2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım büyük ihtimalle diş yüzünden yapıyor.
Yada atak haftasına bir bak istersen

Benım oglum ne yapsam yemıyo canım kusuo sebze yemegunun tarifini verebılırmısın birde onu deneyım
Bildiğimiz şey aslında canım.
Soğanla sarımsağı zeytinyağında kavuruyorım sonra Dana ilikli kemik suyu patates havuç kabak pirinç atıyorum içine. Bazen de tuzsuz kapya biber salçası koyuyorum bazen beyqz pirinç değilde bulgur koyuyorum. Çok severek yiyor onu

arkadaşlar ateş düşürmek için bildiğiniz iyi gelen bir yöntem var mı
Ne serumla ne ateş düşürücülerle nede ılık duş vb uygulamalarla düşüremedik ateşi. 39.4 seyrediyor sürekli
Ayağının altına sarımsaklı zeytinyağı sürünce ateşi düşürdüğünü duymuştum bi dene istersen. Çok geçmiş olsun

Ne serumla ne ateş düşürücülerle nede ılık duş vb uygulamalarla düşüremedik ateşi. 39.4 seyrediyor sürekli
Canım çok geçmiş olsun normalde sirkeli suyu çok kullanırım ama bebeklere kullanılır mı az miktarda bilemiyorum

Ayagının altına limon suyu sürdüklerini duymustum ama ne şekilde oluyo bilmiyorum bi bak istersen netten yanlıs bise demek istemıyorum cok gecmıs olsun

Hanımlar bizim kız bdv yi birbirine katmış bu sefer Allahım ama ne tepkıler herkesi biizm gbi sandı heralde kim oldugunu merak edenler için hanımlar yeterli olmustur sanki
Ben de gordum, neler yazmis herkes bizim gibi, isin gercegini anlayan da agzinin payini vermis valla tek derdi galiba görümcülerinin tavrı sanki, allah akıl fikir versin

Hanımlar bizim kız bdv yi birbirine katmış bu sefer Allahım ama ne tepkıler herkesi biizm gbi sandı heralde kim oldugunu merak edenler için hanımlar yeterli olmustur sanki
Ay dün gece bende gördüm valla bizi aylarca kandırdı oradakiler şıp diye anladı ordan sa bi tekme yedi
Hadi oradakilerden birisi başka mesajlarına baksa hala hamile kalmay çalışıyor

Ayy konu başlığı ne? Bakayım bende

Baktım şimdi de gerçekten biz annelik duygusallığından mı neden bilmiyorum uzun bir süre bu kadının haline üzülüp akıl vermeye çalıştık Ama orada daha ilk yorumda anlamışlar ne olduğunu. Gerçi biz arkadaş olarak gördüğümüz için yapıcı olduk. Konuya yazacak çok şey var da anlamayacağı için hiç yorulmaya değmez. Zaten konuda eşi değil görümcelerin onu engellemesiymiş. Şaka gibi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…