- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Canım büyük ihtimalle diş yüzünden yapıyor.Canım benım oglum normal şartlarda sabah 8 de uyanır 10 buuck gbi bir uyku yapar öğlen öncesi uykumuz birde ogleden sonra 15.30 gbi bir uyku sonra aksam 8-9 arası uyurdu . Bazen 3. Uykuyu bile isterdi . İlk dogdugundan beri uyku konusunda problem yaşamadım elhamdülillhah . Ama bu hafta bişe oldu .onu uyutup namaz kılana yada en basıti çamasır katlayım diyene kadar enaz 3 kere aglıyır. Uykusu var geri uyutuyorum uyuyor 5 dakıka gecmeden geri uyanuyor.
Bildiğimiz şey aslında canım.Benım oglum ne yapsam yemıyo canım kusuo sebze yemegunun tarifini verebılırmısın birde onu deneyım
Atak haftasına baktım güneşli günler diyoCanım büyük ihtimalle diş yüzünden yapıyor.
Yada atak haftasına bir bak istersen
Cok gecmıs olsun canımÇok geçmiş olsun . Biz de amipli dizanteri olduk. Kanlı ishal ve ateş oldu . Şükür şimdi iyiz .
Cok gecmıs olsun canım
Teşekkür ederim cnmCok gecmıs olsun canım
Ayağının altına sarımsaklı zeytinyağı sürünce ateşi düşürdüğünü duymuştum bi dene istersen. Çok geçmiş olsunarkadaşlar ateş düşürmek için bildiğiniz iyi gelen bir yöntem var mı
Ne serumla ne ateş düşürücülerle nede ılık duş vb uygulamalarla düşüremedik ateşi. 39.4 seyrediyor sürekli
Canım çok geçmiş olsun normalde sirkeli suyu çok kullanırım ama bebeklere kullanılır mı az miktarda bilemiyorumarkadaşlar ateş düşürmek için bildiğiniz iyi gelen bir yöntem var mı
Ne serumla ne ateş düşürücülerle nede ılık duş vb uygulamalarla düşüremedik ateşi. 39.4 seyrediyor sürekli
Ayagının altına limon suyu sürdüklerini duymustum ama ne şekilde oluyo bilmiyorum bi bak istersen netten yanlıs bise demek istemıyorum cok gecmıs olsunarkadaşlar ateş düşürmek için bildiğiniz iyi gelen bir yöntem var mı
Maşallah suphallahBu da benim biblom
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Ben de gordum, neler yazmis herkes bizim gibi, isin gercegini anlayan da agzinin payini vermisHanımlar bizim kız bdv yi birbirine katmış bu sefer Allahım ama ne tepkılerherkesi biizm gbi sandı heralde kim oldugunu merak edenler için hanımlar yeterli olmustur sanki
Ay dün gece bende gördüm valla bizi aylarca kandırdı oradakiler şıp diye anladı ordan sa bi tekme yediHanımlar bizim kız bdv yi birbirine katmış bu sefer Allahım ama ne tepkılerherkesi biizm gbi sandı heralde kim oldugunu merak edenler için hanımlar yeterli olmustur sanki
Ayy konu başlığı ne? Bakayım bendeHanımlar bizim kız bdv yi birbirine katmış bu sefer Allahım ama ne tepkılerherkesi biizm gbi sandı heralde kim oldugunu merak edenler için hanımlar yeterli olmustur sanki
Bizden kaçışı yok, artık ne kadar yer ettiyse hepimizdeBdv ye yazdım valla bunun yaptıklarını özet olarak
Canım ban yrmekten korkuyorum sen onun sayfasına tıkla mesajlar kısmında cıkuyır zatenAyy konu başlığı ne? Bakayım bende
Ayy konu başlığı ne? Bakayım bende