Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beslenmenize dikkat edin d vitamini ve diğer takviyeler meyve sarımsak yutmak özellikle bunlar baya etkılı oluyor canım iyileşme sürecinde. Eminim sende hasta olmak istemezdın eşinde . Bu yüzden kendınızı suçlamayın .kendını nekdr korusanda o cocuk sana temas edip süt emiyor yani aslında napsan boş aynı evin içindesiniz çünkü . Rabbim şifa versinKızlar bugün ben de teste gittim ve pozitifim. Şimdi en büyük korkum Ela. Ona da bulasti muhtemelen ondan mı çok karnı ağrıyor acaba.. napicam ben şimdi? Bebeğimi nasıl koruyamadim diye deliriyorum. Maskeyle emzirmeye kalksam tutup tutup çekmeye kalkiyo maskeyi her fırsatta. Artık büyüdü eli ayağı durmuyor ki. Bana sokulmak istiyor sürekli nasıl olacak kızlar.
Çok üzüldüm canım. Rabbim şifa versin.Kızlar bugün ben de teste gittim ve pozitifim. Şimdi en büyük korkum Ela. Ona da bulasti muhtemelen ondan mı çok karnı ağrıyor acaba.. napicam ben şimdi? Bebeğimi nasıl koruyamadim diye deliriyorum. Maskeyle emzirmeye kalksam tutup tutup çekmeye kalkiyo maskeyi her fırsatta. Artık büyüdü eli ayağı durmuyor ki. Bana sokulmak istiyor sürekli nasıl olacak kızlar.
Ah kuzum benim çok geçmiş olsun üzme sakın kendini, Ela bol bol anne sütü alsın. Hasta olduysa bile anne sütü ona göre şekillenip, antikor üretecek kadar mucizevi bir besin. Gerekirse ek gıdayı azaltıp sadece emzir. Eminim çabucak toparlayacaksınızKızlar bugün ben de teste gittim ve pozitifim. Şimdi en büyük korkum Ela. Ona da bulasti muhtemelen ondan mı çok karnı ağrıyor acaba.. napicam ben şimdi? Bebeğimi nasıl koruyamadim diye deliriyorum. Maskeyle emzirmeye kalksam tutup tutup çekmeye kalkiyo maskeyi her fırsatta. Artık büyüdü eli ayağı durmuyor ki. Bana sokulmak istiyor sürekli nasıl olacak kızlar.
IzmirHangi şehirdesiniz acaba tatlım
Şuan çevremdeki herkes pozitif neredeyse okadar çok yayıldı ki .. ama güzel yani hafif atlatiliyor olması bendede kökü ve tat gidince anladım pozitif olduğumu istanbul seyehatimiz olmuştu oğlumun doğum gününde kesinlikle ordan kaptım.Kızlar bugün ben de teste gittim ve pozitifim. Şimdi en büyük korkum Ela. Ona da bulasti muhtemelen ondan mı çok karnı ağrıyor acaba.. napicam ben şimdi? Bebeğimi nasıl koruyamadim diye deliriyorum. Maskeyle emzirmeye kalksam tutup tutup çekmeye kalkiyo maskeyi her fırsatta. Artık büyüdü eli ayağı durmuyor ki. Bana sokulmak istiyor sürekli nasıl olacak kızlar.
Şuan sana bagırmak istiyorum kız kötüyü neden çagırıyorsun otistik hareketlere benziyormu bebegınin hareketlerı Allahım yaNasılsınız güzel anneler Az önce tesadüfen otizim ile ilgili bir yazıya denk geldim de normalde hiç böyle bir düşüncem yoktu ama yazıdan sonra bi tedirgin oldum ya. Oğlum 13 ay 7 günlük. Gayet normal bi bebek Ama istediği bir şeyi işaret etmiyor. Ne nerde diye sorsam gözüyle bakıyor. Kitabını getir diyorum getiriyor, yeşil topu getir diyorum getiriyor. Al ver yapar. Göz teması hep vardı. İsmine bakar. Bay bay alkış falan bunlarda var. Yani hiç şüpheleneceğim bir durum olmadı ama parmağıyla işaret etmesi önemliymiş yazıda öyle diyordu. Düşününce yeğenimde şuan 9 yaşında bir kere bile parmakla göstermedi hiç birşeyi, gayette akıllı bi çocuk ama ne bileyim bu durum normal mi? Sizde durumlarda nasıl?
