi var.
Çiğ ete bence hijyen açısından eldivensiz dokunma diyolar. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri eldivenle dokunuyorum ete.
Kızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.
Merak etme canım senin anlık bişey. Yani sürekli saatlerde uğraşmadın ve elini hemen yıkadın bir sorun olmaz merak etmeValla ben kiymayi resmen ovuccladimmm
Yaparsın canim endişe etme. Tüp olan kisim dışarıda kalacak çubugu olabildiğince içeri ittir. Hemşire bana bir kısmı dışarı akar sonra sorun değil dediEvet benim de o. İlk 1 tane yaptım.epey içiriye sokcak mıyım peki. Ben yapamadım heralde
Saol canım vala şaşırdım ben de. Hap falan olmayınca değişik geldi. Bir de vajinismustum ben güldüm ondan epey yani oraya tüp sokup ilaç sıkmak kabustu bir zamanlar şükür geçti gittiYaparsın canim endişe etme. Tüp olan kisim dışarıda kalacak çubugu olabildiğince içeri ittir. Hemşire bana bir kısmı dışarı akar sonra sorun değil dedi
Vallaaaa biyerime surdummu hatırlamıyorum bileeee bundansonra daha dikkat edicem annem.nisi.olmaz degdirme demisti biyere ama degdirdimmi blmiyorumMerak etme canım senin anlık bişey. Yani sürekli saatlerde uğraşmadın ve elini hemen yıkadın bir sorun olmaz merak etme
Benim annem balık yemiş bana hamileyken. Serçe parmağıyla saçını kaşımış. Sağ arkada benim balık izi vat kafamda. Kuaförler saçkıran zanneddiyor hatta. Saç yok orada değişik yaniVallaaaa biyerime surdummu hatırlamıyorum bileeee bundansonra daha dikkat edicem annem.nisi.olmaz degdirme demisti biyere ama degdirdimmi blmiyorum