Maşallah allah nazarlardan korusunBu da benim biblom
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Yerim onu beennnmaşallah kuzuya yaa masallahhh
Msallah kuzum pek guzel biblo gercekten
Maşaallah çok tatlılar ya
Ay valla hanımlar kizlariniz çok guzel ben talibim ha..maşallah subhanallh rabbim yuzlerinin guzwlligini bahtlarına ve ömürlerine de versin
Valla ben dıyorum bizim grubun bebeklerı gercekten maşallah yani
Sağolun kızlarMaşallah allah nazarlardan korusun
Ama gerçekten biblo annesi
Demir düşükse iştahı olmuyor e iştah olmayınca demir’de alamıyorBen sideferi kullaniyorm seninki kadar iyimi bilmiyoorm canm. Feritinin degeri 5 cikti yaokadr istahsiz ki muhallebi falan asla yemior. Bugun evdeydm sut iznim vardi.demir kaynagi olsn diye yemegne kiymali yesil mercimek pisirdim. 2 saat falan ugrastm yedirmek icin pekmezi falan aldm da yemior ki ya cok inat ve istahsiz
Sağol kuzum bakıyorum indirim nerde bulursam oradan alayım inşallah bende
Maşallah Allah bağışlasın canım çok güzel bir kızın varBu da benim biblom
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Amin canım hepimizinkini bağışlasınSağol kuzum bakıyorum indirim nerde bulursam oradan alayım inşallah bende
Maşallah Allah bağışlasın canım çok güzel bir kızın var
Maşallah boyu baya uzun bizim kontrol pazartesi 6 aylıkken 72 idi ordan kıyaslama yapabilirsinSelam arkadaşlar nasılsınız . Bebişlerinizin boyu kaç cm . Benim oğlumun boyu 79.5 cm di bugün . Baya uzun geldi bana
Teşekkür ederimMaşallah boyu baya uzun bizim kontrol pazartesi 6 aylıkken 72 idi ordan kıyaslama yapabilirsin
Baya uzun maşallah canımSelam arkadaşlar nasılsınız . Bebişlerinizin boyu kaç cm . Benim oğlumun boyu 79.5 cm di bugün . Baya uzun geldi bana
Teşekkür ederim cnm size de maşaallahBaya uzun maşallah canım
Bizim 9 aylık kontrolde 73 cm di
72 cm cikti dun saglik ocaginda 9 ay 1 haftalikSelam arkadaşlar nasılsınız . Bebişlerinizin boyu kaç cm . Benim oğlumun boyu 79.5 cm di bugün . Baya uzun geldi bana
Maşallah canımSelam arkadaşlar nasılsınız . Bebişlerinizin boyu kaç cm . Benim oğlumun boyu 79.5 cm di bugün . Baya uzun geldi bana
Bizimki o zaman sırık gibiMaşallah canımbizim boyumuzda 9 ay kontrolünde 70 cmdi.
Sizin boylarınız nasıl canım genetik çevresel beslenme hepsinden farkediyorBizimki o zaman sırık gibi
Amin inşaallah cnm benim 1.68 eşim 1.78 çok değiliz aslında. Allah bütün çocukları korur inşallahSizin boylarınız nasıl canım genetik çevresel beslenme hepsinden farkediyorAllah nazarlardan korusun.
Maşaallah cnm72 cm cikti dun saglik ocaginda 9 ay 1 haftalik
6 aylıkken 72cm miydi canım benim’. Maşallah kuzuyaMaşallah boyu baya uzun bizim kontrol pazartesi 6 aylıkken 72 idi ordan kıyaslama yapabilirsin
Maşallah de annesiSelam arkadaşlar nasılsınız . Bebişlerinizin boyu kaç cm . Benim oğlumun boyu 79.5 cm di bugün . Baya uzun geldi bana