Yo gayet normal de dediğim gibi benimde hiç aklımda böyle bişey yoktu ama öyle bi yazıya denk geldim ki kendimden şüphe ettirdi yani okusan bana hak verirsinŞuan sana bagırmak istiyorum kız kötüyü neden çagırıyorsun otistik hareketlere benziyormu bebegınin hareketlerı Allahım ya
Bu aralar kimi duysam corona ya vakalar baya artmış. Size de çok geçmiş olsunŞuan çevremdeki herkes pozitif neredeyse okadar çok yayıldı ki .. ama güzel yani hafif atlatiliyor olması bendede kökü ve tat gidince anladım pozitif olduğumu istanbul seyehatimiz olmuştu oğlumun doğum gününde kesinlikle ordan kaptım.
Şuan karantinanın 12 günündeyim çok şükür ilk 3 gün biraz halsizlik sıtma üşüme yaptı öksürük hafif oldu bütün gün maske ile dolaştım hiç odaları ayırmadım Sadece biraz mesafe koydum aramıza oğlumla eşimde negatif olduğumda da henüz bir semptom yok inşallah olmadan atlatırız temennim bu yönde
Çok teşekkür ederim çok sağol canım benim. Aynen ne kadar korumaya çalışsak da aynı havayı solumak yetiyormuş. Çok üzüldük ama elden bir şey gelmiyor.Beslenmenize dikkat edin d vitamini ve diğer takviyeler meyve sarımsak yutmak özellikle bunlar baya etkılı oluyor canım iyileşme sürecinde. Eminim sende hasta olmak istemezdın eşinde . Bu yüzden kendınızı suçlamayın .kendını nekdr korusanda o cocuk sana temas edip süt emiyor yani aslında napsan boş aynı evin içindesiniz çünkü . Rabbim şifa versin
Amin canım teşekkür ederim.Çok üzüldüm canım. Rabbim şifa versin.
Dün gece pozitifi görünce elim ayağım boşaldı resmen ağlamaya başladım. Kendim zerre önemli değilim. Elanın canı yandi mi ağrısı oldu mu ona üzüldüm hep. Zaten iştahı kayboldu kuzum. Az yiyor bol emiyor. İnşallah çabucak toparlariz. Çok teşekkür ederim canımAh kuzum benim çok geçmiş olsun üzme sakın kendini, Ela bol bol anne sütü alsın. Hasta olduysa bile anne sütü ona göre şekillenip, antikor üretecek kadar mucizevi bir besin. Gerekirse ek gıdayı azaltıp sadece emzir. Eminim çabucak toparlayacaksınız
İnşallah canım çok geçmiş olsun size de. Çok yayılmış durumda zaten Eskişehirde de. Ama kimse dikkat etmiyordu olacağı buydu. Eşim işyerinden kaptı yanında çalışanlardan. O kadar dikkat eden titiz bir adam olmasına rağmen. Olacak demek ki. İnşallah bir an önce atlatırız.Şuan çevremdeki herkes pozitif neredeyse okadar çok yayıldı ki .. ama güzel yani hafif atlatiliyor olması bendede kökü ve tat gidince anladım pozitif olduğumu istanbul seyehatimiz olmuştu oğlumun doğum gününde kesinlikle ordan kaptım.
