2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben artık hasta olunca götürmeyi düşünüyorum inşallah olmazlar da o yüzden 1 yaşta kan tahlillerini yaptırdım vit değerlerine baktırdım bizi de zorluyor bugün bende bir bakıcı adayı ile görüştüm 3500 TL istiyor anammm dedim🧐
Alacağın maaşın çoğunu istiyor . Adanada 2200 liraya iki çocuk bakan biliyorum

Maşallah canım benım oglum olsa orda ne pasta kalır ne mum 🤣
:KK48:çok tatlıydı üzeri profiterol pastanın sosunu parmaklarıyla Bi kontrol etti sonrasında batti tabi ortalık ama özel gün aile arasındaydı çokta uumursamadm.verdim eline dolmayı boregi Bi güzel yedi:))))kek şekerli olduğu için tadımlık yedi minicik:)

Maşallah canım hayırlı yaşlarınız olsun 😇 Ben d vitaminine devam ediyorum demir eksikliği olduğu için demirede devam ediyoruz.
Eşim kan tahliline karşı çıkıyor kızlar yaptiramadim o yuzden ne gerek var çocuğu delik deşik edecekler durduk yere diye:KK43: artik hasta olunca değerlerine baktirayim diyorum

Eşim kan tahliline karşı çıkıyor kızlar yaptiramadim o yuzden ne gerek var çocuğu delik deşik edecekler durduk yere diye:KK43: artik hasta olunca değerlerine baktirayim diyorum
Bizim doktorumuz hasta olunca bakmadı enfeksiyona ait değerler çıkar demişti sadece crp TAm kan sayımı bakıldı iyileşince diğerlerine bakıldı belki dizin doktorun yaklaşımı farklıdır

İnşallah hiç hasta olmazlarda, kontrol amaçlı baktırırsınız ☺️

İyi akşamlar kızlar, benim bu ara aklıma takılan bişey var sizde nasıl diye sorup kendimi rahatlatmak istiyorum. Kızım 10 gün sonra 14 ayını dolduracak ama hala anne baba dede gibi kelimeleri söylemiyor, bize hiç seslenmiyor yani. İlk babıldama döneminde çok net baba diyordu sonradan onu da bıraktı. Bu, al, hav hav, möö, meme, Allah Allah ve çay diyor şuan en anlaşılır şekilde. Anne dedirtmeye çalıştığımda ı-ıııh diye kafa sallıyor bilerek demek istemiyor sanki 😂 temel kelimeleri söylemeyip alakasız şeyleri konuşması garip geliyor bana ama sizde durumlar nasıl acaba

İyi akşamlar kızlar, benim bu ara aklıma takılan bişey var sizde nasıl diye sorup kendimi rahatlatmak istiyorum. Kızım 10 gün sonra 14 ayını dolduracak ama hala anne baba dede gibi kelimeleri söylemiyor, bize hiç seslenmiyor yani. İlk babıldama döneminde çok net baba diyordu sonradan onu da bıraktı. Bu, al, hav hav, möö, meme, Allah Allah ve çay diyor şuan en anlaşılır şekilde. Anne dedirtmeye çalıştığımda ı-ıııh diye kafa sallıyor bilerek demek istemiyor sanki 😂 temel kelimeleri söylemeyip alakasız şeyleri konuşması garip geliyor bana ama sizde durumlar nasıl acaba
Canım benim oğlumda aynı. Çok fazla babıldıyordu hatta herkes bu erken konuşacak diyordu ama öyle olmadı 😅 kedi, mama, hadi , top’a po, balona ba falan diyor, kuşlar nasıl ötüyor dediğimde cik cik cik diyor bir de kapı çalıyor tık tık diye 😄 baba de dediğimde baba diyor ama daha babasına seslenmişliği yok. Çok zorda kalırsa anni gibi bişey söylüyor ama ondan da tam emin değilim.

Canım benim oğlumda aynı. Çok fazla babıldıyordu hatta herkes bu erken konuşacak diyordu ama öyle olmadı 😅 kedi, mama, hadi , top’a po, balona ba falan diyor, kuşlar nasıl ötüyor dediğimde cik cik cik diyor bir de kapı çalıyor tık tık diye 😄 baba de dediğimde baba diyor ama daha babasına seslenmişliği yok. Çok zorda kalırsa anni gibi bişey söylüyor ama ondan da tam emin değilim.
Aynı bizimde öyle babasını tarif ederken ba diyor kelimelerin ilk hecelerini söylüyor. Bana seslenmeye çalışıyordu geçen ama anlamsız bir kelimeyle 😂 anneyle alakası yoktu söylediği şeyin. Kendince bir dili var bıgım bıdım bıdı bıdı sürekli böyle kelimelerle konuşuyor. Çenesi düşük ama ne dediği anlaşılmıyor bizimkinin 😂