Şuan karantinanın 12 günündeyim çok şükür ilk 3 gün biraz halsizlik sıtma üşüme yaptı öksürük hafif oldu bütün gün maske ile dolaştım hiç odaları ayırmadım Sadece biraz mesafe koydum aramıza oğlumla eşimde negatif olduğumda da henüz bir semptom yok inşallah olmadan atlatırız temennim bu yönde
Teşekkür ederim evet inanılmaz arttı. Kendini en iyi koruyan arkadaşlarım pozitif oldu.. sanırım sürü bagisikligina gidiyoruz. Karantina 7gune indirilmiş. Temaslı dışarı çıkabiliyor vs.Bu aralar kimi duysam corona ya vakalar baya artmış. Size de çok geçmiş olsun
Inşallah canim.. sorunsuz kısa sürede atlatırsınız..Çok teşekkür ederim çok sağol canım benim. Aynen ne kadar korumaya çalışsak da aynı havayı solumak yetiyormuş. Çok üzüldük ama elden bir şey gelmiyor.
Amin canım teşekkür ederim.
Dün gece pozitifi görünce elim ayağım boşaldı resmen ağlamaya başladım. Kendim zerre önemli değilim. Elanın canı yandi mi ağrısı oldu mu ona üzüldüm hep. Zaten iştahı kayboldu kuzum. Az yiyor bol emiyor. İnşallah çabucak toparlariz. Çok teşekkür ederim canım
İnşallah canım çok geçmiş olsun size de. Çok yayılmış durumda zaten Eskişehirde de. Ama kimse dikkat etmiyordu olacağı buydu. Eşim işyerinden kaptı yanında çalışanlardan. O kadar dikkat eden titiz bir adam olmasına rağmen. Olacak demek ki. İnşallah bir an önce atlatırız.
Ben Ankara karşılaştırma yapmak içim sormuştum
Evet canım biz de ilk baştan beri korunduk ama artık zamanı geldi demek ki geldi başımıza. Allah şifa versin bize, size, herkese inşallah zor ama geçecek inşallah.Inşallah canim.. sorunsuz kısa sürede atlatırsınız..
Şuan duyduklarının hepsi de kendine başından beri çok dikkat edip hasta olmayanlar..biz de onlardan biriydik. Evden çıkmamak lazım olmamak için bu dönemde
Ya canım biz en başta kapmisiz günlerce uyumadı Ela ben ordan anladım hep karnı ağrıdı. Evet aynen öyleymiş ben 5. Gün verdim işte test Elayı doktora götürecektim sonraki gün de. Bir baktım pozitif çok üzüldüm tabi Ela için. Ben ayakta atlattım resmen çabuk yoruluyorum sadece başka bir belirti yok. Ama eşimin ağır geçti biraz tat koku gitti onda bende bir şey yok. Sen nasılsın? Sen de ver 5. Günde mutlaka çünkü zaten ilk günler belli olmuyor diye 5. Günde istiyorlarmış. Ben hiç beklemiyordum negatif çıkar ben iyiyim diyordum bir baktım pozitif. İnşallah sende ve çocuklarda yoktur ya. Size de çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsiniz siz de.A acemianne92 eşin için geçmiş olsun yazdıktan sonra benim de eşim pozitifi gördü hemen tedbirlerimizi aldık falan ama bizde de var mı bilmiyorum ben neyse de çocuklar çocuklara karantina var bana yok aşili olduğum için ve karantina 7 gün 5. Gün test verip negatif görürsen yine karantina bitiyomus anladığım kadarıyla. Esim bugün 3.gunde sen kaç gün sonra test verdin
İnşallah canım inşallah herkes bir an önce sağlığına kavuşur teşekkür ederiz.Çok geçmiş olsun arkadaşlar inşallah kısa sürede kolayca atlatirsiniz sağlıklı günlerimize kavuşuruz
Öyle yapıyoruz canım bol meyve bol takviye iyi olmaya çalışıyoruz. Teşekkür ederiz çokÇok geçmiş olsun arkadaşlar inşallah en kısa sürede toparlanırsınız
Artık aşı galan da yetmiyor ne bu böyle aşı yokken bı kadar hastalık yoktu
Bol bol vitamin alın moralinizi yüksek tutun geçeçek bu günlerde inşallah iyi diyelim iyi olsun