Aynı bizimde öyle babasını tarif ederken ba diyor kelimelerin ilk hecelerini söylüyor. Bana seslenmeye çalışıyordu geçen ama anlamsız bir kelimeyle 😂 anneyle alakası yoktu söylediği şeyin. Kendince bir dili var bıgım bıdım bıdı bıdı sürekli böyle kelimelerle konuşuyor. Çenesi düşük ama ne dediği anlaşılmıyor bizimkinin 😂
Demek ki kelimelerin ilk heceleri ile başlıyorlar devamını da tamamlarlar zamanla 😄 bunların ağzı laf dolu ama toparlayıp konuşmaları zaman alacak demek ki 😄
Bu arada en geç anneyi söylüyorlarmış genelde çünkü biz anneler sürekli onu de bunu de diye öğretiyoruz ama kimse bizi anne olarak gösterip anne dedirtmediği için geç söyleyebiliyorlarmış 🥲

Demek ki kelimelerin ilk heceleri ile başlıyorlar devamını da tamamlarlar zamanla 😄 bunların ağzı laf dolu ama toparlayıp konuşmaları zaman alacak demek ki 😄
Bu arada en geç anneyi söylüyorlarmış genelde çünkü biz anneler sürekli onu de bunu de diye öğretiyoruz ama kimse bizi anne olarak gösterip anne dedirtmediği için geç söyleyebiliyorlarmış 🥲
Aynen bakalım bizimkinden de bir atak bekliyorum ama bana çekerse erken konuşur 😁 mantıklı gerçekten ben sürekli babası işteyken baba nerde diye soruyorum, anneanne teyze nerde diyorum herkesi öğretiyorum ama kimse anne diye beni göstermiyor. Kendimi gösterip bu anne diyorum anneye sarıl anneyi öp diye söylüyorum sadece ama ne kadar etkili bilemem tabi 😅

Meraba canım benüm oglum 12 aylık temel kelımelerı soylıyor ama cok takılmıyorum ben . Bi donem süreklı baba diyordu simdi anneye sarmıs durumda yanı içlernden ne gelıyorsa onu soylıyolar . Senın bebısın alakasız seylerı soylıyır olablır ama sonucta soylıyor 🤣 söylememesi sıkıntı bence

Canlar herkese mutlu, sağlıklı, huzur dolu seneler dilerim. 2021 giderken bizden sağlığımızı aldı.. Eşim covid oldu. Pazartesi günü şefi covid çıktı ofiste ikisi calisiyorlardi. Dün eşimin koku tat olayı gitti bugün test verdi ve maalesef pozitif. Hemen odasını ayırdık tabi. Zaten kaç gündür kızımdan uzak duruyordu şefi covid oldu diye. Bugün de onda çıktı maalesef. Sizler nasilsiniz? İnşallah herkesin sağlığı yerindedir.. çok yoruldum psikolojim bozuldu sinirlerim alt üst. Aynı evin içinde iki yabancı gibi saçma sapan bir şey oldu böyle de. Bir de 6. Gün gidiyo tat koku diyorlar siz duydunuz mu böyle bir şey?

Şifa olsun yarasın inşallah kuzuma 😍 Bende canım yoğurt, peynir, kefir birde d vitaminine hala devam ediyorum başka özel bir şey yapmıyorum.
Amin canım inşallah. Anladım canım elimizden geldiğince beslemeye calisiyoruz biciriklari. 😍
Canımm çok geçmiş olsun, daha iyidir umarım Ela 💕 Bu zamana kadar süren gaz sancıların sebebi besin intelorensı olabiliyormuş. Alerji gibi belirti vermiyor ama mesela laktoz inteloransı gaz yapabiliyormuş. Belki öyle bir durum vardır.

Gazı bitse diş başlıyor, diş bitse atak geliyor, atak bitiyor hadi bu sefer gerileme yaşıyorlar, yani bu uykusuzluk bitmez kuzum. 3 yaştan sonra düzeliyorlarmış, kaldı 2 sene 🤣 gerçi o zaman da 3. yaş atağı gelir, birey olduklarının farkına varıp inatlaşmaya falan başlarlar 😅 Ne diyim Rabbim bebişlerimize sağlık bize de dayanma gücü ve bol sabır versin 🙏
Aynen kuzum uykusuz kalacaz belli ki öyle ya da böyle. Napalim sağlık olsun 😂 aminnn inşallah. Ela daha iyi şükür kuzum. Ama yine de doktora götürmeyi düşünüyorum tabi. Nasıl araştırılıyor öyle bir durum varsa test mi yapılıyor kuzum biliyor musun?
Kuzum benim cadı bir ara sürekli anni, baba, dede, gel gel diyordu. Ama sürekli. Çene de düşük benimkinin de sürekli tekrar ediyordu. Sonra gel ve dede demeyi bıraktı çok nadir söylüyor. Babayı anniyi de arada söylüyor. Şuan sürekli babasına da bana da abaa abaaa diye sesleniyor. Kolay mı geliyor hoşuna mı gidiyor anlamadım sürekli aba diyor. Bir de gumbe gumge gum gum gibi anlamsız kelimeler söylüyor 😂😂 çok tatlı ama. Cici demeye falan çalışıyor. Takilmiyorum çabalıyor diye 😂😍

Canlar herkese mutlu, sağlıklı, huzur dolu seneler dilerim. 2021 giderken bizden sağlığımızı aldı.. Eşim covid oldu. Pazartesi günü şefi covid çıktı ofiste ikisi calisiyorlardi. Dün eşimin koku tat olayı gitti bugün test verdi ve maalesef pozitif. Hemen odasını ayırdık tabi. Zaten kaç gündür kızımdan uzak duruyordu şefi covid oldu diye. Bugün de onda çıktı maalesef. Sizler nasilsiniz? İnşallah herkesin sağlığı yerindedir.. çok yoruldum psikolojim bozuldu sinirlerim alt üst. Aynı evin içinde iki yabancı gibi saçma sapan bir şey oldu böyle de. Bir de 6. Gün gidiyo tat koku diyorlar siz duydunuz mu böyle bir şey?
Oglum 3 aylıkken eşim olmustu gercekten cok zor . En azından onzaman bebektı ama suan ela için zor olucak babasını isticek . Rabbim şifa versin canım . Ben dayanamazdım gider kapıdan oglumu gösterirdim ona sonrada bu ne ya der aglardım 😂

Çok geçmiş olsun benimde 5 .gün gitmişti tad koku inş kolay atlatir

Oglum 3 aylıkken eşim olmustu gercekten cok zor . En azından onzaman bebektı ama suan ela için zor olucak babasını isticek . Rabbim şifa versin canım . Ben dayanamazdım gider kapıdan oglumu gösterirdim ona sonrada bu ne ya der aglardım 😂
Amin canım sağol. Evet canım gerçekten çok zor babasının yanına gitmek için ağlıyor bazen. Babasının kapısına gidiyor cama elini dayıyor babası da arkadan koyuyor konuşuyor Elayla. Bir görsen. Öyle gördükçe de benim aglayasim geliyor.😭 Eşim de ağlama diyor kim kimi teselli edecek ben anlamadım. 😂 Çok zor gerçekten ya. Rabbim herkese sağlık versin. De bu 13 gün nasıl geçer bilmiyorum. Kafayı yiycem ben şimdiden.

Çok geçmiş olsun benimde 5 .gün gitmişti tad koku inş kolay atlatir
İnşallah canım çok sağol teşekkür ederim. Peki kaç günde negatife döndünüz acaba? Yani tam olarak ne zaman iyileşir anlamaya çalışıyorum. Perisan haldeyiz çünkü.

Amin canım sağol. Evet canım gerçekten çok zor babasının yanına gitmek için ağlıyor bazen. Babasının kapısına gidiyor cama elini dayıyor babası da arkadan koyuyor konuşuyor Elayla. Bir görsen. Öyle gördükçe de benim aglayasim geliyor.😭 Eşim de ağlama diyor kim kimi teselli edecek ben anlamadım. 😂 Çok zor gerçekten ya. Rabbim herkese sağlık versin. De bu 13 gün nasıl geçer bilmiyorum. Kafayı yiycem ben şimdiden.

İnşallah canım çok sağol teşekkür ederim. Peki kaç günde negatife döndünüz acaba? Yani tam olarak ne zaman iyileşir anlamaya çalışıyorum. Perisan haldeyiz çünkü.
Bende hiç dayanamam böyle şeylere hemen ağlarım içim gider 😓 Allah hayırlı şifalar versin canım çok geçmiş olsun, bebekleri anne babalarına, anne babaları bebeklerine bağışlasın inşallah 🙏 çabucak atlatırsınız.

X